Ja jsem taky o kousek dal. Zda se, ze odpadl problem s ridici jednotkou. Pujdu cestou konverze OBD0->OBD1. Hovoril jsem dnes s Alienem a predbezne jsme se domluvili na spolupraci.
Tak dnes je to v Ostrave celkem legranda. Koukam na to velke parkoviste v centru u stare radnice - naproti Cernr louky. Je to psina. Je napadanych tak 30 cisel a lidi jsou nenapravitelni a na to parkoviste jezdi i na letnich. Zrovna ted se uz asi 40min snazi vyhrabat nejaka osmickova rada bmw. Holt motor v predu a nahon na zadek. Ja se v kanclu v teple skodolibe bavim Ten pan chvili poskakuje se smetackem v ruce kolem auta. Pak cosi kuti vevnitr. Pak zase se smetackem
Ty vole, jen jsem zvedavy, jak se dostanu domu. Tramvaje nejezdi, vlaky budou mit urcite velke zpozdeni. Pokud se tady uz neobjevim, tak jsem zustal pres Silvestra v Ostrave.
Uz jsem doma. No maximalni masakr. Z centra jsem jel tramvaji cca 40min. Na nadrazi to vypadalo jako v zelenine, kdyz za komunistu dovezli kubanske pomerance. Tuny lidi, zmatek, chaos, euforie. Svetelna tabule hlasala nesmysly. Ujel mi opet vlak, ktery byl podle tabule zpozdeny o 85 min, ale po 60 min nahlasili Ukoncete nastup, vlak je pripraven k odjezdu. No jel jsem dalsim, ten mel pouze luxusnich 30 min. V Bohumine jsem potkal nejake grazly, kteri vypustili duse traktoru s radlici. Az je potkam v lete, urcite je prejedu, zmrdy.
no jestli myslis po stylingove strance, tak bych chtel lestene porsche ale to je jeste daleko.
ale jinak ty co mam ted budou s podvozkem spolupracovat vyborne.
takhle to bude vypustene........
Přílohy
Obrázek(7).jpg (25.37 KiB) Zobrazeno 735 x
Obrázek(6).jpg (29.36 KiB) Zobrazeno 735 x
Obrázek(8).jpg (26.07 KiB) Zobrazeno 735 x
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Sly píše:Uz jsem doma. No maximalni masakr. Z centra jsem jel tramvaji cca 40min. Na nadrazi to vypadalo jako v zelenine, kdyz za komunistu dovezli kubanske pomerance. Tuny lidi, zmatek, chaos, euforie. Svetelna tabule hlasala nesmysly. Ujel mi opet vlak, ktery byl podle tabule zpozdeny o 85 min, ale po 60 min nahlasili Ukoncete nastup, vlak je pripraven k odjezdu. No jel jsem dalsim, ten mel pouze luxusnich 30 min. V Bohumine jsem potkal nejake grazly, kteri vypustili duse traktoru s radlici. Az je potkam v lete, urcite je prejedu, zmrdy.