My jsme k tomu s Danem vcera nemeli daleko.MartinTDi píše:To esičko ve staraku je fakt bomba,mam na něho dobre vzpominky.Zboural jsem tam chlapkovy plot a vykulal jem se tam i přes střechuDan píše:nejlepsi je esicko u sportovky a jak se jede ze staraku na sunychl, je tam vodojem........tam je to taky masakr
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
Live4Ride Syndicate
je to turbo z una
tak po kompresoru opet dalsi dulezita cast meho projektu...........
- Přílohy
-
- Resize of PICT0003.JPG (55.48 KiB) Zobrazeno 801 x
-
- Resize of PICT0002.JPG (70.15 KiB) Zobrazeno 801 x
-
- Resize of PICT0001.JPG (66.49 KiB) Zobrazeno 801 x
No, jsem hodně zvědavý na výsledek 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
no to ja taky.............
Ja jsem taky o kousek dal. Zda se, ze odpadl problem s ridici jednotkou. Pujdu cestou konverze OBD0->OBD1. Hovoril jsem dnes s Alienem a predbezne jsme se domluvili na spolupraci.
Live4Ride Syndicate
marné..........kdyz e dari, tak se dari 
Tak dnes je to v Ostrave celkem legranda. Koukam na to velke parkoviste v centru u stare radnice - naproti Cernr louky. Je to psina. Je napadanych tak 30 cisel a lidi jsou nenapravitelni a na to parkoviste jezdi i na letnich. Zrovna ted se uz asi 40min snazi vyhrabat nejaka osmickova rada bmw. Holt motor v predu a nahon na zadek. Ja se v kanclu v teple skodolibe bavim
Ten pan chvili poskakuje se smetackem v ruce kolem auta. Pak cosi kuti vevnitr. Pak zase se smetackem

Live4Ride Syndicate
rano sem prijel do prace a pohoda. jdu z prace a auto nikde...................hodinu jsem ho vyhrabaval v praci 
Ty vole, jen jsem zvedavy, jak se dostanu domu. Tramvaje nejezdi, vlaky budou mit urcite velke zpozdeni. Pokud se tady uz neobjevim, tak jsem zustal pres Silvestra v Ostrave.
Live4Ride Syndicate
vole pujc si bezky, je to kousek 
neblazni na silvestra nekam vyrazime
neblazni na silvestra nekam vyrazime
Uz jsem doma. No maximalni masakr. Z centra jsem jel tramvaji cca 40min. Na nadrazi to vypadalo jako v zelenine, kdyz za komunistu dovezli kubanske pomerance. Tuny lidi, zmatek, chaos, euforie. Svetelna tabule hlasala nesmysly. Ujel mi opet vlak, ktery byl podle tabule zpozdeny o 85 min, ale po 60 min nahlasili Ukoncete nastup, vlak je pripraven k odjezdu. No jel jsem dalsim, ten mel pouze luxusnich 30 min. V Bohumine jsem potkal nejake grazly, kteri vypustili duse traktoru s radlici. Az je potkam v lete, urcite je prejedu, zmrdy.
Live4Ride Syndicate
tak já jsem dnes nahodil řetězy a jezdil jako král 
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Dane budeš řešit i jinačí kola na ten vzducháč???
Jinak Slaji,dobrý story
Jinak Slaji,dobrý story
das Auto
no jestli myslis po stylingove strance, tak bych chtel lestene porsche ale to je jeste daleko.
ale jinak ty co mam ted budou s podvozkem spolupracovat vyborne.
takhle to bude vypustene........
ale jinak ty co mam ted budou s podvozkem spolupracovat vyborne.
takhle to bude vypustene........
- Přílohy
-
- Obrázek(7).jpg (25.37 KiB) Zobrazeno 854 x
-
- Obrázek(6).jpg (29.36 KiB) Zobrazeno 854 x
-
- Obrázek(8).jpg (26.07 KiB) Zobrazeno 854 x
Posledni veta se ti povedla nejvicSly píše:Uz jsem doma. No maximalni masakr. Z centra jsem jel tramvaji cca 40min. Na nadrazi to vypadalo jako v zelenine, kdyz za komunistu dovezli kubanske pomerance. Tuny lidi, zmatek, chaos, euforie. Svetelna tabule hlasala nesmysly. Ujel mi opet vlak, ktery byl podle tabule zpozdeny o 85 min, ale po 60 min nahlasili Ukoncete nastup, vlak je pripraven k odjezdu. No jel jsem dalsim, ten mel pouze luxusnich 30 min. V Bohumine jsem potkal nejake grazly, kteri vypustili duse traktoru s radlici. Az je potkam v lete, urcite je prejedu, zmrdy.
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
hlasim se jako šéfmechanik stáje..........plosím, plosím
Vytvorime cely realizacni tym staje D2D, pozdeji L4R.Dan píše:hlasim se jako šéfmechanik stáje..........plosím, plosím
Live4Ride Syndicate
a ty budes jako co???
tomoking: neco pro tebe, ale asi v jine barve........
- Přílohy
-
- 363_6.jpg (83.18 KiB) Zobrazeno 749 x
-
- 363_5.jpg (60.94 KiB) Zobrazeno 749 x
-
- 363_1.jpg (45.51 KiB) Zobrazeno 749 x
a taky neco pro Sláje...........................
- Přílohy
-
- honda.jpg (48.24 KiB) Zobrazeno 746 x