3q v automatu, houpe se to jak sviňa a nechce se mu startovat...to není dobré auto na loupež, ale subarku bych polepil foliema černýma dal značky z Mazdy a je to...Sly píše:Me by okamzite odhalili podle vycnivajiciho vyfuku. Myslim, ze barryho VW Golf 1 bude mene napadnym subjektemF.l.a.n.e.l. píše:Barry: jdu to toho taky... jelikož to je v zájmu Moravskoslezských tunerů, navrhuji aby vůz zapůjčil nejpovolanější a to sám pan PŘEDSEDA
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride in Bohumín
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Dikes, vyskůšam.Sly píše:Nejdrive Browse, potom Host It (coz je vlastne upload). Nakonec ti to hodi link s tvym obrazkem. Muzes si jeste vybrat z vice moznosti. Thumbnail for forums, full size image atd.. Opravdu velmi jednoduche.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
kola moooc pekny....na Yaruňe bodou sedet jak cyp....jj
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
barry píše:Subaru je rychlejší...ale v neděli jsem jel ve SLYově Hondě a zátah na 1,6 je impozantní...![]()
Tome samozřejmě ti jde z lupu 20% provize... + plná nadrž
... me staci to co jsem slohnul v KB pred 4 lety
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
já je nechci utrácet!
Dám je na podílové fondy a něco zkusíme na burze přes makléře...buď a nebo...potom bude čistý zisk a budu utrácet...nebo založím fiktivní podnik na Kavozu (autoservis) a vyperu to přes něho...hmmm?
Dám je na podílové fondy a něco zkusíme na burze přes makléře...buď a nebo...potom bude čistý zisk a budu utrácet...nebo založím fiktivní podnik na Kavozu (autoservis) a vyperu to přes něho...hmmm?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Vaši dva členove se dnes zase najebali....hadejte kteří...???
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Gune> Nazdaaaar velky Gune
Tos vitaj 
Dolph> Tipnul bych, ze Dolph + zena
(Barryho nepocitam, jelikoz ad1 neni clen. ad2 je najebany permanentne)
(joke)
Dolph> Tipnul bych, ze Dolph + zena
Naposledy upravil(a) Sly dne 04 bře 2006 08:36, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
Kujwa kdo to obednal takove pocasi, toto. Vykouknu po ranu z okna a nestacim se divit 
Live4Ride Syndicate
No já nejsem člen on to Rudek špatně napsal, ale myslel tím že já i on jsme požívali alkoholické nápoje v množstvím větší než se sluší vypít jednomu člověku...takže kantýna byla jasná a už vůbec nevím co se potom dělo! 
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Barry ma za ukol skompletovat auto a naucit se chovat slusne, jako clovek na urovni. Pak bude vpusten do klubu 
Live4Ride Syndicate
Já se chovám slušně předsedo! Jsem sice trošku agresivní ale na tom není nic špatného...no je no vlastně! Včera jsem byl slušný...Sly píše:Barry ma za ukol skompletovat auto a naucit se chovat slusne, jako clovek na urovni. Pak bude vpusten do klubu
včera jsem se byl podívat v garáži...nějak jsem na Mazdu zanevřel takže dnes až vystřízlivím, půjdu makat! příští týden vezu auto na dokončení prací na kastli a potom se bude čekat na lakovnu...tako finální půjde motor...už aby to bylo...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
Barry: jaká bude barva??? stříbrná nebo nějaká jiná? (popř.jaká?
)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Panove, zmente si v podpisu presmerovani na stranky www.live4ride.org (z puvodnich drive2die.org - staci prepsat pouze adresu, nic vic)
Live4Ride Syndicate
Titanium Grey from Mazda 6F.l.a.n.e.l. píše:Barry: jaká bude barva??? stříbrná nebo nějaká jiná? (popř.jaká?)
Titanová perleť z Mazdy 6...trošku tmavší než mám teď ale více perleti.
Vnitřek taky celý do Royal Red metalise z Lady...to už je hotové skoro...dnes musím jít poskládat přední nápravu, ať si pro to může přijet odtahovka...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
Lukees: no ještě řekni že si to kupuješ 
to si snad na horáka dám lyže a motor z fichtla...
to si snad na horáka dám lyže a motor z fichtla...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Tak to jsou šílenci
Nejvíc se mi líbil ten poslední ja vpálil do toho sněhu 
Live4Ride Syndicate