F.l.a.n.e.l. píše:Barry: jdu to toho taky... jelikož to je v zájmu Moravskoslezských tunerů, navrhuji aby vůz zapůjčil nejpovolanější a to sám pan PŘEDSEDA
Me by okamzite odhalili podle vycnivajiciho vyfuku. Myslim, ze barryho VW Golf 1 bude mene napadnym subjektem
3q v automatu, houpe se to jak sviňa a nechce se mu startovat...to není dobré auto na loupež, ale subarku bych polepil foliema černýma dal značky z Mazdy a je to...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Sly píše:Nejdrive Browse, potom Host It (coz je vlastne upload). Nakonec ti to hodi link s tvym obrazkem. Muzes si jeste vybrat z vice moznosti. Thumbnail for forums, full size image atd.. Opravdu velmi jednoduche.
barry píše:Subaru je rychlejší...ale v neděli jsem jel ve SLYově Hondě a zátah na 1,6 je impozantní...
Tome samozřejmě ti jde z lupu 20% provize... + plná nadrž
... me staci to co jsem slohnul v KB pred 4 lety ..... dodnes nenasli pachatele
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
já je nechci utrácet!
Dám je na podílové fondy a něco zkusíme na burze přes makléře...buď a nebo...potom bude čistý zisk a budu utrácet...nebo založím fiktivní podnik na Kavozu (autoservis) a vyperu to přes něho...hmmm?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
No já nejsem člen on to Rudek špatně napsal, ale myslel tím že já i on jsme požívali alkoholické nápoje v množstvím větší než se sluší vypít jednomu člověku...takže kantýna byla jasná a už vůbec nevím co se potom dělo!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Sly píše:Barry ma za ukol skompletovat auto a naucit se chovat slusne, jako clovek na urovni. Pak bude vpusten do klubu
Já se chovám slušně předsedo! Jsem sice trošku agresivní ale na tom není nic špatného...no je no vlastně! Včera jsem byl slušný...
včera jsem se byl podívat v garáži...nějak jsem na Mazdu zanevřel takže dnes až vystřízlivím, půjdu makat! příští týden vezu auto na dokončení prací na kastli a potom se bude čekat na lakovnu...tako finální půjde motor...už aby to bylo...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
F.l.a.n.e.l. píše:Barry: jaká bude barva??? stříbrná nebo nějaká jiná? (popř.jaká? )
Titanium Grey from Mazda 6
Titanová perleť z Mazdy 6...trošku tmavší než mám teď ale více perleti.
Vnitřek taky celý do Royal Red metalise z Lady...to už je hotové skoro...dnes musím jít poskládat přední nápravu, ať si pro to může přijet odtahovka...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%