Rudkovi mrdlo v hlavě...Dan píše:jeste jednou rudek...nejak jsem to nepochytil...
...nepiš to 4x my nejsme ze stejné firmy! Stačí jednou...

Moderátor: Dave0401
Rudkovi mrdlo v hlavě...Dan píše:jeste jednou rudek...nejak jsem to nepochytil...
tak tak....kola kola kolaUňak píše:tak to já bych koupil ty kola a celolak bych řešil na jaro
Jj, taky jsem cetl. Nikde zadne oficialni vyjadreni, ale udajne definitivne zrusen. Asi vnitrni neshody. Skoda.Lukees píše:Tak jsem nakoukl do tématu pravidelné srazíky MCTC a nějak se to tam hrotíchtěl jsem se tam jet někdy mrknout ale asi od toho upustím,když tam teď panuje skoro válečná atmosféra...
A to vám právě zavidíme ,nám to chybělo a proto takový dopad!Sly píše:Jj, taky jsem cetl. Nikde zadne oficialni vyjadreni, ale udajne definitivne zrusen. Asi vnitrni neshody. Skoda.Lukees píše:Tak jsem nakoukl do tématu pravidelné srazíky MCTC a nějak se to tam hrotíchtěl jsem se tam jet někdy mrknout ale asi od toho upustím,když tam teď panuje skoro válečná atmosféra...
Kazdopadne nam to klape a za to jsem rad
No komerčně to pojal a to dost!Takové ty akcičky nám chyběli jo byla nějaká ale to tak jedna do pul roku možná!Na srazy nás jezdí tak 4 stbilně a zbytekDan píše:navim jak u vas, ale prislo mi ze MW to pojal dost komercne...nejake prispevky atd....na co? mozna se se pletu, delam si obrazek jen z toho co se doctu a co slysim.
podle me jde hlavne o to dat do kupy partu lidi naladenych na stejnou notu, pokecat, sem tam udelat nejakou akciciku nebo zajet na nejakej ten srazik. a to se nam zatim dari...mame i predsedu (mimochodem stoji za prd)
schazime se kazdou nedeli. kdo ma cas prijede kdo nema ne...nikomu hlavu neutrhnem.
ale kdo vi....treba se nam to taky casem rozhadaale verim ze ne.
Nahodou mame nejlepsiho predsedu na svete.Dan píše:navim jak u vas, ale prislo mi ze MW to pojal dost komercne...nejake prispevky atd....na co? mozna se se pletu, delam si obrazek jen z toho co se doctu a co slysim.
podle me jde hlavne o to dat do kupy partu lidi naladenych na stejnou notu, pokecat, sem tam udelat nejakou akciciku nebo zajet na nejakej ten srazik. a to se nam zatim dari...mame i predsedu (mimochodem stoji za prd)
schazime se kazdou nedeli. kdo ma cas prijede kdo nema ne...nikomu hlavu neutrhnem.
ale kdo vi....treba se nam to taky casem rozhadaale verim ze ne.