Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
neco pro Lubose .... http://cgi.ebay.co.uk/IHI-VF34-turbo-ma ... dZViewItem
stejne turbo mam v subarce ..... potencial cca 340 koniku
stejne turbo mam v subarce ..... potencial cca 340 koniku
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Noo, myslis ze je to tezke udelat?Zkusim na to mrknout a kdyz tak se ti ozvu a domluvime seF.l.a.n.e.l. píše:kámoš umí za 400 nějak udělat nábu ze starého... takže nemáš půlmetrovou nábu a pak volant, ale hned volant, takže dosáhneš v poho na páčky blinkrů...Josh píše:Kluci ja jen tak OT, nemate naaahodou nekdo nabu na volant na golfa, odstrikovac na predni kapotu nebo zadni plato??Dik

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
to neni moje impreza, mam mensi kridloSly píše:Tomek kde mas nalepku?
Naposledy upravil(a) tomoking dne 18 čer 2006 23:29, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Live4Ride Syndicate
Sly píše:Uz jsem si vsimlOzzy me na chvili poplet.

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:Uz jsem si vsimlOzzy me na chvili poplet.

Fuj to jsem se lek. Priste musim vic premyslet, nez neco odeslu. Jsem na to kouk a hned ve me hrklo, ze nas Orlovksy ilegal clen si vzal uz druhou 

Live4Ride Syndicate
Dik, ale tam chcou za to balik....Lukees píše:Josh-> www.bestway.cz
Wesly: Ty mas nejaky kontakt na ty tvoje folie?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Hlavne jsem spekuloval, ze jsi prece sundaval veskere stickers. No a pak uz to bylo jasne. OZ a karbon, ze jo. A taky vyfuk. Kridlo bych neodhalil.
Live4Ride Syndicate
to je STi 2003 a jelo mu to taky pěkně...
jinak Integra 15,4 sec na 1/4 míle na druhý pokus...ještě doladit rozjezd, řazení, vyházet těch 50kg, nazout slicky a Rudek bohužel bude až za ní...
jinak Integra 15,4 sec na 1/4 míle na druhý pokus...ještě doladit rozjezd, řazení, vyházet těch 50kg, nazout slicky a Rudek bohužel bude až za ní...

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Kolik jelo v aute lidi? 80kg = cca + 0.7s (alespon u me crx, tady mozna kapku min)
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Lubos jel sam ..... ale ma asi prez 100 kilo tak to je jako bys jel ty s BarrymSly píše:Kolik jelo v aute lidi? 80kg = cca + 0.7s (alespon u me crx, tady mozna kapku min)

sorry, kecam. Tech +0.7s mi to hodilo na 0-100 (kdyz vedle me sedel Tom). 1/4 mili jsem G-Techem nemeril.
Live4Ride Syndicate
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže by to mělo vypadat nějak takhle??Sly píše:Hlavne jsem spekuloval, ze jsi prece sundaval veskere stickers. No a pak uz to bylo jasne. OZ a karbon, ze jo. A taky vyfuk. Kridlo bych neodhalil.

Je to super kára. Jsem z toho v lese...

jinak Tomášovi to zase jezdí nějak pekelně...tak že by návrat starého Tigra?
nechi nic zakřiknout...pochlub se tou hodnotou když jsi zadupal start, dojížděl jsi v omezovači a nejsou tam svody...

nechi nic zakřiknout...pochlub se tou hodnotou když jsi zadupal start, dojížděl jsi v omezovači a nejsou tam svody...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
To je ta spravna
Tomek> Sem s udaji, at mam pred spanim radost
Tomek> Sem s udaji, at mam pred spanim radost

Live4Ride Syndicate
Tak to je hodne pekne. Pokud rikal Ladis, ze s eBay svody to jelo o poznani lepe, tak se mame na co tesit
Pujdou na opravu nebo jaky je plan? Co to byla za soft, ktery jste pouzili?

Live4Ride Syndicate
kuwa ale ta zvuková kulisa u toho...hmmm lahoda pro mé uši...tomoking píše:13:72 .... na 1/4 mile , zadupal jsem start.
Konecna rychlost na 402,5 metrech byla 105,9 mile
zhruba 350 metrů od nás 4° v omezovači...

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
byl to jiny soft nez ten co jsme nahravali u RIA ..... Ladis ho jeste bude optimalizovat a pujdem jeste o 0,1 bar vyse , trosku ochudime smes a pak to bude peklo i bez svodu. Svody dam spravit v PL .... snad si s tim poradiSly píše:Tak to je hodne pekne. Pokud rikal Ladis, ze s eBay svody to jelo o poznani lepe, tak se mame na co tesitPujdou na opravu nebo jaky je plan? Co to byla za soft, ktery jste pouzili?
nechat upravit první tři rychlostní stupně...jeden vyjde zhruba na 5ktomoking píše: 5kvalt nevydrzi ten tocak a vykon, navic ten 6 kvalt je moc dobry a nemenil bych ho
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%