GratulaceSly píše:Tak jsem se prave vratil z foceni Yarisa a 130 TDi pro Tuning Magazine. Musim rict, ze z toho mam opravdu dobry pocit a verim i ve zverejneni naseho Syndicatu ve zminenem casopisu
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
OCTAVIA II COMBI TDI ELEGANCE
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:tomoking> V pondeli jdu do prace. Uz jsem fit. Oficialne zdrav od pondelka. Rad bych vzal manzelku na jeji prvni opravdovy sraz, takze asi Slusovice. Sice stale bez auta (coz me hodne se*re, ale i tak citim ve vzduchu dobrou akci). a ty by sis tome mel udelat cas a jet s nama uz v patek a trochu si dat do palice
se jedu projet subarkou, vemu to prez bogumin ...... hezky pomali 50kou
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Se zastav, projedem to, hezky pomalitomoking píše:Sly píše:tomoking> V pondeli jdu do prace. Uz jsem fit. Oficialne zdrav od pondelka. Rad bych vzal manzelku na jeji prvni opravdovy sraz, takze asi Slusovice. Sice stale bez auta (coz me hodne se*re, ale i tak citim ve vzduchu dobrou akci). a ty by sis tome mel udelat cas a jet s nama uz v patek a trochu si dat do palice
se jedu projet subarkou, vemu to prez bogumin ...... hezky pomali 50kou
Live4Ride Syndicate
Jo jo focení bylo super a ten pařák taky 
Ještě jsem dodal nějaké fotky do Havířovského tématu od strany 63....
A jsou tym i lodičky
A jsou tym i lodičky
das Auto
Jinak jsem čertl článeček v A&T o Tomokingovi a povedl se 
Ale klubová nálepka je tam špatně vidět
das Auto
Klubove logo nejde videt vubec. Doufam, ze v TM bude citelna.V-Y-V-I píše:Jinak jsem čertl článeček v A&T o Tomokingovi a povedl se
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
byt nezamestnany jako Barry tak do toho jdu ! Barry je navic drsnak a nikdo by s nim v tom aute nevydrzel dele jak par hodin, posledni by to vzdal po tom co by ho Barry chtel vymrdat do prdele

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
barry do toho!!!!! 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
klíďo píĎo...ale nevydržím bez jídla déle než den...ale klidně mě tam přihlaste...pokud vůz vyhraju...bude to maskot Live4Ride...polepy, reklama, jinak serie...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Škoda že to není nějaký japonec, jinak bych do toho šel. Ale takhle to nemá cenu

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
to ti lidé budou v tom autě i... ehm... no... lulala a kakala??? 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Můj určitě nefelda píše:Jarys to být nemůže tam by se čtyři nevlezliMr. Yaris píše:Škoda že to není nějaký japonec, jinak bych do toho šel. Ale takhle to nemá cenu![]()
Live4Ride Syndicate
Samozřejmě na wc a hygienu máš stanovený čas v každém dni a kdyby ses do toho netrefil vyjdou ti vcříctF.l.a.n.e.l. píše:to ti lidé budou v tom autě i... ehm... no... lulala a kakala???
ja bych je tam nechal i toLukees píše:Samozřejmě na wc a hygienu máš stanovený čas v každém dni a kdyby ses do toho netrefil vyjdou ti vcříctF.l.a.n.e.l. píše:to ti lidé budou v tom autě i... ehm... no... lulala a kakala???
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
No právě já bych je tam taky nechal asi se vším všudy...felda píše:ja bych je tam nechal i toLukees píše:Samozřejmě na wc a hygienu máš stanovený čas v každém dni a kdyby ses do toho netrefil vyjdou ti vcříctF.l.a.n.e.l. píše:to ti lidé budou v tom autě i... ehm... no... lulala a kakala???by tam dlouho nevydrželi
Kdy ta akce startuje??? Pití tam je??? O jídle se tu už barry zmiňoval
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...