Si myslím Barunobarry píše:Bude Yaruno...bude

Moderátor: Dave0401
Si myslím Barunobarry píše:Bude Yaruno...bude
Dám ti radu,nechod v noci spát a uvidíš kolik budeš mít času.....Dan píše:kuva synci ja nevim co driv.....dejte mi cas na oddech
no vsak jsi tam mel limcaky na te fotce z Hradce......ty byly lepsiDan píše:myslim ze ke golfu patri limce.....noreking píše:TO DAN:nevim proc ale me se libily vice ty starsi kola co jsi tam mel....![]()
ted jsem jel pro zenu a muzu vam rict ze pod poulicnim osvetlenim jsou ty lestene imce masakrozni....hazi to prasatka jak prase
aha...ja myslel ze myslis ty upne puvodni.noreking píše:no vsak jsi tam mel limcaky na te fotce z Hradce......ty byly lepsiDan píše:myslim ze ke golfu patri limce.....noreking píše:TO DAN:nevim proc ale me se libily vice ty starsi kola co jsi tam mel....![]()
ted jsem jel pro zenu a muzu vam rict ze pod poulicnim osvetlenim jsou ty lestene imce masakrozni....hazi to prasatka jak prase
Dane nemáš začDan píše:aha...ja myslel ze myslis ty upne puvodni.noreking píše:no vsak jsi tam mel limcaky na te fotce z Hradce......ty byly lepsiDan píše: myslim ze ke golfu patri limce.....![]()
ty z hradce byly jen pujceny od pana Feldy za co mu moc dekuji.
byly to Borbet BS 8x15 ET20
jj presne tak!!!limcaky tam pasujou.....ale jak se tak divam nejvesi radost z ech kol bude mit tvoje mlada protoze se tak leskne ten limec ze se tam muze klidne premalovat jako pred zrcadlemDan píše:ja tady v okoli krome feldy nikoho kdo tyhle kola ma neznam. navic jsem koupil to co mu slusi bez ohledu na to kolik uz je ma lidi...a samozrejme v ramci svych financnic mozosti.
nebudu kupovat prece kola jen proto ze je nikdo nema i kdyz se na golfa nehodi
heh....ted me napada, ze muzu koukat na srazech babam pod sukne....ovsem jestli se nejaka na moje auto prijde podivat zblizkanoreking píše:jj presne tak!!!limcaky tam pasujou.....ale jak se tak divam nejvesi radost z ech kol bude mit tvoje mlada protoze se tak leskne ten limec ze se tam muze klidne premalovat jako pred zrcadlemDan píše:ja tady v okoli krome feldy nikoho kdo tyhle kola ma neznam. navic jsem koupil to co mu slusi bez ohledu na to kolik uz je ma lidi...a samozrejme v ramci svych financnic mozosti.
nebudu kupovat prece kola jen proto ze je nikdo nema i kdyz se na golfa nehodi![]()
slušně řečeno...V-Y-V-I píše:ty vole,to je debil
V-Y-V-I píše:ty vole,to je debil
tomoking píše:V-Y-V-I píše:ty vole,to je debil
... proc by to byl debil ?si myslim, ze inteligenci predci vetsinu svych kolegu ..... umi totiz psat
tomoking píše:
... proc by to byl debil ?si myslim, ze inteligenci predci vetsinu svych kolegu ..... umi totiz psat