jinak včera perfektní akce...v pořádí již druhá Coctailová...před dvěma týdny se jednalo o Mojito párty a včera bylo Cuba Libre...takže jsme popíjeli kubánský rum s ledem, kolou a limetkou...paráda...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
jinak včera perfektní akce...v pořádí již druhá Coctailová...před dvěma týdny se jednalo o Mojito párty a včera bylo Cuba Libre...takže jsme popíjeli kubánský rum s ledem, kolou a limetkou...paráda...
prej já už nepiju kluci
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
tomoking píše:Josh a Yaris ..... kur.a mavam na vas jako kokot a vy nevsimak ... jel jsem ve stredu naproti v cervenem kabrioletu Volvo C70 na PL SPZkach
Josh ... v Bohumine jel jsi Golfem
Yaris ... u Reflexu v Karvine jel jsi sanitkou
Na Yarisa můžeš mávat jak chceš je slepí jak patrona.
tomoking píše:Josh a Yaris ..... kur.a mavam na vas jako kokot a vy nevsimak ... jel jsem ve stredu naproti v cervenem kabrioletu Volvo C70 na PL SPZkach
Na Yarisa můžeš mávat jak chceš je slepí jak patrona.
kuwa Tome já tě taky nepoznal,sem si říkal co za chuja mě pronasleduje,a proč na mě bliká,když jedu tak rychle
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
kuwa Tome já tě taky nepoznal,sem si říkal co za chuja mě pronasleduje,a proč na mě bliká,když jedu tak rychle
... skoda, ze nemas v golfiku klimu ... mel jsem na neho vazneho zajemce
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
..... jj manzelka ma v Cliu takovych klimat. jednotek az 4 .... ale Clio ma k tomu 2 nezavisle ovladani .... predni jednotky ovlada zena , zadni jednotky ovladaji decka
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Tak to vubec nevim
Priste jak uvidim jakekoliv cervene kabrio tak buu mavat jak na prvniho maja
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Josh píše:
Priste jak uvidim jakekoliv cervene kabrio tak buu mavat jak na prvniho maja
to bych nedělal... po havířově jezdí jedna fialová calibra a v ní moc hezká paní. jednou jsem ji (na světlech) pozdravil a ona mě kupodivu také.
Dva dny na to jsem ji viděl jet po městě, a tak jsem začal mávat jako strhaný, aby si mě ta paní všimla. Problém byl v tom, že to půjčila svému (patrně) kulturistovi příteli, který mě zabil pohledem Docela nepříjemný pohled ve stylu:"Najdu si tě ty zmrde a pak tě zabiju"
Ehm....tak to trosku poupravim.........budu mavat jak na prvniho maja jen tehdy, kdyz naproti pojede cervene cabrio a z neho mi bude mavat rozcuchany Tomoking
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818