Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
jooooo kundy tu jsou. je jich tu mraky ale s kazdou fotkou co si stahnes taky peknejMartinTDi píše:tak to jsme dva.Až to budem mit doma tak budem v pasti a vubec nevylezem ven a bude taky po kundach atd.takže musime ještě něco zavčasu ošefovaDan píše:neboj to prijde........snad jeste letos![]()
ale mam strach ze pak od toho nevylezu![]()

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
pres tyden nemuzu vubec robim jak bulhar kazdej den vstavam v 3.20 hod takze to asi pro mne neklapneSly píše:Kuwa panove, jsme nejak moc aktivni. Ja to nestiham ani cistAle tak to ma byt. Vyhlasuju jeste jednou anketu o D2D Rychle a zbesile moovie session. Kdo je pro? Co treba zitra vecer? Zavolali bychom do Duny a nejakym zpusobem to osefovali.

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
joooo ale v tu nedeli by to mozna slo ale utekl bych tak v devet kdyby to slo driv nez na sestou tak pro me by to bylo ready ale jinak se podridim . na to letiste odjizdim ze so. na nedeli v 02.00hod jedu novou petkou golfem v peknym provedeni ale neni mujjjjjjj. ale je to pilka. prijel bych ukazat ale musim ho zavest v nedeli hned jak prijedu do garage takze asi nic .Sly píše:Jasne, uvedomil jsem si to az jsem to odeslal. Takze navrhuji nedele bud v sest nebo pozdeji. Zavolame mu a uvidime, na kolik by tam mel volno. Takze:
D2D Fast and Furious 2 evening session - nedele vecer. Kdo je pro?
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
luboT4 píše:jooooo kundy tu jsou. je jich tu mraky ale s kazdou fotkou co si stahnes taky peknejMartinTDi píše:tak to jsme dva.Až to budem mit doma tak budem v pasti a vubec nevylezem ven a bude taky po kundach atd.takže musime ještě něco zavčasu ošefovaDan píše:neboj to prijde........snad jeste letos![]()
ale mam strach ze pak od toho nevylezu![]()
vir. ja jich nabral za 14dnu 108 tyyy oleeeeee ten comp uz nemohl ani dychat.

Mam prazdnou jednu garaž,nevracej ho a přivez ho ke mněluboT4 píše:joooo ale v tu nedeli by to mozna slo ale utekl bych tak v devet kdyby to slo driv nez na sestou tak pro me by to bylo ready ale jinak se podridim . na to letiste odjizdim ze so. na nedeli v 02.00hod jedu novou petkou golfem v peknym provedeni ale neni mujjjjjjj. ale je to pilka. prijel bych ukazat ale musim ho zavest v nedeli hned jak prijedu do garage takze asi nic .Sly píše:Jasne, uvedomil jsem si to az jsem to odeslal. Takze navrhuji nedele bud v sest nebo pozdeji. Zavolame mu a uvidime, na kolik by tam mel volno. Takze:
D2D Fast and Furious 2 evening session - nedele vecer. Kdo je pro?

Takze, panackove. Projekce je domluvena na nedeli ve 20:00. Klasicky sraz v 18hod a potom presun do Duny. Na sobotu jsem predbezne zajistil i Chrupajze. Pokud to vyjde Lubosovi, bude nas 5, coz je v absenci zeleneho kadeta a crx pekne cislo.
Luckyboy> Prijed si v nedeli pro SPZ
D2D host 
Luckyboy> Prijed si v nedeli pro SPZ

Live4Ride Syndicate
ty oleeee ja bych ho taky bral ma najeto asi 2000 km takze vonavka. ale darky fakt az o vanocichMartinTDi píše:Mam prazdnou jednu garaž,nevracej ho a přivez ho ke mněluboT4 píše:joooo ale v tu nedeli by to mozna slo ale utekl bych tak v devet kdyby to slo driv nez na sestou tak pro me by to bylo ready ale jinak se podridim . na to letiste odjizdim ze so. na nedeli v 02.00hod jedu novou petkou golfem v peknym provedeni ale neni mujjjjjjj. ale je to pilka. prijel bych ukazat ale musim ho zavest v nedeli hned jak prijedu do garage takze asi nic .Sly píše:Jasne, uvedomil jsem si to az jsem to odeslal. Takze navrhuji nedele bud v sest nebo pozdeji. Zavolame mu a uvidime, na kolik by tam mel volno. Takze:
D2D Fast and Furious 2 evening session - nedele vecer. Kdo je pro?daš mi ho jako předčasny darek k vanocum
Ps:předem děkuju za kladne vyřizeni a nezapomen mi do něj nalit plnou nadrž
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Sly>ta orlova v sobotu je sraz ve tri u shellky???? s casem to zatim vypada dobre ( pokud se zitra v praci nekde nevymelu) budu tam asi driv musim nakladak preci umejt .koukam na tu novou vyhlasku jak budou davat ty trestny body asi budem vsichni chodit pešky panové 4 BODY řízení vozidla které užíva jinou reg. znacku nez mu byla přidelena to jako ze zadny nick na znacce a tak to bude nuda.5BODU rizeni vozidla ktere je technicky nezpusobile k provozu po p. komunikacich . takze temer vsechny autka. zakaz antiradaru pokuta100000 kc oni jsou blazni
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
za nejtezsi prestupky pokuta ridic profik 100000kc ridic normal 50000kc celorocni svyceni budiz zarovek je v obchodech spousta odebrani ridicaku na miste a to POZOR kdy policiste zjiskaji dojem ze je ridic nebezpecny pro ostatni . takze kdyz se s nema budes hadat a budes rozcileny tak uz si nebezpecny a mestska pol.mereni rychlosti a zastavovani a kontrola aut NOOOOOO MOCCCCC PEKNYYYYYYY
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Lubo> V Bohumine mame sraz v 14:30, tak pocitam, ze kolem 14:50 budem na Shellce. Jak znam Dana ("lakyrku"), tak to urcite bude taky jeste mydlit.
Meli bychom prijet vsichni. Zeleny kadet je zatim under reconstruction a crx ceka na dily. Mimochodem, dneska mi prisla ze statu spojka. Bohuzel jsem ji uz nestihl vyzvednout, tak uz se na me tesi. V pondeli ji mam doma (teda pokud mi misto ni neposlali cihlu). V 15:15 by na selku mel dorazit jeste kolega se Subaru WRX. To bude peknakolonka, radost pohledet. Uz se tesim 
Martin> Ptal jsem se na ty bazmeky na poloosy a udajne to nejde sehnat samostatne. Pry jen s kloubama nebo manzetama
Tak ze by vrakac? Nebo te napada nejake jine reseni?

Martin> Ptal jsem se na ty bazmeky na poloosy a udajne to nejde sehnat samostatne. Pry jen s kloubama nebo manzetama

Live4Ride Syndicate
tak jo ja tam budu kdyz da buhhhhhh a jk neeeee tak prijedu s LT. nebo fordem a budu jednicka 

Naposledy upravil(a) luboT4 dne 15 črc 2005 18:55, celkem upraveno 1 x.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
bacha
tohle je malej mazec.. bacha at se vam nestane neco podobneho 
http://www.chilloutzone.de/files/05062803.html

Re: bacha
tak to jsi mi neco připomel jeste ze tenkrat ti policajti nemely fotak ale ostuda pekna stal sem v zakazu vjezdu v nejlepsim pristavily vedle me mel sem tenkratBMW zaklepaly mi na okynko a rekli mi AZ TO TU DODELATE TAK JEDTE PRYC stojite v zakazu vjezdu tak sem to dodelal a zmyzel tenkrat nebyly ani folie na skla takze marastmatesa píše:tohle je malej mazec.. bacha at se vam nestane neco podobneho

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
no ted by se ti to nestalo. Pocitam, ze do te dodavky by se ti vesel cely Drive2Die klubluboT4 píše:tak to jsi mi neco připomel jeste ze tenkrat ti policajti nemely fotak ale ostuda pekna stal sem v zakazu vjezdu v nejlepsim pristavily vedle me mel sem tenkratBMW zaklepaly mi na okynko a rekli mi AZ TO TU DODELATE TAK JEDTE PRYC stojite v zakazu vjezdu tak sem to dodelal a zmyzel tenkrat nebyly ani folie na skla takze marastmatesa píše:tohle je malej mazec.. bacha at se vam nestane neco podobneho
http://www.chilloutzone.de/files/05062803.htmlbyly sme uplne nazí. rok1993 .

do p... to automaticke logovani mi nejak nepremava. Ty posledni dva prispevky jsou moje. (neni tu nejakej admin, ktery je muze smazat?)
Admin:
Proč bych to mazal?
Povol si cookies pro tuhle adresu a přihlašování ti pojede bez problémů
heej, to je tezka schiza tohleto!!!
Admin:

Proč bych to mazal?

Povol si cookies pro tuhle adresu a přihlašování ti pojede bez problémů
heej, to je tezka schiza tohleto!!!

Naposledy upravil(a) matesa dne 16 črc 2005 14:19, celkem upraveno 1 x.
DobryluboT4 píše:tak to jsi mi neco připomel jeste ze tenkrat ti policajti nemely fotak ale ostuda pekna stal sem v zakazu vjezdu v nejlepsim pristavily vedle me mel sem tenkratBMW zaklepaly mi na okynko a rekli mi AZ TO TU DODELATE TAK JEDTE PRYC stojite v zakazu vjezdu tak sem to dodelal a zmyzel tenkrat nebyly ani folie na skla takze marastmatesa píše:tohle je malej mazec.. bacha at se vam nestane neco podobneho
http://www.chilloutzone.de/files/05062803.htmlbyly sme uplne nazí. rok1993 .