Live4Ride Syndicate

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

matesa: hezka nalepka na pr. sibe :lol:
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Martin> Malickost :wink: (vsak ja si to vyberu zase na prevodovce) :lol:
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Kuwa panove, jsme nejak moc aktivni. Ja to nestiham ani cist :lol: Ale tak to ma byt. Vyhlasuju jeste jednou anketu o D2D Rychle a zbesile moovie session. Kdo je pro? Co treba zitra vecer? Zavolali bychom do Duny a nejakym zpusobem to osefovali.
Live4Ride Syndicate

MartinTDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinTDi »

Zitra o takem čase budu ještě v praci :cry:
Obrázek
Škoda 130 TDi
VW Golf IV TDi PD Variant

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Jasne, uvedomil jsem si to az jsem to odeslal. Takze navrhuji nedele bud v sest nebo pozdeji. Zavolame mu a uvidime, na kolik by tam mel volno. Takze:
D2D Fast and Furious 2 evening session - nedele vecer. Kdo je pro?
Live4Ride Syndicate

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Jojo to by šlo :) :lol:

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

v nedeli by to slo........cinknu alesovi at to rezervuje az do sameho rana 8)
Lucky......to jako ze bys prijel taky jo?!..........no tak to bude masakr
kdyz tak muzes prespat u me ale indulonu sebou :|
leda ze by si vzal mladou............nebo starou? :smich:
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

matesa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matesa »

Dan píše:matesa: hezka nalepka na pr. sibe :lol:
A co rikas na novou ikonu? Je to pocta nejvetsimu TUNEROVI vsech dob! :)

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

MartinTDi píše:
Dan píše:neboj to prijde........snad jeste letos :wink:
ale mam strach ze pak od toho nevylezu :snooty:
tak to jsme dva.Až to budem mit doma tak budem v pasti a vubec nevylezem ven a bude taky po kundach atd.takže musime ještě něco zavčasu ošefova :D :?:
jooooo kundy tu jsou. je jich tu mraky ale s kazdou fotkou co si stahnes taky peknej :virus: vir. ja jich nabral za 14dnu 108 tyyy oleeeeee ten comp uz nemohl ani dychat. :(
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Sly píše:Kuwa panove, jsme nejak moc aktivni. Ja to nestiham ani cist :lol: Ale tak to ma byt. Vyhlasuju jeste jednou anketu o D2D Rychle a zbesile moovie session. Kdo je pro? Co treba zitra vecer? Zavolali bychom do Duny a nejakym zpusobem to osefovali.
pres tyden nemuzu vubec robim jak bulhar kazdej den vstavam v 3.20 hod takze to asi pro mne neklapne :sorry:
woman's car my Touareg

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Sly píše:Jasne, uvedomil jsem si to az jsem to odeslal. Takze navrhuji nedele bud v sest nebo pozdeji. Zavolame mu a uvidime, na kolik by tam mel volno. Takze:
joooo ale v tu nedeli by to mozna slo ale utekl bych tak v devet kdyby to slo driv nez na sestou tak pro me by to bylo ready ale jinak se podridim . na to letiste odjizdim ze so. na nedeli v 02.00hod jedu novou petkou golfem v peknym provedeni ale neni mujjjjjjj. ale je to pilka. prijel bych ukazat ale musim ho zavest v nedeli hned jak prijedu do garage takze asi nic .
woman's car my Touareg

MartinTDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinTDi »

Sly píše:Jasne, uvedomil jsem si to az jsem to odeslal. Takze navrhuji nedele bud v sest nebo pozdeji. Zavolame mu a uvidime, na kolik by tam mel volno. Takze:
to beru 8)
Obrázek
Škoda 130 TDi

MartinTDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinTDi »

luboT4 píše:
MartinTDi píše:
Dan píše:neboj to prijde........snad jeste letos :wink:
ale mam strach ze pak od toho nevylezu :snooty:
tak to jsme dva.Až to budem mit doma tak budem v pasti a vubec nevylezem ven a bude taky po kundach atd.takže musime ještě něco zavčasu ošefova :D :?:
jooooo kundy tu jsou. je jich tu mraky ale s kazdou fotkou co si stahnes taky peknej :virus: vir. ja jich nabral za 14dnu 108 tyyy oleeeeee ten comp uz nemohl ani dychat. :(
:smich: :smich: :smich: ale lepši jsou ty prave :beautiful:
Obrázek
Škoda 130 TDi

MartinTDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinTDi »

luboT4 píše:
joooo ale v tu nedeli by to mozna slo ale utekl bych tak v devet kdyby to slo driv nez na sestou tak pro me by to bylo ready ale jinak se podridim . na to letiste odjizdim ze so. na nedeli v 02.00hod jedu novou petkou golfem v peknym provedeni ale neni mujjjjjjj. ale je to pilka. prijel bych ukazat ale musim ho zavest v nedeli hned jak prijedu do garage takze asi nic .
Mam prazdnou jednu garaž,nevracej ho a přivez ho ke mně :?: daš mi ho jako předčasny darek k vanocum :wink: Ps:předem děkuju za kladne vyřizeni a nezapomen mi do něj nalit plnou nadrž :oops:
Obrázek
Škoda 130 TDi

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Takze, panackove. Projekce je domluvena na nedeli ve 20:00. Klasicky sraz v 18hod a potom presun do Duny. Na sobotu jsem predbezne zajistil i Chrupajze. Pokud to vyjde Lubosovi, bude nas 5, coz je v absenci zeleneho kadeta a crx pekne cislo.

Luckyboy> Prijed si v nedeli pro SPZ :wink: D2D host :-D
Live4Ride Syndicate

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

MartinTDi píše:
luboT4 píše:
Mam prazdnou jednu garaž,nevracej ho a přivez ho ke mně :?: daš mi ho jako předčasny darek k vanocum :wink: Ps:předem děkuju za kladne vyřizeni a nezapomen mi do něj nalit plnou nadrž :oops:
ty oleeee ja bych ho taky bral ma najeto asi 2000 km takze vonavka. ale darky fakt az o vanocich
woman's car my Touareg

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Sly>ta orlova v sobotu je sraz ve tri u shellky???? s casem to zatim vypada dobre ( pokud se zitra v praci nekde nevymelu) budu tam asi driv musim nakladak preci umejt .koukam na tu novou vyhlasku jak budou davat ty trestny body asi budem vsichni chodit pešky panové 4 BODY řízení vozidla které užíva jinou reg. znacku nez mu byla přidelena to jako ze zadny nick na znacce a tak to bude nuda.5BODU rizeni vozidla ktere je technicky nezpusobile k provozu po p. komunikacich . takze temer vsechny autka. zakaz antiradaru pokuta100000 kc oni jsou blazni
woman's car my Touareg

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

za nejtezsi prestupky pokuta ridic profik 100000kc ridic normal 50000kc celorocni svyceni budiz zarovek je v obchodech spousta odebrani ridicaku na miste a to POZOR kdy policiste zjiskaji dojem ze je ridic nebezpecny pro ostatni . takze kdyz se s nema budes hadat a budes rozcileny tak uz si nebezpecny a mestska pol.mereni rychlosti a zastavovani a kontrola aut NOOOOOO MOCCCCC PEKNYYYYYYY
woman's car my Touareg

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Lubo> V Bohumine mame sraz v 14:30, tak pocitam, ze kolem 14:50 budem na Shellce. Jak znam Dana ("lakyrku"), tak to urcite bude taky jeste mydlit. :lol: Meli bychom prijet vsichni. Zeleny kadet je zatim under reconstruction a crx ceka na dily. Mimochodem, dneska mi prisla ze statu spojka. Bohuzel jsem ji uz nestihl vyzvednout, tak uz se na me tesi. V pondeli ji mam doma (teda pokud mi misto ni neposlali cihlu). V 15:15 by na selku mel dorazit jeste kolega se Subaru WRX. To bude peknakolonka, radost pohledet. Uz se tesim :-)

Martin> Ptal jsem se na ty bazmeky na poloosy a udajne to nejde sehnat samostatne. Pry jen s kloubama nebo manzetama :-( Tak ze by vrakac? Nebo te napada nejake jine reseni?
Live4Ride Syndicate

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

tak jo ja tam budu kdyz da buhhhhhh a jk neeeee tak prijedu s LT. nebo fordem a budu jednicka 8)
Naposledy upravil(a) luboT4 dne 15 črc 2005 18:55, celkem upraveno 1 x.
woman's car my Touareg

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Mame se na co tesit.. Alespon mam duvod zrusit ty zelene zarovky. Stejne byly brekeke. Koupim Osram silverstar. Ale to me od rychlych 12 bodu stejne nezachrani.
Live4Ride Syndicate

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

D2D koupime si horsky kola to bude rychlej levnej TUNINGGGGGG
woman's car my Touareg

matesa
Kontaktovat uživatele:

bacha

Příspěvek od matesa »

tohle je malej mazec.. bacha at se vam nestane neco podobneho :)
http://www.chilloutzone.de/files/05062803.html

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Nehrozi, neni s kym :lol: :lol: :lol: Tak max hoňo koňo. A to mi pripomina, musim jeste MartinoviTDi vratit jeden petihvezdickovy film z jeho bohate filmoteky :lol:
Live4Ride Syndicate

luboT4

Re: bacha

Příspěvek od luboT4 »

matesa píše:tohle je malej mazec.. bacha at se vam nestane neco podobneho :)
tak to jsi mi neco připomel jeste ze tenkrat ti policajti nemely fotak ale ostuda pekna stal sem v zakazu vjezdu v nejlepsim pristavily vedle me mel sem tenkratBMW zaklepaly mi na okynko a rekli mi AZ TO TU DODELATE TAK JEDTE PRYC stojite v zakazu vjezdu tak sem to dodelal a zmyzel tenkrat nebyly ani folie na skla takze marast :oops: byly sme uplne nazí. rok1993 .
woman's car my Touareg

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Sly píše:Nehrozi, neni s kym :lol: :lol: :lol: Tak max hoňo koňo. A to mi pripomina, musim jeste MartinoviTDi vratit jeden petihvezdickovy film z jeho bohate filmoteky :lol:
hej petihvezdickove filmy ke mne! :))

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

luboT4 píše:
tak to jsi mi neco připomel jeste ze tenkrat ti policajti nemely fotak ale ostuda pekna stal sem v zakazu vjezdu v nejlepsim pristavily vedle me mel sem tenkratBMW zaklepaly mi na okynko a rekli mi AZ TO TU DODELATE TAK JEDTE PRYC stojite v zakazu vjezdu tak sem to dodelal a zmyzel tenkrat nebyly ani folie na skla takze marast :oops: byly sme uplne nazí. rok1993 .
no ted by se ti to nestalo. Pocitam, ze do te dodavky by se ti vesel cely Drive2Die klub :)

matesa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matesa »

do p... to automaticke logovani mi nejak nepremava. Ty posledni dva prispevky jsou moje. (neni tu nejakej admin, ktery je muze smazat?)

Admin: :wink:
Proč bych to mazal? :lol:
Povol si cookies pro tuhle adresu a přihlašování ti pojede bez problémů

heej, to je tezka schiza tohleto!!! :)
Naposledy upravil(a) matesa dne 16 črc 2005 14:19, celkem upraveno 1 x.

MartinTDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinTDi »

Sly píše: Martin> Ptal jsem se na ty bazmeky na poloosy a udajne to nejde sehnat samostatne. Pry jen s kloubama nebo manzetama :-( Tak ze by vrakac? Nebo te napada nejake jine reseni?
Když to nejde sehnet tak tam dame stare,nejsou uplne šrot,kapnem na ně lepidlo na zavity a bude. 8)
Obrázek
Škoda 130 TDi

MartinTDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinTDi »

luboT4 píše:
Dobry :?: :smich2: :smich2: :smich2:
Obrázek
Škoda 130 TDi

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“