Dekuji.Hanuš píše:Preju uspesny finish... a potom jen radost a dalsi KUPU radosti a stastnych chvil s autem.. Jak rikam: Sny jsou od toho aby se plnily
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- azpek1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Live4Ride Syndicate
Hodně štěstí a ať se to povedeSly píše:Snad uz brzy, kazdopadne nasleduje lazeni. Je treba naladit mapy tak, aby vyhovovali kazde provedene malickosti na motoru. Bez individualnich map by samotne vacky byly k nicemu. Seriova ECU by se s nima nepoprala. Bude to elektronika primo na miru.
Kdyby bylo auto do te doby hotove, klidne bych v ramci zajizdeni sjel i na RenoCar. Bohuzel zatim nevim, kolik km bude treba zajizdet, ale na sprintovani to urcite bohuzel jeste nebude
Zajimalo by me, jakym zpusobem se ladi nove motory.
Od cervna bez technicke.
Od cervna bez technicke.
Live4Ride Syndicate
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
- F.l.a.n.e.l.
Skyline: to je tajné
Mě trvalo týden, než jsem GII přemluvil, aby mi to prozradil 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Skyline> Pokud se nepletu, tak Orlova Billa? Proste ten market u prvniho rondlu po leve strane smerem od Bohumina. Kazdopadne je to focene ve specialnim modu, ktery jakoby "vytahl" ze zarivek namodrale svetlo. Myslim, ze jinak je tam docela tma.
Live4Ride Syndicate
Sice jsem jen 4 roky chodil do Orlove(Rondlove) na skolu.Ale ze by to bylo u Billy? Jedine podzemky v Hypernove, nebo ty patrove garaze na 5tce. Mozne je, ze se pletu.Sly píše:Pokud se nepletu, tak Orlova Billa?
musíš mít na to foták a takovej má jen náš Danielson ,jinak je tam tma jak v dupce , a ta Billa
,
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Kuwa mel jsem za to, ze je to focene v Orlove.
No po obchodech v Orlove nechodim proste 
Live4Ride Syndicate
Hele kluci, potreboval bych zjistit zasadni informaci. U Marianskohorske v Ostrave je hned na vjezdu z centra OMV. Maji tam ten jejich stovkovy benzin? Potrebuju zjistit, kde v Ostrave prodavaji, aby se rozhodlo, na jaky benal se bude ladit ECU. Jestli na benzin od Shell nebo OMV. Je treba stooktanovy. Doporuceni mam na OMV, ale Shell pripada taky v uvahu.
Live4Ride Syndicate
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Live4Ride Syndicate
jen tak dál Slymáku bude velká oslava až budeš mít miminko doma
správněluboT4 píše:musíš mít na to foták a takovej má jen náš Danielson ,jinak je tam tma jak v dupce , a ta Billa,
je to foceny v podzemkach v hypernove. prazdno je tam skoro porad.SkylineGTR píše:Tak dík.To jsem netušil, že Billa má podzemky.
A kdy je tam tak prázdno??
myslim ze vyfotit se to da kazdym fotakem ktery ma moznost manualniho nastaveni. samozrejmosti je stativ, v tehle svetelnych podminkach bez stativu ani ranu. a taky fotit na samospoust....staci sebemensi pohyb fotakem a bude to rozmazane...
kdyby nekdo chtel, tak ho muzu blejsknout...
beru te za slovoDan píše:je to foceny v podzemkach v hypernove. prazdno je tam skoro porad.SkylineGTR píše:Tak dík.To jsem netušil, že Billa má podzemky.
myslim ze vyfotit se to da kazdym fotakem ktery ma moznost manualniho nastaveni. samozrejmosti je stativ, v tehle svetelnych podminkach bez stativu ani ranu. a taky fotit na samospoust....staci sebemensi pohyb fotakem a bude to rozmazane...
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
odlad na 98ku .... v OV ji maji na JETce u pod basou v HermanicichSly píše:Tak v Orlove nemaj. Koukal jsem tady
http://www.shell.com/home/PlainPageServ ... 11452.html
cena je skoro stejna jak u 95ky. Jinak IMHO nejlepsi benal je Blue Octan 99 na Benzine ..... podle rozboru (tusim delala to Mlada Fronta Dnes) mel 101 oktanu.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking> komprese je 11:1, takze udajne 98oktanu malo. Bude to na nejake premisteni, ale vykon by ztracel.
Live4Ride Syndicate
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, to dá rozum, že to chce stativ.Dan píše:je to foceny v podzemkach v hypernove. prazdno je tam skoro porad.SkylineGTR píše:Tak dík.To jsem netušil, že Billa má podzemky.
Ex Daewoo Lanos 1,6 16v
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...
jako Martin TDi 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Jako Dejv0401 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..