Jde o jine auto. Ted mam majitele na icq. Zjistim nejake informace a po obede se o ne s vama podelim.felda píše:...jo to sem viděl v kopru,vypadalo že synek to dělá poctivě,ale v začátcíchSly píše:Moc o tom zatim nevim. Nechci sirit famy, ale udajne to tam dal a vymenil jen vstriky a palivove cerpadlo. Tohle mi bylo receno pres icq, clovekem, ktery o tom moc nevi. Pry to ma delat pres zimu. Ale prijde mi dvojnasobna prace nasadit turbo a potom zase vsechno odstrojovat a menit vnitrnosti.
Obrazek mam na mailu, vecer ho hodim na forum.
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Live4Ride Syndicate
Re: Live4Ride Syndicate
no to jsem zvedav..
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

Předběžně máme domluveno orientační přeměření gtechem a nějaké to videjko

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
no jsem zvedav

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jsem zvedav co na to reknou streva....pokud zustaly seriove, ale vypada to moooc hezky
jsou tam taky hadice a spostu eskapásek 

Tlaci to od 0.7 - 1.5baru. Ma to, cituji: lehky setrvak, snizenou hlavu, stavitelne remenice, jine ventily, zdvojene pruziny, zvetsene kanaly atd. Pres zimu pujdou ojnice, jine pisty a ecu. Kazdopadne kdybych auto delal ja, zacal bych prave odsud.
Live4Ride Syndicate
P.S. Ondro diky za fotky. Pokud by se vam chtelo testovaci jizdy udelat v Bohumine, rad se toho zucastnim. Mame tam jednu paradni cestu, na 1/4 mile jako stvorenou
Staci dat vedet.

Live4Ride Syndicate
Pak dat vedet i me, taky bych to rad videlSly píše:P.S. Ondro diky za fotky. Pokud by se vam chtelo testovaci jizdy udelat v Bohumine, rad se toho zucastnim. Mame tam jednu paradni cestu, na 1/4 mile jako stvorenouStaci dat vedet.

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že testovat se teď moc nebude...aby to ten motor vůbec vydržel...jinak pánové tomuhle se říká fukční tuning!!!!!! fandím mu moc, moc takových lidí není, kteří by se pustili do takovýchto úprav, ojedinělých v naší republice, jinak jeto jediné crx s turbem v Čr!!!! tak tady sou nějaké civicy, prelude komresor atd...tím myslím z hond...

VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--
- F.l.a.n.e.l.
Dave1984: dovolím si oponovat... každý na to nemá valit prachy do motoru... že jo MARTINE TDI 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

No jsem moc zvedavy, kde bude tomi shanet ojnice a pisty s nizkym kompresnim pomerem na D16 blok. Ja jsem si vytrpel sve. ZC ojnice a pisty nejsou totiz zcela identicke s evropskou verzi D16, i kdyz maji vrtani i zdvi totozny. Je treba nemalych uprav. Me auto na tom vytuhlo snad 3 mesice. Troufam si tvrdit, ze v Evrope taky nic nesezene. Jedine zakazkova vyroba. Ja o ni taky uvazoval. Obeslal jsem vsechny renomovane vyrobce pistu (Arias, JE, Mahle, Wiseco, Endyn...) a jen cca 2 z nich byli ochotni vyrobit cely storker kit na miru. Ovsem ty ceny, to je masakr. Mam to za sebou a jsem tomu rad. Vim, ze tomy bude mit sakra problem, aby to dotahl dop zdarneho konce. Ale nerikam, ze to nejde. Jen si zvolil pro upravu spatny motor. S jednovackou by to mel o poznani jednoduzsi.
Naposledy upravil(a) Sly dne 26 říj 2006 14:19, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Predpokladam ze ta snizena hlava je for anebo mylna informace.Sly píše:Tlaci to od 0.7 - 1.5baru. Ma to, cituji: lehky setrvak, snizenou hlavu, stavitelne remenice, jine ventily, zdvojene pruziny, zvetsene kanaly atd. Pres zimu pujdou ojnice, jine pisty a ecu. Kazdopadne kdybych auto delal ja, zacal bych prave odsud.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to Dave 1984
chceš říct že to co dělá Sly není funkční tuning jen pro to že tam není turbo?
to je na palici
a co je tady na tom CRX uděláno s podvozkem, s brzdami, atd? hmmm?
chceš říct že to co dělá Sly není funkční tuning jen pro to že tam není turbo?

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele mas nejakou roztrhlou pusinku.Dave1984 píše:já myslím, že testovat se teď moc nebude...aby to ten motor vůbec vydržel...jinak pánové tomuhle se říká fukční tuning!!!!!! fandím mu moc, moc takových lidí není, kteří by se pustili do takovýchto úprav, ojedinělých v naší republice, jinak jeto jediné crx s turbem v Čr!!!! tak tady sou nějaké civicy, prelude komresor atd...tím myslím z hond...![]()

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
jj, ta hlava je zvlastni. Ale citoval jsem slov majitele.
Live4Ride Syndicate
- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
barry píše:to Dave 1984
chceš říct že to co dělá Sly není funkční tuning jen pro to že tam není turbo?to je na palici
pane bože co to taky mluvíš???? víš vůbec co je funkční tuning???? právě že sly, zemi, blázen, teď tom mají funkční...že tam nenahážou tuny plastu a dělají tuning, jak má být!
Jedna stránka tuningu je STYLING druhá PERFORMANCEDave1984 píše:barry píše:to Dave 1984
chceš říct že to co dělá Sly není funkční tuning jen pro to že tam není turbo?to je na palici
pane bože co to taky mluvíš???? víš vůbec co je funkční tuning???? právě že sly, zemi, blázen, teď tom mají funkční...že tam nenahážou tuny plastu a dělají tuning, jak má být!

..:: MB C-Klasse ::..
- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
reagoval sem na to, co napsal barry....yremix píše:Jedna stránka tuningu je STYLING druhá PERFORMANCEDave1984 píše:barry píše:to Dave 1984
pane bože co to taky mluvíš???? víš vůbec co je funkční tuning???? právě že sly, zemi, blázen, teď tom mají funkční...že tam nenahážou tuny plastu a dělají tuning, jak má být!přeber si to jak chceš, ale né každý potřebuje mít auto jen na sprinty
takže s tím "funkčním tuningem" bych to tak nehrotil
![]()
![]()