Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Ze te otravuji i o Stědrem dni.. ale to nablyskane faro co jsis nadelil je ta felda o ktere jsi onehdny mluvilSly píše:Lubos jsem zvedavy v realu.. Ja si zase nadelil pod stromek civilni car. Uz stoji nablyskana pred barakem

Lubo - na fotce uz vinaka sportovni nadech

no v tomto případě cena není důležitá spíše jako fakt že to v našich podmínkách v rámci ČR není možný to koupit , bez pomoci člena klubu kterému moc děkuju , není možné to tu koupit ani jinak . ani objednat a poslat .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
takže tady je
- Přílohy
-
- telefon to fotil 045.jpg (78.32 KiB) Zobrazeno 1174 x
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- F.l.a.n.e.l.
Taky bych chtěl mít takové "problémy" s věcma na vůzluboT4 píše:cena není důležitá

Jinak lubo:

Stejně to byl dravec od pohledu už i před tím

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Nevim jestli faro, ale zanovni felda uz je doma.Hanuš píše:Ze te otravuji i o Stědrem dni.. ale to nablyskane faro co jsis nadelil je ta felda o ktere jsi onehdny mluvil... jestli se mam tesit na letni prodej

Live4Ride Syndicate
...a já tam byl sámSly píše:Nevim jestli faro, ale zanovni felda uz je doma.Hanuš píše:Ze te otravuji i o Stědrem dni.. ale to nablyskane faro co jsis nadelil je ta felda o ktere jsi onehdny mluvil... jestli se mam tesit na letni prodej
Chtel jsem se s ni dnes pochlubit na srazu, ale nejak jsem zapomnel, ze je stedry den

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

máš to pěkné taky jsem dostal pedály kupodivu ty stejné holt VW koncern se nezapře
Audi A6
To all
Členové kteří máte fota z letošních srazů,vyberte ty nejlepší a pošlete mi je na ICQ nebo na tunerzone@centrum.cz
Členové kteří máte fota z letošních srazů,vyberte ty nejlepší a pošlete mi je na ICQ nebo na tunerzone@centrum.cz
Tak už mám doma Kapotu a zadní víko z laminatu. Kapota je s výstuhama...tak je docela težká,ale to víko je mazec...asi 500g
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Synku začínám mít o tebe strach ať tě to pak neodfoukneDolph píše:Tak už mám doma Kapotu a zadní víko z laminatu. Kapota je s výstuhama...tak je docela težká,ale to víko je mazec...asi 500g

Kluci jelikoz zitra jedu na chatu a vracim se az prvniho, tak uz vam vsem ted preji luxusniho Silvestra a hlavne uspesny nadchazejici rok 2007. At je minimalne stejne dobry, jako byl tento. Ve vsech smerech. 

Live4Ride Syndicate
Tak teda šťastný nový rok chalani. 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pánové a dámy kochejte se vytvořil jsem zcela nové videjko nahradí to původní co je na stránkách
http://l4r.protovision.cz/Lukees/live4r ... 0final.wmv

http://l4r.protovision.cz/Lukees/live4r ... 0final.wmv
z toho prvniho jsem byl nadsen, ale ted je to zase o neco lepsi......dobra prace synku 

Dano to první bylo takové syrové něco tomu chybělo tohle už má nějakou uroveň hlavně nezapomen přehodit link na stránkáchDan píše:z toho prvniho jsem byl nadsen, ale ted je to zase o neco lepsi......dobra prace synku