Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Unak> Na tom bilboardu fakt byla felicie 1.3l 2000 a nejake drobne. Ale uz jsem si nevsim, s jakym bonusem. Ja mam myslim ten 3 lety.
Live4Ride Syndicate
koukám na to šefe a asi bych nešetřil zrovna na tomto , já osobně mám všechno u České ale mám to jinak ,za levňocha , flotilové pojištění a tak a TT u kooperativy a hned jak mi zkončí leasing jdu jinam taky šmejdi.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
slaji dobry napad s tou listou na strane 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
lubo> Napadlo me zrusit Hondu u Ceske a prihlasit ji dohromady s feldou k te stejne, jestli by nebyla nejaka sleva..
Kazdopadne u Generalli bych s Hondou usetril uz cca 1500/rok. Vzdyt s ni stejne vubec nejezdim..
remix> Mam to tak doma na sirokouhlem monitoru v linuxech a musim rict, ze se mi to osvedcilo a proste jsem si zvyk, takze jsem to tak soup i v praci pod Woknama.
Kazdopadne u Generalli bych s Hondou usetril uz cca 1500/rok. Vzdyt s ni stejne vubec nejezdim..
remix> Mam to tak doma na sirokouhlem monitoru v linuxech a musim rict, ze se mi to osvedcilo a proste jsem si zvyk, takze jsem to tak soup i v praci pod Woknama.
Live4Ride Syndicate
kdyz uz jsme u toho.. zkusil jsem si udelat vypocet a divim se jaky rozdil je mezi Bohumin a Orlova... kdyz to tam navolim... Bohumin vychazi o nejake 220,- kvartalne min.. to je skoro o 1000,- min/ rocne .. chapete to?
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Generali mi dalo na Swifta 20% slevu za male mesto do 30 000 obyvatel.Sly píše:lubo> Napadlo me zrusit Hondu u Ceske a prihlasit ji dohromady s feldou k te stejne, jestli by nebyla nejaka sleva..
Jinak dal jsem SPZ od Subarky do depozita v listopadu a tim mi skoncilo povinne ruceni a pojistovna mi vratila 4590 kc

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking> Koukal jsem na to a dam feldu k Generali. Hned jak se mi dostane Honda pod ruce, rusim Ceskou a davam taky k Generali. Je tam moznost on-line sjednani, tak snad vezmou vsechno v uvahu a tu slevu dostanu taky. Mimochodem by me zajimalo, jak je to asistencnimi sluzbami, kdyz budu ted jezdit hlavne po Brne a trvale mam stale v Bohumine (i pojistku sjednavam k trvalemu bydlisti)
Mezi CP a Generalli je na 1.6l rozdil vic nez 1500 rocne. Vzhledem k tomu, ze s Hondou moc nenajezdim, rad bych usetril.
Mezi CP a Generalli je na 1.6l rozdil vic nez 1500 rocne. Vzhledem k tomu, ze s Hondou moc nenajezdim, rad bych usetril.
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
Kujnik já platím 6/300kč
Do fucku asi koupím nějakou hundrtku 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Taky jsem chtel jit pod Generali, protoze davaji slevy na to ze bydlis v obci do x obyvatel., tak by me to vyslo levne, ale potreboval jsem to narychlo a ta baba, ktera to sjednavala zrovna jak na svinu nemela smlouvy od Generali tak jsem pod CSOB.
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
já měl mazdu 3 roky u kooperativy a no levné to nebylo ale zase pojistné řešili nadstandartně a asistenčních služeb jsem naplno využil když jsem byl opravdu v tísni a byl jsem za ně rád... návrat z Mimoně 2004 (viď Dolphe)
Golf byl u Alianz a taky pohoda ale na Jaře jdu k České...
Golf byl u Alianz a taky pohoda ale na Jaře jdu k České...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
ehm ja to mám na pašu u český a platím s čelním oknem 8500F.l.a.n.e.l. píše:Kujnik já platím 6/300kčDo fucku asi koupím nějakou hundrtku

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

já u české platím 7500 za T4 ,Bonus Exclusive limit plnění 100mil / 100 mil .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Já 10tis./ročně v 1.6, Vojta může potvrdit 

Naposledy upravil(a) remix dne 03 led 2007 18:36, celkem upraveno 1 x.
a jaký můžeš mít bonus když si ji teď koupil???? jen šetřete. Jestliže způsobíš nehodu a škoda na druhém vozidle bude např. 60000kč a pojišťovna zaplatí 30000 podle jejich tabulek tak poškozený může po tobě ten zbytek chtít a ty to cálneš nešetři Česká pojišťovna je sice držší ale nakonec se to vyplatí
Audi A6
remix píše:Já 10tis./ročně, Vojta může potvrdit
bo nemáš 28 nejsi ženatý a jsi nebezpečný,a ještě blondák

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

a tak to bude tim....
A to platíš kderemix píše:Já 10tis./ročně v 1.6, Vojta může potvrdit

Audi A6
Tak to je docela brutal. Ja platim za Hondu nejakych 5400Kc - 1,6l.
Live4Ride Syndicate
Hele a jak je to s bonusem? Mam 4. rokem Hondu s bonusem. Kdyz koupim feldu, budu mit ten stejny bonus nebo na feldu pojedu od nuly? To se mi zrovna nezamlouva. Logicky by mel byt bonus na ridice, ne na auto..
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:Hele a jak je to s bonusem? Mam 4. rokem Hondu s bonusem. Kdyz koupim feldu, budu mit ten stejny bonus nebo na feldu pojedu od nuly? To se mi zrovna nezamlouva. Logicky by mel byt bonus na ridice, ne na auto..
bonus je na ridice ...... rozbijes nekoho Hondou , zvednou ti pojistku i na Feldu

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
asi jsem se zabouchl....
viewtopic.php?t=44695
viewtopic.php?t=44695
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
tomo> Zni to logicky a myslim, ze vsude ve svete je to prave tak, ale Danovi pojistili favorita bez bonusu, i kdyz ma nejaky bonus na golfikovi. Pry bonus na vuz a ne na ridice. 

Live4Ride Syndicate
jj....tahle mi to bylo receno.....ted jsem se jetse ptal brachy a rikal ze bonus je na auto......tak nevim. to byla prvni vec na kterou jsem se ptal
Tome u jake pojistovny ti zohlednili bonus na dalsi auto z predchoziho, ktere jsi neprodal a mas ho stale?
Live4Ride Syndicate
bonus na ridice...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
remix píše:Já 10tis./ročně v 1.6, Vojta může potvrdit
kluku,ale ty tam máš i havarijní pojištění na všechno