felda píše:
co nadělaš,ale ticho ode mne to nevíš ale jinač to je fajny synek jak cyp
1. Babky neojebavam!!! I kdyz si to felda s unakem mysli !!! -nemyslí ví
2. Romane gratuluji ti k uspesne vyjizdce Karvina -> Bila -> Karvina bez upadnuti ramene!!! ohrané ramena mám super
3. Tez si fajny synek jak cyp!
brzdi kamo nejsem buk
Jako chces rict ze ja jsem nebo co kua !!!
Dance ti potvrdi ze mezi tim co jsi byl pryc jsem ti normy vylepsil !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
F.l.a.n.e.l. píše:Tak každý se musí nějak živit. Ale že bych musel ojebávat babky... to bych nechal až jako poslední možnost
1. Babky neojebavam!!! I kdyz si to felda s unakem mysli !!!
2. Romane gratuluji ti k uspesne vyjizdce Karvina -> Bila -> Karvina bez upadnuti ramene!!!
Lukáši kamaráde nepiš tu hovna,už tě všichni dobře známe
1:nemyslí-ví
2:ohrané zkus něco nového,ramena už mám vychytané
3:já vím
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda píše:
1. Babky neojebavam!!! I kdyz si to felda s unakem mysli !!!
2. Romane gratuluji ti k uspesne vyjizdce Karvina -> Bila -> Karvina bez upadnuti ramene!!!
Lukáši kamaráde nepiš tu hovna,už tě všichni dobře známe
1:nemyslí-ví
2:ohrané zkus něco nového,ramena už mám vychytané
3:já vím
1.Nech toho nebo tomu vsichni budou verit!
2. Promin uz nebudu ale ty furt nejebej do mojeho auta!!! Za tech 20tkm zatim zadna porucha!
3.
4. Jdeme na ples? Bude tadyk pizamovy bal ja sice spim nahy ale nejake pizamo si kvuli toho kupim
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Vite o nekom, kdo to zvladne podle tech soucasnych blatniku, aby auto dlouho nestalo? Pokud se motor dodela nekdy konce brezna, rad bych stihnul zacatek sezony, takze renocar..
Vite o nekom, kdo to zvladne podle tech soucasnych blatniku, aby auto dlouho nestalo? Pokud se motor dodela nekdy konce brezna, rad bych stihnul zacatek sezony, takze renocar..
myslim ze renocar s novyma blatnikama tezko tezko...
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
napiš Evo-vy 500 ten to řešil....
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Sly,včera jsem si koupil autosport a tuning a v inzerci někdo prodává laminátové blatníky na CRX II ED9 za 3990,- Jestli chceš,tak kolem oběda ten inzerát vyfotím a dám ti ho sem
Sly,včera jsem si koupil autosport a tuning a v inzerci někdo prodává laminátové blatníky na CRX II ED9 za 3990,- Jestli chceš,tak kolem oběda ten inzerát vyfotím a dám ti ho sem
Urcite, sem s nim. Diky moc. Psal jsem clovekovi s nickem Driver, ktery taky prodaval, ale uz jsou pryc.
Jinak kluci diky za tipy. Renocar se tedy muze odjet bez blatniku ,ale dalsi srazy bych chtel ten laminat. Teda za predpokladu, ze uz se konecne doladi.
F.l.a.n.e.l. píše:Slyu: v černé by to vypadalo dobře i s těma dírama Jinak až to budeš mít hotové tak dej echo. Už se těším na ten zvuk v x tis ot/min
Bohuzel ty nafuky se mi nelibi ani trochu. Nechci z toho mit zadny tuzing, ale cistou pracicku pripominajici seriovy vzhled. Takize to budu muset resit bud udelanim blatniku podle tech soucasnych nebo nejakym vyvarenim, jestli to pujde. S autem se stejne nebude jezdit v desti a vubec ne casto, takze by to melo vydrzet. Bude samo garazovane.
Mr. Yaris píše:Vypadají parádně Tomo. Kolik takové kolečko váží?? Jo a jaký to je rozměr.
kolik vazi nevim presne ale maji byt neco lehci nez turbacke kola .... a ty uz jsou lehcene.
Origo byly 8" x 18 predni 225/40 ZR18
a 11" x 18 zadni 295/30 ZR18
Techarty jsou 8,5 " x 19 predni, 11 " x 19 zadni .....
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem