Azi joo, ale nech mě chvíli odpočinout, teďka jsem přišel z bytuluboT4 píše:Vikino nejdem do pizzerky ?
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
vy kuvy.... a bez predsedy 
kuva vas tam bude....dorazim pozdeji..... 
tak dneska mame nedeli, snad se nepletu, ale predseda tady zapomel napsat jednu podstatnou zmenu co se tyce nasich nedelnich sraziku... 
tak doufam, ze se tady jeste poresi
tak doufam, ze se tady jeste poresi
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj TIR...že jo...ale aby nás dnes nepřišla polovina pěšky 
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
jakto??
ja uz jsem strizlivy 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
já přišel v pět a popíjel jsem celý večer Redbull...ale s nějakým pieruňstvem tak radši ještě neřídím ! 
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jo srazy se presunuli od Alberta k Tiru...
nevim kdo dojede, ale ja ne... jsme nas*any, protoze se nedari... narazniky se pokrivily jak svina pri vareni

nevim kdo dojede, ale ja ne... jsme nas*any, protoze se nedari... narazniky se pokrivily jak svina pri vareni
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
do Tiru bys mohl Dejve...vždyť to máš před barákem...já nejedu...jedině na pokec...do hospy ne jsem v monterkách...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
statistika...než Heduš odjela tak jsme si povídali Indicky a lidi se na nás dívali velice divně, potom jsem jel domů...
Redbull je dobrý v tom že už v 9 jsem byl vzhůru a fit...hlava nic...všechno OK...ale dal bych s chlastem pokoj tak na měsíc...příště beru auto...
Redbull je dobrý v tom že už v 9 jsem byl vzhůru a fit...hlava nic...všechno OK...ale dal bych s chlastem pokoj tak na měsíc...příště beru auto...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
barry, ne vazne nedojedu ikdyz to mam za rohem.. jdu se natahnout nejak mi neni dobre, asi na me neco leze nebo co...barry píše:do Tiru bys mohl Dejve...vždyť to máš před barákem...já nejedu...jedině na pokec...do hospy ne jsem v monterkách...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
OK...přemlouvat tě nebudu...tak kde to teda je? vyjádří se někdo?
taky mi není dobře...Rudek bude mít radost slíbil jsem mu že mu helfnu s autem a válím se doma v posteli, včerejší action masakr
Viki klíďo píďo...
taky mi není dobře...Rudek bude mít radost slíbil jsem mu že mu helfnu s autem a válím se doma v posteli, včerejší action masakr
Viki klíďo píďo...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
takže za hodinu TIR
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
18:00 TIRbarry píše:takže za hodinu TIR
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
OK...tak jdu ještě vysát vůz...přijedu jen na chvilku
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Tome 
škoda že jde jen 5 znaků...by bylo drsné mít na autě svůj Nick...
http://www.nameyourporsche.com/prices.php
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jde tolik znaku kolik chcesbarry píše:Tome
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
hm... tak dneska vam ten sraz pěkně výjde.........počasí je goood
Nakonec jsem se na sraz nedostal, ani jsem nevěděl že bude v TIRu. Zůstal jsem v garáži. Dejve, žiješ?? Psal jsem ti SMS.
Už jsem včera zkoušel jak hraje zesík a sub. Hraje pěkně, ale bohužel "hraje" i subwoofer. Zesák nemá výhybku pro sub a rádio to neumí přefiltrovat.
Jinak už to trochu chytá tvary.
Už jsem včera zkoušel jak hraje zesík a sub. Hraje pěkně, ale bohužel "hraje" i subwoofer. Zesák nemá výhybku pro sub a rádio to neumí přefiltrovat.
Jinak už to trochu chytá tvary.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
tam neni LPF na radiu ani na zesiku... to se mi nechce verit
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI