Ondrsa píše:Jura- matura je lehká , když jsem ji dal já tak to dá každý (až na Alčera a MV)
to se to mluví když už to máš za sebou taky ses klepal sice jsi byl včera optimista jak sfiňa ale strach si musel mít No nejvíc se bojím matiky...nebo spíš matikářky to je tak nesimpatická baba ...úplně jak by jí z oka vypadla http://www.youtube.com/watch?v=rfX2SmEnBU8" onclick="window.open(this.href);return false;
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Já dělal maturu v září z angliny,nějak nemám mozek na jazyky,ale je fakt,že jsem se do ní ani nijak neučil,protože jsem věděl že to nedám.tak jsem si řek že pak na to budu mít 3 měsíce
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
flanel: učitelka čj mi při gratulaci řekla, že by mi nejraději hned na místě hned jebla ale že jinak že gratuluje
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
jura jeslti nejsi chuj tak matiku das podle tabulek. Ja jsem tapnul otazku o ktere jsem vubec nevedel co to je a napsal jsem to ciste podle tabulek jinak ja dopad praxe 1 cj 4 mat 3 ele 2 cislicovka a VT 2. A rozhodne si myslim ze zari je na <> udelas to ted a uz jenom pohoda relax delal jsem ve tretaku o prazdninach opravaky a byly to nejvic prazdniny na ...
EDIT: uspesnym gratuluju a tem co to ceka drzim palce
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Aladin píše:počkám si na zítra na maturiťák (tož tam se chlastá za to, co se vybralo na posledním zvonění )
my to propili hned ten den co sme to vybrali a nejlepsi je na maturu je jit v pondeli dopoledne protoze od 12:10 se zacina pit a konci se v nedeli vecer
tak tak ja sel taky prvni den a pak jsem se jim uz jenom smal Jinak ja jsem si taky myslel ze nevim ani prd a potom jak jsem mel tu otazku tak se mi vsechno vybavilo (nemluvim o CJ tam se mi nemelo co vybavit )
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
no ja jsem taky uceni na maturu moc nedal, ucil jsem se 4 dny před a z toho ten prvni den jsem šel chlastat a druhej den jsem si nic nepamatoval takže to beru jakoby jen 3 dny. nicmene vytahl jsem si ze 2 predmetu ty otazky jez jsem pochopitelne nemel nasprtane. byla to biola a cestina biolu jsem dal za 3 s odrenyma usima a v cejine jsem placal pate pres devate a vubec jsem nevedel ocem mluvim................ no a nakonec ma matura dopadla
praxe 1 , architektura 1 , sadovnictvi 1 , cestina 2 , biola 3 takze celkem pohoda
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.