Moderátor: Dave0401
ty rudek,co tam v ramci odlehceni robi ten 30kg tezky šibr???Dolph píše:Krásne fotečky
Taky to mám před dovolenou...tak neser. Najebeme se...felda píše:před dovolenou,zatím nevím....
na jaře jsem z té mimoně nic neměl,jen jsem utratil hodně peněz,a mooooc mě bolela hlava ještě i cestou z5tomoking píše:Dolph píše:Taky to mám před dovolenou...tak neser. Najebeme se...felda píše:před dovolenou,zatím nevím....
najebat se .... na to fakt potrebujes jet do Mimone
nějaká 206 hod foto ne ? at víme kdo jsi .Ajka píše:Nemáte někdo dva volná místa do Mimone?
sorry za OT:hele,tak já ten bakšiš hodim někomu v mimoni a on ti ho doveze... okhá???V-Y-V-I píše:hraju Český Pohár
coz o to....mista by nekteri meli, ale kdyz nevi koho povezou.....hm?Ajka píše:Nemáte někdo dva volná místa do Mimone?
Kufr, lyže, kajak, pádla a slepice jede s námiDan píše:pojedeme pasikem s nalozenou zahradkou
Uz jsi zkousel ten posilovac???felda píše:khamo jakmile dořeším mé auto,tak řeším tvé....zatím se pátý den trápim z brzdama a je to na pikačuViking píše:Asi pofičím....Ale asi bez Golfa, bo bez otáčkoměru to jebu