takže jsem z5, udělal jsem si výlet do beskyd a jsem nasrany jak kurwa , až si to přečtete tak poznáte proč:
ehmm takže začnu (bude to sloh) . Přijel jsem k domku v horách, obezděná 2generační chata, zazvoním a otevře mi cca 70-80letý děda, následně mě zavede dozadu na zahadu kde sotojí 4 vratá zděná garáž a pak jsem sedl na prdel, v ní polský fiat snad z roku 80 a nejeto 5tkm

prostě zběratelský kus, dále XJS z roku asi taky kolem 80, vínová metla, bílá kuže a top výbava,stav AAAAAAA1

najeto 16tkm děda je prví majitel u nás od roku 82

(asi STBák) , odkryl plachtu a malém jsem si čurk do textilu po druhe, Harley z roku 1928, jawka 500, triumf z roku 30 a pod další plachtou GTti , dovoz z německa ,auto rok 90, dovoz tady 95, od té doby majitelka je paní manželka(70let) od toho dědy, na tachu 181tkm, serviska jak bible, faktury to samé, vše vždy v origo. servise Daihatsu, poslední faktury v 180tkm kdy se pani potkaly při startu rozvody (prdla kladka) takže GO kolem 80tis kč(jeden ventil 1300kč) atd. , z motoru by se dalo žrát, interier stav A1, karoserie? vše původní, bez jediného pupínku rzi ( v zimě nikdy nejeto) jediná vada byla že byl opravený a přetřený základem levý blatník po nehodě paní se značkou při parkvání, podvozek vše origo od výroby, myslím tim tlumiče (ty by potřebovaly výměnu-zadek už plaval) , brzdy nové, gumy a alu stav A1, kufr krasa, žadna koroze, následovala test drive, děda mi to v žádném případě nedal do ruky , upravil si sedačku styl tomoking a už me vezl do serpentin chladné beskydské noci , tam v pohodě, ukazoval mi brzdy, vuli v rizeni atd, počlivě všechny kontrolky, funkce jako světla, klakson, odstřikovače,světlka atd atd, no poctivec jak cyp , cestou dolu mi i vysvětlil zelenou kontrolku která ukazuje sepnutí TURBA. no spíš šněčka jak jsem to viděl, ale cestou dolu mi dědá následně ukázal proč si nachytal takový posed a proč je důležitá ta kontrolka tubra

, asi po 5ti vteřinách jízdy mi došlo že děda není jen tak děda a že to asi někdy v životě dělal

, chvílema jsem hledal papírový pytlík a že to jinak nevidím ale děda poznal že se klepu( čož u mě nebýva zvykem)tak pak ubral, ale KURVA 800KG a japonský HTP 998ccm s mini šněčkem a 100HP v plné síle mě kurevsky posadil na zadek, natěšený jak malé děcko už dědu lámu v autě ať si to můžu odvezt dom, smlouvat nehodlám, férový starý pán, poctivec a na top kvalitu pedant, a v tom to přišlo

, dorazili jsme k němu domu, nabidl nam pití a pak z něj vypadlo, že něvěděl že to pude tak rychle a že chtěl nejdřív v týdnu koupit manželce překvápko ( new chevy spark

) a pak to její zlato prodat, ale jak jsem přijel tak rychle tak budiž, šel jí to oznámit do pokoje kde se dívala a telku, vůbec o tom nevěděla že to chce prodat, zjebala ho jak psa a že nic neproda an za milion a že s tím autem umře , tak jsem poděkoval a teď přijel domu
100 X KURVA