večer pro ně jedu.. díkes..noreking píše:barry ma takove ty spesl na koncernremix píše:Koupím bezpečnostní šrouby na kola, nemáte někdo ?

Moderátor: Dave0401
večer pro ně jedu.. díkes..noreking píše:barry ma takove ty spesl na koncernremix píše:Koupím bezpečnostní šrouby na kola, nemáte někdo ?
ET15 je akorátDenis.GTI píše:Nevite o nekom, kdo by chtel vymenit 2kusy Borbet T 9x16 ET15 za uplne ty stejne ale ET 25 nebo 30 ?? Leze mi to jak svina vzaduDiky
sezen mi 6700, diknoreking píše:Nokia 6303 silver komplet baleni, nepouzita, zaruka 2 roky Vodafone ... Cena 2500kc pevna jinak ho hodim do supliku
Prave ze ne .. leze mi to skoro 3cm ven .. na tech 195 se to sice trochu ztrati, ale ET25 by bylo superF.l.a.n.e.l. píše:ET15 je akorátDenis.GTI píše:Nevite o nekom, kdo by chtel vymenit 2kusy Borbet T 9x16 ET15 za uplne ty stejne ale ET 25 nebo 30 ?? Leze mi to jak svina vzaduDiky
![]()
6300 už nemaš ? se mi zda žes měl..noreking píše:Nokia 6303 silver komplet baleni, nepouzita, zaruka 2 roky Vodafone ... Cena 2500kc pevna jinak ho hodim do supliku
tak jestli je každá jiná jak psal Max, tak nemůže být vůbec o "Sadě pneu" řeč, nýbrž o 4ech kusechJosh píše:Davam ke kazdemu autu sadu pne zdarma, takovy jsem frajer
škoda že to není na B5,5Josh píše:Prodam luxusni naraznik na passata![]()
Cena 114,-
ee ted jsou dulezitejsi veci ale fesanda. Kazdopadne budu chtit naky novejsi rocnikF.l.a.n.e.l. píše:luke?
http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=132&t=90063" onclick="window.open(this.href);return false;