Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Alu 17" 5x100 7 měsicu stare
mam perfektni kola na Oktavu jsou ve velmi dobrem stavu jsou 7 měsicu stare kupovane nevé, pneu tam je ROADSTONE N3000 215/45/r17 50 - 75% vzorku. cena 15000,-
- Přílohy
-
- 17 (2).JPG (103.61 KiB) Zobrazeno 1172 x
-
- 17 (1).JPG (154.34 KiB) Zobrazeno 1172 x
-
- 17.JPG (133.71 KiB) Zobrazeno 1172 x
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
http://www.zahrady-wojcik.cz/
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
a dalši foto
- Přílohy
-
- 17 (4).JPG (125.93 KiB) Zobrazeno 1168 x
-
- 17 (3).JPG (133.4 KiB) Zobrazeno 1168 x
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moravskoslezsky bazar
jinak vyrobcem je Italian Wheels, jsou lakovane středy a leštěne límce vše ve vysokem lesku.
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
Grafická karta
Prodám GeForce 4 MX440 8x 128MB TV-out DVI
Eventuelne bych prodal sve P III Celeron Copermine 1GHz. 376MB RAM, nVidia GeForce2 MX 100/200. 20GB hdd, CD vypalovacka Samsung, SoundBlaster Live, floppy mechanika, klavesnice, myska, 17" plochy CRT. Je to sice starik, ale na brouzdani po netu a kancelarske aplikace bez problemu staci.
Momentalne slape na Zenwalk Linux 4.2. Dle prani nainstaluji a nakonfiguruji jakykoliv operacni system + volne dostupny software. Windows XP behaji bez problemu. vcera jsem ho chudaka rozebral, vycistil a napatlal CPU chladici pastou na procesory.
Momentalne slape na Zenwalk Linux 4.2. Dle prani nainstaluji a nakonfiguruji jakykoliv operacni system + volne dostupny software. Windows XP behaji bez problemu. vcera jsem ho chudaka rozebral, vycistil a napatlal CPU chladici pastou na procesory.
Live4Ride Syndicate
lidi koupim sportovni vyfuk potrebeji to na calibru,barry mi nabyzel 1 ale od te doby je nedostupny a ja nemam kontakt na nej.
Kolik by jsi za to chtěl?Sly píše:Eventuelne bych prodal sve P III Celeron Copermine 1GHz. 376MB RAM, nVidia GeForce2 MX 100/200. 20GB hdd, CD vypalovacka Samsung, SoundBlaster Live, floppy mechanika, klavesnice, myska, 17" plochy CRT. Je to sice starik, ale na brouzdani po netu a kancelarske aplikace bez problemu staci.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Koupím Notebook nějaký starší...Aby tam jel dobře internet.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Dolph> Neni to sice notebook, ale internet na tom jede bezproblemove. Predstavoval bych si 3000Kc.
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
to auto je opet nepojizdne , prevodovka je uz po x-te vysypana .Hanuš píše:gfdgdg
Na majitele kontakt nemam ale vim kdo ho ma .... Kuba Kral co jezdi vrchy a taky sprinty .....
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsitomoking píše:to auto je opet nepojizdne , prevodovka je uz po x-te vysypana .Hanuš píše:gfdgdg
Na majitele kontakt nemam ale vim kdo ho ma .... Kuba Kral co jezdi vrchy a taky sprinty .....

v tom autě je prý všechno seriové...brutální tlak a nemá ani IC není se čemu divit že je nepojizdné...dalo se to čekat pokut to nejsou fámy
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
viewtopic.php?p=988732#988732
muzete tam treba zareagovat na tu vetu, ze nekteri clenove uz to slyseli hrat
muzete tam treba zareagovat na tu vetu, ze nekteri clenove uz to slyseli hrat

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
No rozdíl mezi M16 a T16 je peněžně trošku jinde...Vím o jedné v Německu ale ta částka se mi tu radši nechce ani psát...M16 seženeš hned...Hanuš píše:presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsitomoking píše:to auto je opet nepojizdne , prevodovka je uz po x-te vysypana .Hanuš píše:gfdgdg
Na majitele kontakt nemam ale vim kdo ho ma .... Kuba Kral co jezdi vrchy a taky sprinty ........ Shanim nejake info.Protoze majitel takoveho auta bude vedet o vice lidech s timto autem. Kamos uz nasetril fajne penize. Tak uvazuje mezi Mi16 a T16.V Čr malo sehnatelne auto.Nejake info od majitelu aut se vzdy hodi.
Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažovalMajkl206 píše:No rozdíl mezi M16 a T16 je peněžně trošku jinde...Vím o jedné v Německu ale ta částka se mi tu radši nechce ani psát...M16 seženeš hned...Hanuš píše:presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsitomoking píše: to auto je opet nepojizdne , prevodovka je uz po x-te vysypana .
Na majitele kontakt nemam ale vim kdo ho ma .... Kuba Kral co jezdi vrchy a taky sprinty ........ Shanim nejake info.Protoze majitel takoveho auta bude vedet o vice lidech s timto autem. Kamos uz nasetril fajne penize. Tak uvazuje mezi Mi16 a T16.V Čr malo sehnatelne auto.Nejake info od majitelu aut se vzdy hodi.

Viking - loni v Kopru na jare? Odtamtud mam 1 video co jsem zde posilal. Je to ta sama T16? Mel bys foto T16 od toho borce v Havru?Asi se za nim vypravimeViking píše:Majkl206 píše:No rozdíl mezi M16 a T16 je peněžně trošku jinde...Vím o jedné v Německu ale ta částka se mi tu radši nechce ani psát...M16 seženeš hned...Hanuš píše: presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsi... Shanim nejake info.Protoze majitel takoveho auta bude vedet o vice lidech s timto autem. Kamos uz nasetril fajne penize. Tak uvazuje mezi Mi16 a T16.V Čr malo sehnatelne auto.Nejake info od majitelu aut se vzdy hodi.
Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažovalKuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl...

Myslíš toho co vyhrál nad všema Imprezama a pořadatelé ho vyřadili???Něco takového jsem slyšel, že se tam stalo...Viking píše:Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažovalMajkl206 píše:No rozdíl mezi M16 a T16 je peněžně trošku jinde...Vím o jedné v Německu ale ta částka se mi tu radši nechce ani psát...M16 seženeš hned...Hanuš píše: presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsi... Shanim nejake info.Protoze majitel takoveho auta bude vedet o vice lidech s timto autem. Kamos uz nasetril fajne penize. Tak uvazuje mezi Mi16 a T16.V Čr malo sehnatelne auto.Nejake info od majitelu aut se vzdy hodi.
Kuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl...

No ještě jsem viděl v Přerově jednu T16 s nálepkáma Repsol na autě...
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim shanim čtyřkolku od Kymca KXR 250. neznate nekoho kdo ji prodava nebo dealeruje muže byt i starši s nejakou rozumnou cenou diky. 

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Majkl206 píše:Myslíš toho co vyhrál nad všema Imprezama a pořadatelé ho vyřadili???Něco takového jsem slyšel, že se tam stalo...Viking píše:Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažovalMajkl206 píše: No rozdíl mezi M16 a T16 je peněžně trošku jinde...Vím o jedné v Německu ale ta částka se mi tu radši nechce ani psát...M16 seženeš hned...Kuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl...
![]()
tak ta nebyla z Havru ani nahodou .... byla od Vyskova .... a je to ta co jsem o ni psal par prispevku vyse

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Hmm, nevím, nevímtomoking píše:Majkl206 píše:Myslíš toho co vyhrál nad všema Imprezama a pořadatelé ho vyřadili???Něco takového jsem slyšel, že se tam stalo...Viking píše: Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažovalKuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl...
![]()
tak ta nebyla z Havru ani nahodou .... byla od Vyskova .... a je to ta co jsem o ni psal par prispevku vyse

Hmm, nevím, nevímtomoking píše:Majkl206 píše:Myslíš toho co vyhrál nad všema Imprezama a pořadatelé ho vyřadili???Něco takového jsem slyšel, že se tam stalo...Viking píše: Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažovalKuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl...
![]()

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
http://www.quadprofi.cz/forum/viewtopic ... 27aa09da98Tommek2604 píše:Zdravim shanim čtyřkolku od Kymca KXR 250. neznate nekoho kdo ji prodava nebo dealeruje muže byt i starši s nejakou rozumnou cenou diky.
http://www.motoinzerce.cz/inzeraty.php?zarazeni=6
www.tipmoto.cz
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Tomo tak si mě zas postavil před velke rozhodnuti ten Tomahawk vypada skvěle a ma dobrou cenu.............. ale uvažuju že asi skočim do něčeho noveho at tam je zaruka a tak, nejvic uvažuju nad MXU 250 4x4 nebo KXR250 ale mam dobrou nabidku na MAXXER300 pro začatek to stači ten slabši obsah měl sem ted 2 dny doma KXR250 a fakt si neztěžuju vyjel sem vše a chovala se jako dravec ani bych neřek že 250ka pojede tak slušne ani jednou se napřidusila nebo tak podobně
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
- F.l.a.n.e.l.
More: já ti dám dělat z flanela vrakáč...noreking píše:spis bych to videl na nejaky vrakac ,.,.,....nebo F.L.A.N.E.L.a.l.a.n. píše:ahoj lidičky schanim kritku do predniho narazniku u calibry,pak jeste naky sportovni vyfuk.tak mi plis napište jestli někdo ma tyhle věci protože ja to schanim nutně.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Prodam cd menic na 6 cd,byl v octavce co mela original navigaci.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
hod foto a detail koncovky a cenu možná bych o někom vědělMr. Favo píše:Prodam cd menic na 6 cd,byl v octavce co mela original navigaci.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg