Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Alu 17" 5x100 7 měsicu stare

Příspěvek od Tommek2604 »

mam perfektni kola na Oktavu jsou ve velmi dobrem stavu jsou 7 měsicu stare kupovane nevé, pneu tam je ROADSTONE N3000 215/45/r17 50 - 75% vzorku. cena 15000,-
Přílohy
17 (2).JPG
17 (2).JPG (103.61 KiB) Zobrazeno 1172 x
17 (1).JPG
17 (1).JPG (154.34 KiB) Zobrazeno 1172 x
17.JPG
17.JPG (133.71 KiB) Zobrazeno 1172 x
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.

http://www.zahrady-wojcik.cz/

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

a dalši foto
Přílohy
17 (4).JPG
17 (4).JPG (125.93 KiB) Zobrazeno 1168 x
17 (3).JPG
17 (3).JPG (133.4 KiB) Zobrazeno 1168 x

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Re: Moravskoslezsky bazar

jinak vyrobcem je Italian Wheels, jsou lakovane středy a leštěne límce vše ve vysokem lesku.

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

milopet
Kontaktovat uživatele:

Grafická karta

Příspěvek od milopet »

Prodám GeForce 4 MX440 8x 128MB TV-out DVI

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Eventuelne bych prodal sve P III Celeron Copermine 1GHz. 376MB RAM, nVidia GeForce2 MX 100/200. 20GB hdd, CD vypalovacka Samsung, SoundBlaster Live, floppy mechanika, klavesnice, myska, 17" plochy CRT. Je to sice starik, ale na brouzdani po netu a kancelarske aplikace bez problemu staci.
Momentalne slape na Zenwalk Linux 4.2. Dle prani nainstaluji a nakonfiguruji jakykoliv operacni system + volne dostupny software. Windows XP behaji bez problemu. vcera jsem ho chudaka rozebral, vycistil a napatlal CPU chladici pastou na procesory.
Live4Ride Syndicate

a.l.a.n.

Příspěvek od a.l.a.n. »

lidi koupim sportovni vyfuk potrebeji to na calibru,barry mi nabyzel 1 ale od te doby je nedostupny a ja nemam kontakt na nej.

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

Sly píše:Eventuelne bych prodal sve P III Celeron Copermine 1GHz. 376MB RAM, nVidia GeForce2 MX 100/200. 20GB hdd, CD vypalovacka Samsung, SoundBlaster Live, floppy mechanika, klavesnice, myska, 17" plochy CRT. Je to sice starik, ale na brouzdani po netu a kancelarske aplikace bez problemu staci.
Momentalne slape na Zenwalk Linux 4.2. Dle prani nainstaluji a nakonfiguruji jakykoliv operacni system + volne dostupny software. Windows XP behaji bez problemu. vcera jsem ho chudaka rozebral, vycistil a napatlal CPU chladici pastou na procesory.
Kolik by jsi za to chtěl?
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

Koupím Notebook nějaký starší...Aby tam jel dobře internet.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Dolph> Neni to sice notebook, ale internet na tom jede bezproblemove. Predstavoval bych si 3000Kc.
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Hanuš píše:gfdgdg
to auto je opet nepojizdne , prevodovka je uz po x-te vysypana .
Na majitele kontakt nemam ale vim kdo ho ma .... Kuba Kral co jezdi vrchy a taky sprinty .....
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

tomoking píše:
Na majitele kontakt nemam ale vim kdo ho ma .... Kuba Kral co jezdi vrchy a taky sprinty .....
presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsi :D ... Shanim nejake info.Protoze majitel takoveho auta bude vedet o vice lidech s timto autem. Kamos uz nasetril fajne penize. Tak uvazuje mezi Mi16 a T16.V Čr malo sehnatelne auto.Nejake info od majitelu aut se vzdy hodi.

barry

Příspěvek od barry »

v tom autě je prý všechno seriové...brutální tlak a nemá ani IC není se čemu divit že je nepojizdné...dalo se to čekat pokut to nejsou fámy
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

viewtopic.php?p=988732#988732

muzete tam treba zareagovat na tu vetu, ze nekteri clenove uz to slyseli hrat ;)
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

barry

Příspěvek od barry »

Igore ten plochý CRT? cenovka?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Viking

Příspěvek od Viking »

Vím, že to tady nepatří, ale kdyby jste někdo náááhodou věděli o nějakém bytečku v Karviné v osobním vlastnictví, nejlépe 3+1, tak pls - SZ, nebo 775 392 320 .

barry

Příspěvek od barry »

Patří Viki patří...i nemovitosti sem patří! :wink:
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Majkl206
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majkl206 »

Hanuš píše:
tomoking píše:
presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsi :D ... Shanim nejake info.Protoze majitel takoveho auta bude vedet o vice lidech s timto autem. Kamos uz nasetril fajne penize. Tak uvazuje mezi Mi16 a T16.V Čr malo sehnatelne auto.Nejake info od majitelu aut se vzdy hodi.
No rozdíl mezi M16 a T16 je peněžně trošku jinde...Vím o jedné v Německu ale ta částka se mi tu radši nechce ani psát...M16 seženeš hned...

Viking

Příspěvek od Viking »

Majkl206 píše:
Hanuš píše:
tomoking píše: to auto je opet nepojizdne , prevodovka je uz po x-te vysypana .
No rozdíl mezi M16 a T16 je peněžně trošku jinde...Vím o jedné v Německu ale ta částka se mi tu radši nechce ani psát...M16 seženeš hned...
Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažoval 8) Kuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl... :shock:

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

Viking píše:
Majkl206 píše:
Hanuš píše: presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsi :D ... Shanim nejake info.Protoze majitel takoveho auta bude vedet o vice lidech s timto autem. Kamos uz nasetril fajne penize. Tak uvazuje mezi Mi16 a T16.V Čr malo sehnatelne auto.Nejake info od majitelu aut se vzdy hodi.

Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažoval 8) Kuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl... :shock:
Viking - loni v Kopru na jare? Odtamtud mam 1 video co jsem zde posilal. Je to ta sama T16? Mel bys foto T16 od toho borce v Havru?Asi se za nim vypravime :D na pizzu a pak podristat o autech :wink:

Majkl206
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majkl206 »

Viking píše:
Majkl206 píše:
Hanuš píše: presunul jsem to do jineho tematu..ale byl jsi rychlejsi :D ... Shanim nejake info.Protoze majitel takoveho auta bude vedet o vice lidech s timto autem. Kamos uz nasetril fajne penize. Tak uvazuje mezi Mi16 a T16.V Čr malo sehnatelne auto.Nejake info od majitelu aut se vzdy hodi.
Myslíš toho co vyhrál nad všema Imprezama a pořadatelé ho vyřadili???Něco takového jsem slyšel, že se tam stalo... :twisted:

No ještě jsem viděl v Přerově jednu T16 s nálepkáma Repsol na autě...

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Zdravim shanim čtyřkolku od Kymca KXR 250. neznate nekoho kdo ji prodava nebo dealeruje muže byt i starši s nejakou rozumnou cenou diky. :D

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Majkl206 píše:
Viking píše:
Majkl206 píše: No rozdíl mezi M16 a T16 je peněžně trošku jinde...Vím o jedné v Německu ale ta částka se mi tu radši nechce ani psát...M16 seženeš hned...
Myslíš toho co vyhrál nad všema Imprezama a pořadatelé ho vyřadili???Něco takového jsem slyšel, že se tam stalo... :twisted:

tak ta nebyla z Havru ani nahodou .... byla od Vyskova .... a je to ta co jsem o ni psal par prispevku vyse :twisted:
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Má vínovou barvu a leží skoro na zemi né?
das Auto

Viking

Příspěvek od Viking »

tomoking píše:
Majkl206 píše:
Viking píše: Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažoval 8) Kuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl... :shock:

tak ta nebyla z Havru ani nahodou .... byla od Vyskova .... a je to ta co jsem o ni psal par prispevku vyse :twisted:
Hmm, nevím, nevím :twisted: Mám paměť na ksichty a ten kluk určitě pracuje v Borš. Schválně až tam půjdu na pizzu, tak se ho zeptám, ale možná se pletu, tak bych nerad kecal. Zatím to berte jako nepodloženou info :wink: Jinak žádné fotky nemám- ta co v té Kopřivnici jezdila byla šede metalízy a vypadal úplně jako obyč. S tím klukem jsem chvíli kecal a říkal, že to má něco přes 300 hp a občas mu to urve kardan :lol:

Viking

Příspěvek od Viking »

tomoking píše:
Majkl206 píše:
Viking píše: Tak, tak. Slušnou Mi16 koupíš tak od 40 tis. No a T16 myslím tak od 150....... Taky jsem kdysi o ní uvažoval 8) Kuchař z pizzerie Boršičanka v Ha. jednu T16 má a musím uznat, že loni na sprintech v Kopřivnici pěkně proháněl Imprezky ............až jsem čuměl... :shock:

Hmm, nevím, nevím :twisted: Mám paměť na ksichty a ten kluk určitě pracuje v Borš. Schválně až tam půjdu na pizzu, tak se ho zeptám, ale možná se pletu, tak bych nerad kecal. Zatím to berte jako nepodloženou info :wink: Jinak žádné fotky nemám- ta co v té Kopřivnici jezdila byla šede metalízy a vypadal úplně jako obyč. S tím klukem jsem chvíli kecal a říkal, že to má něco přes 300 hp a občas mu to urve kardan :lol:

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Tommek2604 píše:Zdravim shanim čtyřkolku od Kymca KXR 250. neznate nekoho kdo ji prodava nebo dealeruje muže byt i starši s nejakou rozumnou cenou diky. :D
http://www.quadprofi.cz/forum/viewtopic ... 27aa09da98

http://www.motoinzerce.cz/inzeraty.php?zarazeni=6

www.tipmoto.cz

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Tomo tak si mě zas postavil před velke rozhodnuti ten Tomahawk vypada skvěle a ma dobrou cenu.............. ale uvažuju že asi skočim do něčeho noveho at tam je zaruka a tak, nejvic uvažuju nad MXU 250 4x4 nebo KXR250 ale mam dobrou nabidku na MAXXER300 pro začatek to stači ten slabši obsah měl sem ted 2 dny doma KXR250 a fakt si neztěžuju vyjel sem vše a chovala se jako dravec ani bych neřek že 250ka pojede tak slušne ani jednou se napřidusila nebo tak podobně

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

noreking píše:
a.l.a.n. píše:ahoj lidičky schanim kritku do predniho narazniku u calibry,pak jeste naky sportovni vyfuk.tak mi plis napište jestli někdo ma tyhle věci protože ja to schanim nutně.
spis bych to videl na nejaky vrakac ,.,.,....nebo F.L.A.N.E.L. :D
More: já ti dám dělat z flanela vrakáč... :evil: :lol:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Prodam cd menic na 6 cd,byl v octavce co mela original navigaci.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Mr. Favo píše:Prodam cd menic na 6 cd,byl v octavce co mela original navigaci.
hod foto a detail koncovky a cenu možná bych o někom věděl
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“