Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
Neni v hajzlu. Kazdy zrucnejsi clovek ho dokaze behem par minut opravit. Prodavam ho, pac mi lezi ve skrini. Mam 19" lcd widescreen.noreking píše:barry píše:škoda že ten od Slye je v hajzlu....bych si pomoh tak z bláta do louže
stäry kdyby nebyl v hajzlu tak ho neprodava.....
Barry, dam ti ho zadarmo. Zkus opravit. Pokud se ti to podari a budes spokojeny, das mi penize. Pokud ne, vratis.
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
sotomaior: ukaž mi kde... (nemůžu nikde nic sehnat...)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

http://www.zive.cz/h/Testcentrum/AR.asp?ARI=234
cenu noveho jsem nasel 7561kc vc. DPH tady http://www.abcomshop.cz/pcshop/index.php3?idkat=08 ale to asi bude neaktualizovane

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Ten monitor bych eventuelne vymenil za 512MB RAM SD, jestli nekomu nelezi na pude, tak bych ji koupil.
Live4Ride Syndicate
Myslis tim SD-RAM 512 MB frekvence 100 nebo 133 MHz.... nebo obyc pametovku SDcko 512 MB,do fotaku?Sly píše:Ten monitor bych eventuelne vymenil za 512MB RAM SD, jestli nekomu nelezi na pude, tak bych ji koupil.
-
- Kontaktovat uživatele:
za tu cenu to nikdo nekoupíRostik píše:602 428 935Dave-TuningClubOstrava píše:cena?

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Promin, mel jsem na mysli 512MB RAM SD/CL3 PC133.Hanuš píše:Myslis tim SD-RAM 512 MB frekvence 100 nebo 133 MHz.... nebo obyc pametovku SDcko 512 MB,do fotaku?Sly píše:Ten monitor bych eventuelne vymenil za 512MB RAM SD, jestli nekomu nelezi na pude, tak bych ji koupil.
Live4Ride Syndicate
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano tak cena dejme tomu 1300Kč asi sis me s nekym spletl nejspis s pinkim...Dave-TuningClubOstrava píše:450,-/ks-nové bez certifikátu-v těch rozměrech co udáváš.Rostik píše:noja fakt nevim je to kvalita musim mrknout na net kolik stoji nove aebo neco navrhnete...
Jinak jak se žije.Co dělá Okun.Sme si minule v petřvaldě moc nepokecali...Co autko?Rád bych někdy pokecal na nějakém sraze
Ex 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA tour,740i 6kvalt manual na 20¨BBS, 328i cabrio 

-
- Kontaktovat uživatele:
nejspíš ano, už je to dlouho.Myslel jsem že jsi ten co má to přeplňované bawi-Martin Otýpka (okun)-jeho kámoš se mnou chodil na střední.Rostik píše:Ano tak cena dejme tomu 1300Kč asi sis me s nekym spletl nejspis s pinkim...Dave-TuningClubOstrava píše:450,-/ks-nové bez certifikátu-v těch rozměrech co udáváš.Rostik píše:noja fakt nevim je to kvalita musim mrknout na net kolik stoji nove aebo neco navrhnete...
Jinak jak se žije.Co dělá Okun.Sme si minule v petřvaldě moc nepokecali...Co autko?Rád bych někdy pokecal na nějakém sraze
Davam nove vnitrnosti do kompa, tak nejake starsi zustanou.Uvidim,podle toho jakou budu mit desku.Takze bych mel mit na prodej 2x256/133 SDRAM Kingston CL3. Pokud bys mel zajem a mas 2 volne sloty.Sly píše:Promin, mel jsem na mysli 512MB RAM SD/CL3 PC133.Hanuš píše:Myslis tim SD-RAM 512 MB frekvence 100 nebo 133 MHz.... nebo obyc pametovku SDcko 512 MB,do fotaku?Sly píše:Ten monitor bych eventuelne vymenil za 512MB RAM SD, jestli nekomu nelezi na pude, tak bych ji koupil.
Rostik >> mas nejaky maly podpis.. chtelo by to neco vetsiho 

..:: MB C-Klasse ::..
- F.l.a.n.e.l.
Známý prodává 4x100 podložky 4ks cca - 2,5-3 cm šířka za 1000kč. můžu dát na něho číslo. Je sice z čech, ale klidně to pošle dobírkou.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

To Dave tuning club ostrava všiml jsem si že je u vás v clubu moje bývalé autičko tak vzkaž tomášovi ať se o něj dobře stará
Audi A6
Jakou mas desku? Za kolik by jsi ji prodal spolu s pameti? Je v poradku? Jak je stara? Bohuzel samotna 256 mi bude k nicemu, pac mam sice 2 sloty, ale jeden z nich je vadny a mam doma 256 + 128.Hanuš píše:Davam nove vnitrnosti do kompa, tak nejake starsi zustanou.Uvidim,podle toho jakou budu mit desku.Takze bych mel mit na prodej 2x256/133 SDRAM Kingston CL3. Pokud bys mel zajem a mas 2 volne sloty.Sly píše:Promin, mel jsem na mysli 512MB RAM SD/CL3 PC133.Hanuš píše: Myslis tim SD-RAM 512 MB frekvence 100 nebo 133 MHz.... nebo obyc pametovku SDcko 512 MB,do fotaku?
Pokud by byla za rozumnou cenu (pripadne vymenou + dohoda za monitor a pameti) a jela by pod linuxama detekce ACPI, mel bych o ni zajem. Ta ma soucasna je nekdy z roku 2001 a to uz je na grafiku pod linuxama hodne stare

Live4Ride Syndicate
No jo no uz je to lepsi... jinak cena podložek skuste nabidnout urcite se dohodnem...remix píše:Rostik >> mas nejaky maly podpis.. chtelo by to neco vetsiho
Ex 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA tour,740i 6kvalt manual na 20¨BBS, 328i cabrio 

Má dobrou nalepku na kufruUňak píše:To Dave tuning club ostrava všiml jsem si že je u vás v clubu moje bývalé autičko tak vzkaž tomášovi ať se o něj dobře stará

jinač btw ten nový majitel si na tom moc věcí nezměnil že?

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Deska:Transcend TS-AVD3.Jedu na ni porad a nemam problemy. Mam v ni PIII 800 + 2x256 SDRAM a na beznou cinnost pohoda.Prehrava AVI tak DVD vpohode.Ja na tom compu potrebuju streamovat video,coz uz to (casove)neutahne.Bohuzel Linux jsem na tom nemel. Cena desky: 600 Kč,pameti: 1000 Kč. Mozna se ceny budou zdat vysoke.Ale je to takove "nedostatkove" zbozi.Sly píše:Jakou mas desku? Za kolik by jsi ji prodal spolu s pameti? Je v poradku? Jak je stara? Bohuzel samotna 256 mi bude k nicemu, pac mam sice 2 sloty, ale jeden z nich je vadny a mam doma 256 + 128.Hanuš píše:Davam nove vnitrnosti do kompa, tak nejake starsi zustanou.Uvidim,podle toho jakou budu mit desku.Takze bych mel mit na prodej 2x256/133 SDRAM Kingston CL3. Pokud bys mel zajem a mas 2 volne sloty.Sly píše: Promin, mel jsem na mysli 512MB RAM SD/CL3 PC133.
Pokud by byla za rozumnou cenu (pripadne vymenou + dohoda za monitor a pameti) a jela by pod linuxama detekce ACPI, mel bych o ni zajem. Ta ma soucasna je nekdy z roku 2001 a to uz je na grafiku pod linuxama hodne stare

Hanus> Je mi to jasne. Kazdopadne se na to zrejme vykaslu neb jsem prave koukal na cenik Alfy a nez upgradovat komponenty 7 let stare 6 let starymi za 1600, tak koupim novou desku, CPU a DDR Ram za cca 3500Kc. Vsechny ostatni komponenty pouziju ze stareho pc a myslim, ze na spravu linuxu to bude stacit uplne bez problemu 
Jinak kdyby chtel nekdo ten monitor, dejte vedet. Je to 17" CRT Hyundai plochy (v leve casti jemny prouzek, ale nestahuje oci, bez problemu se da pracovat, pridanim odstineni ke konektoru se da tento nedostatek spravit). Od brezna jsem v Brne a tak mi zustane ve skrini, protoze mam lcd. Jinak by byla na prodej taky zakladni deska tusim 3x PCI, AGP, 2x SDRam (jeden slot zrejme vadny) + 256MB (bud vadny slot nebo tahle pamet) a 128 MB SDRAM a CPU Celeron Copermine 1GHz.

Jinak kdyby chtel nekdo ten monitor, dejte vedet. Je to 17" CRT Hyundai plochy (v leve casti jemny prouzek, ale nestahuje oci, bez problemu se da pracovat, pridanim odstineni ke konektoru se da tento nedostatek spravit). Od brezna jsem v Brne a tak mi zustane ve skrini, protoze mam lcd. Jinak by byla na prodej taky zakladni deska tusim 3x PCI, AGP, 2x SDRam (jeden slot zrejme vadny) + 256MB (bud vadny slot nebo tahle pamet) a 128 MB SDRAM a CPU Celeron Copermine 1GHz.
Live4Ride Syndicate
Jo změnil dal origo zrdcátka a nalepil pár nálepek které bych tam nedal no marné hlavně ten kůň na těch pětkáchfelda píše:Má dobrou nalepku na kufruUňak píše:To Dave tuning club ostrava všiml jsem si že je u vás v clubu moje bývalé autičko tak vzkaž tomášovi ať se o něj dobře staráTTK
a ostravský klub
![]()
jinač btw ten nový majitel si na tom moc věcí nezměnil že?

Audi A6