čím dřív bude pryč, tím lépe. Jinak pujde k popelnici

Moderátor: Dave0401
Kurva Weslo ještě ty začínej stačí že náš tu Motor ojebáváwesly.TDI píše:HTC WildFire S, nový, nerozbalený, záruka odedneška.....3.900,-![]()
Uz je pryč, dělá radost v dolní lutyniMotor píše:Daruji papasan. podobny potah jak na foto. nic mu není, jen už pro něj nemám místo
čím dřív bude pryč, tím lépe. Jinak pujde k popelnici
barry píše:Kurva Weslo ještě ty začínej stačí že náš tu Motor ojebáváwesly.TDI píše:HTC WildFire S, nový, nerozbalený, záruka odedneška.....3.900,-![]()
![]()
prodáno kola stále k mání nebo výmena za 15,16kyFilipGTti píše:jen doplním že auto je zimních pneu s ocel prelisy BMW auto centrál a kdo bude opravdu rychlýFilipGTti píše:prodám skodu favorit 135 lse
nová STK LEGAL !!! před 2 lety komplet vyvařeno nové všechny dveře ORG.
černý celolak stary 2 roky tet nové brzdy komplet predek zadek + brzdovka
auto na sportovních pruzinách a tlumicích snizeno cca 50/50
super auto na zimu !!! cena 7999kč možno i s alu 6jx13 et13 ALPINA 165/55r13 90% cena 13999kč
auto je mé ženy, takže žádna vražda a vše se poctivě měnilo někteří z vás možná budou znát.
foto dodám behem zítřka, nebo http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 930&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
kontakt sz nebo tel: 606576154
tak i přes půl nadže benzínu![]()
a zde alu z fáva jedná se o alu ALPINA 6x13 ET13 4x100 i 4x98 stred 58,1
pneu 165/55r13 80% vzorku na vsech 100% rovné
cena 6000kč znovu tel na me 606576154
10tis. Dohoda.PemaR píše:Mam na prodej Renault Laguna 1,8 r.v.97. Obute zimni gumy. Jediny problem je ze dnes neprosla technickou z duvodu vule v cepech na predni naprave a hure brzdi prave zadni kolo. Tudiz potreba opravit a projit znova. Jinak je vporadku, trochu koroze leveho zadniho lemu a hranky nad celnim sklem. Cena asi podle dohody orientacne 15tis.
Veskere info co kdy bylo meneno atd. muzu sdelit v SZ.
já se taky nestarám, odkud taháš chlastwesly.TDI píše:výprodej celních skladů?
BIGPAPA píše:to spíš šťára u rákosníků
(jedna zákulisní rada) ...už bys mohl přezoutjajiN píše:K cemu by vam byli jen kola?
mám vnitřní homokineťáky pokud by ti to pomohlo, nebo sháníš starší?Stiloman píše:Koupím poloosy na oktu tdi 4x4 6kvalt rok 2001 přední
Já myslel že takový odborník jako Ty pozná, že je přezuto a né zrovna za levnoF.l.a.n.e.l. píše:
(jedna zákulisní rada) ...už bys mohl přezout
potřebuju kompletbarry píše:mám vnitřní homokineťáky pokud by ti to pomohlo, nebo sháníš starší?Stiloman píše:Koupím poloosy na oktu tdi 4x4 6kvalt rok 2001 přední
za jízdy v protisměru se to pozná těžko. ale příště se na to podíváme z místa ať ukážeš jaký jsi odborník tyjajiN píše:Já myslel že takový odborník jako Ty pozná, že je přezuto a né zrovna za levnoF.l.a.n.e.l. píše:
(jedna zákulisní rada) ...už bys mohl přezoutAsi jsem se zmýlil