Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
prodam motorolu v3 razer ,je v cerne barve v peknem stavu neni zniceny.je v zaruce pouzivany rok veskere prislusenstvi je knemu.
cena 2400.
cena 2400.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
fotr je ma v top stavu s pneu,myslim ze za ne chtel °12remix píše:K: Origo 17" alu na Renaulta:
vim ze si je prodaval no, jen sem nemohl najit ten inzerat. tatik se dneska dozvi jestli si nenecha nejakou lagunu dotahnout z nemec, tam uz mozna ty kola budou, kdyztak cislo mam.wesly.TDI píše:fotr je ma v top stavu s pneu,myslim ze za ne chtel °12
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
dobrá cena...a ta bat tak vydrží i mě....noreking píše:P: N70 Black ( mesic stary kryt )+ 512mb karta ...uz neni v zaruce pouze tel. + nabijecka.V mobilu je nahrana navigace Tomtom....vydrzi asi 2 dny ..chtela by asi kupit nova baterka Cena 4000kc...+ dobirka...Foto muzu dodat nejdrive v pondeli ...prodej taky...
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

hodne se tam pouzovala navigace tak proto....felda píše:dobrá cena...a ta bat tak vydrží i mě....noreking píše:P: N70 Black ( mesic stary kryt )+ 512mb karta ...uz neni v zaruce pouze tel. + nabijecka.V mobilu je nahrana navigace Tomtom....vydrzi asi 2 dny ..chtela by asi kupit nova baterka Cena 4000kc...+ dobirka...Foto muzu dodat nejdrive v pondeli ...prodej taky...
HONDA CIVIC 8G
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
P: Yamaha FZR 500R cenofka 20.kdyztak SZ
kau já prodám sám sebe nemá někdo zájem
jsem hodnej ,čistotnej , očkovanej, milej k páníčkovi.

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
za kolik? ....kamoska tedka nekoho potrebuje ! rok vyroby? a spotreba prosim ...kdyz tak SZluboT4 píše:kau já prodám sám sebe nemá někdo zájemjsem hodnej ,čistotnej , očkovanej, milej k páníčkovi.

HONDA CIVIC 8G
hej že v tom avataru sedí Barryk ??? jinak r.v. 1974 spotřeba je slušná trávu kolem cesty nežeru.noreking píše:za kolik? ....kamoska tedka nekoho potrebuje ! rok vyroby? a spotreba prosim ...kdyz tak SZluboT4 píše:kau já prodám sám sebe nemá někdo zájemjsem hodnej ,čistotnej , očkovanej, milej k páníčkovi.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
majetek a firma je v cene???luboT4 píše:kau já prodám sám sebe nemá někdo zájemjsem hodnej ,čistotnej , očkovanej, milej k páníčkovi.
kdyz tak SZ

jj je tam ..luboT4 píše:hej že v tom avataru sedí Barryk ??? jinak r.v. 1974 spotřeba je slušná trávu kolem cesty nežeru.noreking píše:za kolik? ....kamoska tedka nekoho potrebuje ! rok vyroby? a spotreba prosim ...kdyz tak SZluboT4 píše:kau já prodám sám sebe nemá někdo zájemjsem hodnej ,čistotnej , očkovanej, milej k páníčkovi.

HONDA CIVIC 8G
Kuwa, jak to tež vypadá to 500kilo? nemáš fotečku?wesly.TDI píše:P: Yamaha FZR 500R cenofka 20.kdyztak SZ
kuva neblbni fole.....se zabijes nekdeViking píše:Kuwa, jak to tež vypadá to 500kilo? nemáš fotečku?wesly.TDI píše:P: Yamaha FZR 500R cenofka 20.kdyztak SZ

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
zhruba tak nejak akurat mam jinou podsedlovku,tj ta zadni cast se sedlemViking píše:Kuwa, jak to tež vypadá to 500kilo? nemáš fotečku?wesly.TDI píše:P: Yamaha FZR 500R cenofka 20.kdyztak SZ

ale pekna je....to zase jo no
Nemá někdo na prodej 17" monitor. Je to pro kolegu z práce. Cena do 1000,-
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
//////viewtopic.php?t=47700Mr. Yaris píše:Nemá někdo na prodej 17" monitor. Je to pro kolegu z práce. Cena do 1000,-
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Dík Barry, jen s poštou se to prodraží. Panda je zdaleka.
Live4Ride Syndicate
jedu jutro do Prahy...hmmm?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
... a ja asi do velke prdele... hmmm??

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI