no hezky.. hledej tam nejake 215/45/17 ... pripadne i 205/45/17

Moderátor: Dave0401
se rád schováváš nebo co ?F.l.a.n.e.l. píše:rostik: nenápadné auto jak cYp
woe passat sdi se nevyrábělF.l.a.n.e.l. píše:to ne, ale je to nápadnější jak jezdit s autem na kterém je napsané ocasova kára pyčo
jsem nevěděl že adam stříká už i airbrushe
Nechal jsem to u našich doma ale myslím že tak polovina z nich bude ve slimu. Do dvou dnu ti napišu szHanuš píše:DVD a CD obaly jsou klasicke nebo slim. Hodily by se mi slim, bo uz nevim kam to davat, toho mam cim dal viceGOLFINO píše:jo a mám doma prazdne obaly na dvd cca70ks a prazdne obaly z cd taky cca 70ks. Kdyby někdo chtěl. Je mi to už na nic. Cena symbolická
lubo plati stale? dnes bych ti ho tam hodil...luboT4 píše:ok beru.remix píše:luboT4 píše: to si mi ho nemohl vzít ??? měl bych ho na náhradní díly.![]()
na nahradni dily dobre to je fakt
tak ti ho dovezu nekdy k tiru
tož kupuuuuujJosh píše:Mi by se takova masinka doma libila, ale ted jsou bohuzel jine priority
Umírám z toho pánové...kupte to někdo, nebo mě jebne
Ty vole nedelej kravu!Věčná škoda pokud to koupi nejaky kokotěnko!Viking píše:Umírám z toho pánové...kupte to někdo, nebo mě jebne
Chlapi..14 dní nespím a nejím a kdyby to nebylo maximalně nutné, tak ho nedámCamel píše:Ty vole nedelej kravu!Věčná škoda pokud to koupi nejaky kokotěnko!Viking píše:Umírám z toho pánové...kupte to někdo, nebo mě jebne