K dispozici jeste NZ a Speed Cat. Jinak ac je Puma 42, obuju ji s prehledem a bezne mivam 43. Ma proste asi jine cislovaniSly píše:Slibena fota:Sly píše:Nechce nekdo Nike a Puma cvicky?
Nike shox NZ cerne s bilym zihanim
Nikde shox R4 bile
Puma speed cat Ferrarri bilocerne
Vsechno velikost 42
Koupil jsem pro sebe, ale nejak jsem se sekl ve velikosti a mam je tak akorat. Jsem zvykly nosit o cislo vetsi.
Pokud bude zajem, nafotim.
Bohuzel tyhle mi poslali spatne. Chtel jsem jine Speed Cat, ale nevypadaji nejhur:
Blesk je podsvitil, ve skutecnosti se nelesknou.
A posledni:
Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
Live4Ride Syndicate
Sleva na 1500. Bagl prosel bez hmotnostniho doplatku, cla i dph.
Live4Ride Syndicate
nemáte někdo E36ku ?? mám na spředaž http://sharky008.rajce.idnes.cz/borbet_A/
Mini CooperJohn Works
K dispozici stale Nike Shox NZ.

Cena 1500Kc. Z vlastnich zkusenosti musim rict, ze nejlehci a nejpohodlnejsi z cele trojice. Myslim, ze i nejpraktictejsi diky cerne barve.

Cena 1500Kc. Z vlastnich zkusenosti musim rict, ze nejlehci a nejpohodlnejsi z cele trojice. Myslim, ze i nejpraktictejsi diky cerne barve.
Live4Ride Syndicate
Ja na tom chodim 5.rokem (nekecam) a spokojenost maximalni.
Live4Ride Syndicate
Joshi v úterý se dohodneme na nějakém předání nebo pak pozdějc, jak ti to bude vyhovovat 
das Auto
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Prodam radio na mp3 nejake znacky Watermark 4x 45W, funkce Loud a dalsi ... nema vystupy na zesiky bere vsechny cd bez problemu ... Cena 1000kc
PRODANO
PRODANO
- Přílohy
-
- 1
- radio mp3.JPG (21.86 KiB) Zobrazeno 1769 x
Naposledy upravil(a) noreking dne 18 čer 2008 13:57, celkem upraveno 2 x.
HONDA CIVIC 8G
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
nechci delat reklamu ....
ale na http://www.mobilky.cz/ zde jsem koupil samsun 880 duos o 2500 kc levneji nez w Electroworldu a 1500 levneji nez w jinych e-shopech
Koukal jsem a i jine znacky maji za super ceny ....
ale na http://www.mobilky.cz/ zde jsem koupil samsun 880 duos o 2500 kc levneji nez w Electroworldu a 1500 levneji nez w jinych e-shopech
Koukal jsem a i jine znacky maji za super ceny ....
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Neboj, zaplatíš to později poště 
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
misto bot jsi mel vzit VALENTINE ONE ... za 10 tis bys mel kupce hned
jinak byt to 45 tak je beru
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Nemůžu si pomoct, ale ty boty na mě působí strašně laciným dojmem .. možná to je tím, že to kamarádovi posílá strejda v krabicích a takové hodně podobné boty tam nakupuje v outletech atd. po tři kila (neříkám, že to je Sly-ův případ) když už jsme u toho, skoč někam a nakup tam nějaké trika AnF 
ted uz muze nakupovat leda tak v brne....
max3rx> ty boty jsem si v modro stribrne dovezl pred 5ti roky z usa, kdy byly novinka tam. Tady se zacaly nosit tak o 2 roky pozdeji. Musim rict, ze jsou pecka stale. Jak vzhledove, tak kvalitou. Je treba k nim vybrat zbytek obleceni, at je vse slazeno. Tuhle cernou jsem koupil z duvodu, ze jsou hodne prakticke. Nespini se sitka, ktera je u vetsine modelu svetla. Boty jsou extremne lehke, vyborne vytvarovane a na nohu se jeste dotvaruji. No a Shox system je to nejlepsi, na cem jsem zatim chodil
Jestli vypadaji nebo nevypadaji lacine, to necham na posouzeni kazdeho. 100lidi, 100chuti. Me osobne se libi, jinak bych si je nekupoval znovu. Muzu vas ujistit, ze to neni zadny velkosklad v Brne. Jsou to prave Nike, ktere se ve statech prodavaji za cca 1200Kc. Ja musel doplatit jeste postovne, jelikoz mezi me oblibene cinnosti urcite nepatri litani po plnych obchodacich.
Live4Ride Syndicate
nedělaj se i v jiném dizajnovém provedené? chtěl bych ten shox vyzkoušet, co to je zač 
Shoxu se dela hodne. TL, TL2, TL3, NZ, R4, R5, Turbo, OZ, Monster, Rival, BMW. Alespon na tyhle jsem pri vyberu narazil ja. Mrkni na google, urcite najdes nejake obrazky pro predstavu. Bohuzel vetsina z nich se do CR vubec nedovazi, alespon jsem je v obchodech nikdy nevidel.
Live4Ride Syndicate
Turba jsou určitě u mě v práci..Sly píše:Shoxu se dela hodne. TL, TL2, TL3, NZ, R4, R5, Turbo, OZ, Monster, Rival, BMW. Alespon na tyhle jsem pri vyberu narazil ja. Mrkni na google, urcite najdes nejake obrazky pro predstavu. Bohuzel vetsina z nich se do CR vubec nedovazi, alespon jsem je v obchodech nikdy nevidel.
A3 Sport
Nezbylo misto v baglutomoking píše:misto bot jsi mel vzit VALENTINE ONE ... za 10 tis bys mel kupce hned![]()
jinak byt to 45 tak je beru
Live4Ride Syndicate