Yaris má komplet kola v garáži. Byl jsem přezouvat mamine. U Barťáka mají jen Passaty. Ty se spolehlivě serouwesly.TDI píše:jj sis skočil pro celý komplet z jineho jarysa k barťákovi co?Mr. Yaris píše:Já dnes přezul na panelárně za 280kč

Moderátor: Dave0401
Yaris má komplet kola v garáži. Byl jsem přezouvat mamine. U Barťáka mají jen Passaty. Ty se spolehlivě serouwesly.TDI píše:jj sis skočil pro celý komplet z jineho jarysa k barťákovi co?Mr. Yaris píše:Já dnes přezul na panelárně za 280kč
passata by jsi tam hledal horkotěžkoMr. Yaris píše:Yaris má komplet kola v garáži. Byl jsem přezouvat mamine. U Barťáka mají jen Passaty. Ty se spolehlivě serouwesly.TDI píše:jj sis skočil pro celý komplet z jineho jarysa k barťákovi co?Mr. Yaris píše:Já dnes přezul na panelárně za 280kč
Pravda, posílaj to rovnou na magnet, nedá se z toho nic použítfelda píše:passata by jsi tam hledal horkotěžkoMr. Yaris píše:Yaris má komplet kola v garáži. Byl jsem přezouvat mamine. U Barťáka mají jen Passaty. Ty se spolehlivě serouwesly.TDI píše: jj sis skočil pro celý komplet z jineho jarysa k barťákovi co?to není japonská mrdka
Nechci házet špinu, ale kdyby mi rodiče platili všechno tak taky passat vypadá trošku jinakJurisek16 píše:ok...tak je to hnus...ale duní pěkněnj...morca byl vždycky na to audio
od morci A3 je 1,6 aladineAladin píše:co vím tak bouraná byla Vectra combi na rondlu...
a ta audi je 1,8T a ne 1,6
to ze mu rodice dejme tomu vsechno kupuji znamena ze je na nem neco spatne ?F.l.a.n.e.l. píše:Nechci házet špinu, ale kdyby mi rodiče platili všechno tak taky passat vypadá trošku jinakJurisek16 píše:ok...tak je to hnus...ale duní pěkněnj...morca byl vždycky na to audio
noreking píše:to ze mu rodice dejme tomu vsechno kupuji znamena ze je na nem neco spatne ?F.l.a.n.e.l. píše:Nechci házet špinu, ale kdyby mi rodiče platili všechno tak taky passat vypadá trošku jinakJurisek16 píše:ok...tak je to hnus...ale duní pěkněnj...morca byl vždycky na to audio
když se chová jako mistr světa, seženu mu člověk práci a druhý den tě už pomlouvá tak tam je asi něco špatně. Ale ten problém si vyřeším s Ondrou na cestě, takže bych debatu na téma rozmazlené děcko z havru ukončilnoreking píše:to ze mu rodice dejme tomu vsechno kupuji znamena ze je na nem neco spatne ?F.l.a.n.e.l. píše:Nechci házet špinu, ale kdyby mi rodiče platili všechno tak taky passat vypadá trošku jinakJurisek16 píše:ok...tak je to hnus...ale duní pěkněnj...morca byl vždycky na to audio
přesně tak. 1,6 social editiongynga píše:od morci A3 je 1,6 aladineAladin píše:co vím tak bouraná byla Vectra combi na rondlu...
a ta audi je 1,8T a ne 1,6
Prvni becka co bude tak z tebe bude pivar jak pjerunremix píše:možná mě Josh naučí konečně pít pivo... za 22 let sem se to pořád nenaučil a nechutná
už mi chodí výhružné SZF.l.a.n.e.l. píše:říkám že to na jaře koupil za cca 13O. a jediné co udělal. dal přední a zadní světla značka největší mrdka které sehnal dokupy tak za čtyřku...