Pokud jsi slaby lyzar a chces aby banda rikala o pico lyze vod porše tak to jsou ty prave Kazdopadne jsou dost meke ale zas se aspon nenadres a nove asi uz nekoupis jsou to stare lyze myslim ze se nedelaji
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jenze BBS RS jsou supy tohle jsou proste obyc lyze ktere maji na sobe napsano porsche a u lyzi neplati to co u kol. Kolo se porad toci stejne lyze prochazi vyvojem. A hlavne jete lyze jsou na picu pokud je mel nekdo kdo na nich umel lyzovat tak jsou po dvou letech v piiiiii
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Luke_TDI píše:Pokud jsi slaby lyzar a chces aby banda rikala o pico lyze vod porše tak to jsou ty prave Kazdopadne jsou dost meke ale zas se aspon nenadres a nove asi uz nekoupis jsou to stare lyze myslim ze se nedelaji
je mi jedno co si banda bude říkat..tyhle lyže se mi designove líbily už když vyšly to je v roce 2005 ale tehdy staly skoro 20táců a to bylo prostě na mě moc..teď jsem je viděl na slovensku je frajer prodává nové zabalené za 6tis kč ale ještě mi neodpověděl..je to universalka což je akorát pro mě..jsem pokročilý lyžař ale zase žádný rychlík to už mám za sebou..mám raději měkčí pohodlnější lyžování a myslím že tyhle mi na to přesně budou stačit..ještě jsem měl v merku Rossi zenith z1 ale dávná láska k těm GTS rozhodla
Luke_TDi: tak mi zkus poradit porad se nemuzu rozhodnout..celou noc jsem nad tim premyslel jestli Völkly designovky model 2005 nebo Rossi Zenith Z1 model 2008/2009 :
Projdi si nake testy na netu. Anebo snow c.35 Kazdopadne mi prijde nesmysl kupovat 4roky stary model. Ja osobne bych bral Atomicy nebo Elany. Kazdopadne pokud jsi spis rekreacni lyzar tak bych volil asi ty rosky. Je to takova univerzalka takze pokud nejsi extra lyzar tak by ti mohla vyhovovat
kurde tak to te lituju lidi jsou svine ale nevim co by me vic sralo to okno nebo radio.............
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Nevite o nejakem NoteBooku?? chtel bych o neco rychlejsiho, ten muj je dobry tak na hledani min.
Nejake prumerne hry by tam taky jet mohly... Nebo nevite o nejake akci nekde?
Co rikate na totok? http://aukro.cz/item528043938_hp_pavili ... 160gb.html
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818