nic..
... jen si ty gumy vem sebou at mi tu nenechavas bordel a prijd zas

Moderátor: Dave0401
To myslis vazne??Hanizz píše:Dave0401: ty chodíš na pivo???
... no a nekdy proste robit musis doma nebo v garazi, tak proc si i k tomu nedoprat piveckoMotor píše:Dave je soukromnik, ten chlasta v garazi
V lutyni uz jen BalcanicaJosh píše:Tak to si rad poslechnu kam chodis??? Je sice pravda ze ja ted moc po hospach nechodim, ale v lutynske knajpe jsem te nevidel nikdyAsi chodis do Bobiorny
Tak různé fichtly, čézety, simsony a třiapůly jsem si přezouval taky sám, páč jsem neměl řidičák a neměl se jak do penuservisu dostatPetulaGD píše:tak chtěl vyzkušat.....ja jak si v 15cti přezouval babetu na barumky s lepšim vzorkem tak jsem zadni kolo dělal tež klinem,šroubovakem a takou malou monterpakou,a předni sem i s duši rozřezal rozbružovačkou...
Dave0401 píše:
V lutyni uz jen Balcanica
chlast je kurevstvoremix píše:se "opil" a pak si promluvil se sefem (jak s kamosem) ze chce pridatpak se pobil s reditelem ktery ho chtel vyhodit ven. no sranda byla
co potrebujes spravcovat? nabizim sve sluzby i s moznosti prodej VT za hezke cenyDan píše:potrebuju nekoho na vytvoreni web stranek s redakcnim systemem. samozrejme za stedrou odmenu..... pripadne nekoho na spravcovani site, kdyz bude treba. klidne student na brigadu.