a jééé je, a je to tady zase vecna debata ne vecne tema . to by s tu pak mohl dat video hajera co jel na kole z karvine do havru a na kruhaci ho zmasakrovalo auto, nebo tetu co sla do kaufu a na chidniku ji prejelo auto atd atd ...proste osud. jestli ten tvuj kamos si chce koupit motorku tak at to udela a zkusi to. snad bude aspon trochu rozumny. ne jak jeden jisty clovek z karvine ,a mnozi ho zde znate, ktery si koupil masinu okruhovou R1 bez TP atd bez svetel atd a chlubi se vsude tim ze pres karvinou "proletava" 290 je to treba brat s rozumem a hlavne myslet za druhe a davat bacha.
V-Y-V-I píše:A kdopak viděl tu bouračku na Rudné u Káček??? (ve čtvrtek)
Důchodkyně v 206 se otáčela na místě pro otáčení vozidel zimní údržby - smetlo ji první auto které jelo- z 206ky zůstala jen skořápka, která odletěla do příkopy k ke Káčkám a paní v bezvědomí odvezli do Poruby.
Měla štěstí že ji smetla v 90km/h jen Fabia, hned za ní jel plný Kamion.
Ja kolem toho jel a jeste k tomu docela dost prselo ...
se mi zda ze sem tve auto videl tento tyden u nove auly vsb co?
jj parkuju tam a ty též,co
nj davam to k nove aule tam je aspon vzdycky kde zaparkovat a nevis kdo jezdi s tou modrou hondou(letni mel keskiny kt1) s napisem zemi vzadu? se mi zda ze jezdi z havru..
Ex 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA tour,740i 6kvalt manual na 20¨BBS, 328i cabrio
Orlová lazy: Autobus měl jen rozbytý pravý roh čumáku a čelní sklo,ale sanitku jsem našel daleko daleko za busem v poli v křoví a obrácená na bok,když jsme chtěl onu situaci vyfotit chytil jsme na Tatře drifta a mobil odletěl z ruky,tak bohužel bez foto
OT: dnes byla fajná šichta, x aut jsme tahali z příkopů,tak je aspoň na Beer
Suzuki Burgman 400 K6
440PS - 2100Nm r.v.2008
1.3 16V 63kW 120Nm Toyota Corolla
1.6D 40kW max.140km/h VW Golf I
1.7 16V ZETEC 92kW/125PS Ford Puma
1.3 No Comment 136 Škoda Rapid
lidi kdo jedite do tesina berte to pres stonavu a po stare ceste havirske. cela karvinska ma uzavreny 1jizdni pruh a jezdi se na semafor!dela se novy teppich. kolony jak picza cekacka tak 30min
wesly.TDI píše:lidi kdo jedite do tesina berte to pres stonavu a po stare ceste havirske. cela karvinska ma uzavreny 1jizdni pruh a jezdi se na semafor!dela se novy teppich. kolony jak picza cekacka tak 30min
Dneska jsem tam jel a nadaval ze jsi ani nedal echo na forum. Ale zadni cesticky tam znam tak jsem stal asi jen 5minut.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
wesly.TDI píše:lidi kdo jedite do tesina berte to pres stonavu a po stare ceste havirske. cela karvinska ma uzavreny 1jizdni pruh a jezdi se na semafor!dela se novy teppich. kolony jak picza cekacka tak 30min
Dneska jsem tam jel a nadaval ze jsi ani nedal echo na forum. Ale zadni cesticky tam znam tak jsem stal asi jen 5minut.
ocasu nemam tu byt 24hod denne ne?
Ale to je dulezite zdeleni pane vycepni.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Orlová lazy: Autobus měl jen rozbytý pravý roh čumáku a čelní sklo,ale sanitku jsem našel daleko daleko za busem v poli v křoví a obrácená na bok,když jsme chtěl onu situaci vyfotit chytil jsme na Tatře drifta a mobil odletěl z ruky,tak bohužel bez foto
To by mě zajímalo, co to bylo za sanitku Asi se dozvím zítra
remix píše:Rostik koukam ze si byl na obede v Senovske baste co sem te chtel aspon pozdravit a pak sem na tebe uplne zapomnel nic moc bawo na tech zimakach
nj kola delaji auto to tedka ani nemiju nema to cenu s tema kolama je to hnus
jinak ja te tam uz jednou taky videl parkovat
Ex 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA tour,740i 6kvalt manual na 20¨BBS, 328i cabrio
To by mě zajímalo, co to bylo za sanitku Asi se dozvím zítra
bylo to v 17hod ve zprávách na nově
Suzuki Burgman 400 K6
440PS - 2100Nm r.v.2008
1.3 16V 63kW 120Nm Toyota Corolla
1.6D 40kW max.140km/h VW Golf I
1.7 16V ZETEC 92kW/125PS Ford Puma
1.3 No Comment 136 Škoda Rapid
co se to zase dnes dělo..... jedu busem, vidím ve městě pekařské auto a rozmarasené kolo na trávě... hafo čísílek u toho (předmět doličný )... fotograf tam lítal a fotil... by mě zajímalo jestli cyklista přežil.... spíše myslím že ne
Odpoledne u Shellky u busáku ťukanec....
teď večer na městě sejmuli chodce... záchranka (žlutá, takže rychlá), cajti...
Aladin píše:co se to zase dnes dělo..... jedu busem, vidím ve městě pekařské auto a rozmarasené kolo na trávě... hafo čísílek u toho (předmět doličný )... fotograf tam lítal a fotil... by mě zajímalo jestli cyklista přežil.... spíše myslím že ne
Odpoledne u Shellky u busáku ťukanec....
teď večer na městě sejmuli chodce... záchranka (žlutá, takže rychlá), cajti...
dávejte bacha
nevim co se děje,ale potkávám tedka plno lidí na kolech,třeba ráno když to klouže a neni nic vidět ,tak vyrazí na kole,jestli dělníci přezuli z fáček na winterbajsikl,tak jsou to sebevrazi
Tuhle A6 z Havru vidam celkem casto. Naposledy ve ctvrtek v centru a kurde to ma zvoucek. paradni auto . Je to 2.8 Quattro TIPTRONIC DOVOZ USA. V tomto stavu se prodava za 140t Kč.
Bohuzel auto dopadlo jak dopadlo
vždyť tu Audinu jsem vídával často jezdit :-O on to zbořil? No, podle toho jak s tím naposledy co jsem ho viděl jel, tak se ani nedivím... fakt krasavice to byla