wesly.TDI píše:to mi kuwa rikej jak se vracim kolem 12-1 v noci domu, minule jsem u tesca na parkingu malem posekal tu budku na kosiky jak to tam maji curaci namrzle
a co s tím podle tebe mají dělat? Vyhřívat, aby tam nemrzlo???
jj...místama je to pěkná sklenička...ráno jsem v havru dojížděl na křižovatku asi 30kou...lehce jsem brdil...blokly se kola...a už to jelo...brdil jsem aji očima ...naštěstí se to zastavilo asik půl metru od fábie...týpek měl zvláštní pohled do zpětného jak viděl jet auto bokem (první zkušenost s ledem )
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Nejel teďka v poslední době někdo tudy ? http://www.mapy.cz/#x=142461744@y=135211088@z=16@mm=FP Přímo u přejezdu leží na boku pick-up na půl..sestřelený asi vláčkem...muselo se to stát nedávno...pač jsem tam jel minulý týden a nic tam nebylo
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
jo jo vlak tam tudy sice projede 1x za mesic a to je jeste moc,ale borci se tam neohlizi po vlaku nikdo.. jel jsem tam nedavno a niceho jsem si nevsiml
Kua...a já vocas si myslel že tam vlaky nejezdí vždycky jak jedu do školy tak tam projedu asi tak kilem přes ten přejezd To větší strach jak tamtudma jedu mám ze srnek ,ale docela mě zamrazilo jak jsem to "auto" viděl Zkusím ho zajtra vyfotit jak tam pojedu.
Hanuš píše:presne o tomto prejezdu mi rikali v autoskole, jak jsem ji delal.. 20let tam nikdo nic nevidel projizdet a kdyz tam jeli 1 z autoskolou, tak jeb vlak
Taky jsem ho tam nikdy neviděl...akorát jsem dneska viděl ty následky toho 20ti letého vlaku...to musel být jeba
Dneska jsem jel kolem a videl to taky podle me se to stalo dnes protoze tam jezdim docela casto. Videl jsem u toho stat chlapa a zenskou tak jsem myslel ze jeli v tom ale tezko rict kazdopadne mrda to muse byt radna kdyz z pikapa zustala jen skrin a sedacky docela sranda pohled ale uvnitr bych byt nechtel. Vlak kdyz tam jede tak vedle neho jde chlap s praporkem a vlak jede krokem. Jinak tam taky jezdim pravidelne 100+ ale jestli jede vlak vzdycky koukam.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
kuva synci vy nevite jaka je nejvyssi povolena rychlost pres zeleznicni prejezd same velke hodnoty tady litaji, jura ty nez jedes golfosem kilem tak to musis rozjizdet uz od stonavy ne
remix píše:kuva synci vy nevite jaka je nejvyssi povolena rychlost pres zeleznicni prejezd same velke hodnoty tady litaji, jura ty nez rozjedes tego golfa na 100 tak to musis rozjizdet uz od stonavy ne
pokud nebliká bílé světlo, tak 30... pokud bliká bílé světlo, tak 50
remix píše:kuva synci vy nevite jaka je nejvyssi povolena rychlost pres zeleznicni prejezd same velke hodnoty tady litaji, jura ty nez rozjedes tego golfa na 100 tak to musis rozjizdet uz od stonavy ne
Jj správně však my čerství řidiči to víme ...ale tak nepojedu přece přes takový krásný přejezd 50kou..ni ? BTW: Ten "pick-up" tam už dneska nebyl P.S. Dneska jsem se tam naháněl s BMW E46 320d...jsem se pěkně nadýchal toho smradlavého D ..a ten limit na přejezdu jsem překročil 3krát
Jj správně však my čerství řidiči to víme ...ale tak nepojedu přece přes takový krásný přejezd 50kou..ni ? BTW: Ten "pick-up" tam už dneska nebyl P.S. Dneska jsem se tam naháněl s BMW E46 320d...jsem se pěkně nadýchal toho smradlavého D ..a ten limit na přejezdu jsem překročil 3krát