a jako prasatko tam jezdi hodne lidi .. to mas pravdu...
ale potkat takoveho Bandasa nebo Marka pres Borek v protismeru jak si tosine 180-200... tak to je taky adrenalin
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
je to nekde na nove ceste......bud dole u krizovatky (jak se jede k tobe)
nebo i jak jedu domu tam mezi polama uz bylo dost havarek....vzdycky jel nekdo z lutyne nahou, tam zacal odbocovat doleva mezi ty pole a borec ho zacal predjizdet....uz jsem tak videl aspon 4 havarky...
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
stalo se to na křižovatce u Maxa , viděl sem jenty auta 2x Opel Vectra myslím modré a bílá a Felina myslím že červená AUTOŠKOLA , modrá v příkopu , bílá dost střelenej předek a Fala nevím nebylo vidět .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
Jak jsem vcera psal, ze i par havarek bylo jak se z Lutynske odbocuje tam mezi ty pole, tak bum a dneska dalsi havarka na zminovanem miste.......byla tam v sobe avie a nejaka mensi dodavka
775233340, 773334818
No, taky jsem nad tim premyslel....vypada to jakoby ta avie chtela odbocit doprava a ta dodavka jakoby ji chtela predjet zprava.......je to picov*na, ale jinak si to vysvetlit neumim.
775233340, 773334818
Ale čím pomaleji jedu tak tím se nervuje víc lidí Každý začne předjíždet a dělat naschvály Jako kámošovi OZZYmu Ale já je seru at si kecaj co chcou. V obci 50 tak padesát. A jak tak jedeš 5 minut v kuse tak začne
fakie vw píše:Ale čím pomaleji jedu tak tím se nervuje víc lidí Každý začne předjíždet a dělat naschvály Jako kámošovi OZZYmu Ale já je seru at si kecaj co chcou. V obci 50 tak padesát. A jak tak jedeš 5 minut v kuse tak začne
jo no v Orlove kdyz jsem jel 40 od Billy az na Shellku tam nejde predjet tak borec myslel ze se za mnou posere, vypadal ze ma ridicak tyden a mel zavodnickou naladu a ja zas jak na svinu naladu na vyhldidku a ten cirkus co delal jsem myslel ze me predjede po chodniku blb
A já jel za nima málem jsem smíchy sežral volant A pak ten magor hned na druhém kruháči odbočil k hambáčům. Tak asi měl šílený hlad Byl to fakt šílenec Josh měl fakt smůli. Ale byli v právu. Jel 61. Kdyby jel třeba 51 - 55 tak by to možná ukecal,že proměřijou radary a že by měla být nějaká tolerance,ale to bylo už dost rychle.
jo s tim radarem co maji mestaci v Karvine je to docela na prd maji ho na stativu a v tech jajich cernych obleckach jsou docela blbe videt. to neni jak bila oktavka ktera sla videt na 100 kilometru
ten synek byl fakt magor, klickoval, pak na me najizdel a pak zacal hazet rucky idiot
Jak sem tak hledal ve fotkach tak sem taky narazil ne jednu havárku co byla u nás na Zbytkach, holt když se couve tak se ma divat jesi neco nejede. a ještě jednu jak sme se projižděli po Dětmarkach, jak jedna ženska to trochu neodhadla s rychlosti.
Přílohy
boom 23.jpg (97.85 KiB) Zobrazeno 1322 x
boom.jpg (154.82 KiB) Zobrazeno 1320 x
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.