Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
Re: Nehody....:(
jj kurde a ve 3 ráno mám jet pro auto...nevím jak, pochybuji že vlaky už budou jezdit normálně
Nemám rád takové neštěstí
Nemám rád takové neštěstí
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
To asi nikdo. Tak prý 6 mrtvých.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
už 7 a vlak nejede ve 3
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
ale nejede ten vlak...protože měl jet dnes odpoledne z Prahy do Košic a zpět a do těch košic nedojede
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Barry s joshem bych tam nejel to bys mu dal pulku penez co mas na toho offroada 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Kamoska sedela ve 2 vagonu, ma jen par stehu na ruce .. kazdopadne pry to byl masakr jako svine ... zustali tam vsechny jeji veci, mobil, penize .. ale hlavne ze je nazivu....
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Dneska na kovonském mostě Tatrovka přejela nějakou paníí...prý masakr...teď jsem tam jel a most je stále uzavřený 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
slysel jsem v radiu 

..:: MB C-Klasse ::..
proto mám v autě 2kg hasičák
jo a tu paní bohužel rozmašíroval na kusy
a byl to stejný chuj co mi zrušil Astru GSi
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
no ty pitcho... nerikam, ze auto bez LPG nemuze zhoret, ale koncern, pokud neni dokurveny LPG, odpoji privod paliva po narazu aby nedoslo k pozaru... hmm LPG rullez teda 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
myslíš autodoprava Chlup?barry píše:proto mám v autě 2kg hasičák

barry vazne ten sam???
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
dneska mezi Belotinem a NJ asi bouracka zrovna tam pristaval vrtulnik, videl jsem jen jak nesou nositka do vrtulniku, ale auto nebo tak sem nezahledl

právě jsem u Vyviho baráku (Šumbark) viděl docela hnus ....
jel jsem od mladé busem domů
jsem sedl do busu... a holka nějaká blonďatá šla nakoupit do toho obchůdku u zastávky tam (zastávka M. Pujmanové)... a jak šla zpátky z taškama, tak ji srazil motorkář na crossce (bílo- červená nebo červeno-bílá), holka vyletěla, spadla, nákup všude, holka brečela, držela se za co se dalo...a motorkář ani nezastavil, ba naopak, přidal a podrařil a co nejrychleji ujel... SPZ neměl ...
jsem sedl do busu... a holka nějaká blonďatá šla nakoupit do toho obchůdku u zastávky tam (zastávka M. Pujmanové)... a jak šla zpátky z taškama, tak ji srazil motorkář na crossce (bílo- červená nebo červeno-bílá), holka vyletěla, spadla, nákup všude, holka brečela, držela se za co se dalo...a motorkář ani nezastavil, ba naopak, přidal a podrařil a co nejrychleji ujel... SPZ neměl ...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
pěkny zmrdAladin píše:právě jsem u Vyviho baráku (Šumbark) viděl docela hnus ....

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad