napohled zle, ale nic tomu neni ... zadni kolo ma jen jednu ohnutou tycku, vymena tak do 20 minut, predku neni vubec nic ... naraznik se polepi, kola maji pojebany lak, ale to nema vliv na funkci
Ladis píše:napohled zle, ale nic tomu neni ... zadni kolo ma jen jednu ohnutou tycku, vymena tak do 20 minut, predku neni vubec nic ... naraznik se polepi, kola maji pojebany lak, ale to nema vliv na funkci
Michal je sikula, hlavne ze se nikomu nic nestalo. Auto da brzy do kupy, dle toho, co pise Ladis.
Tommek2604 píše:Dneska kolem 8:00 se něco vážného muselo stát směr Dolní Lutyně - Rychvald Rozcestí, pač mi kolem baraku projely 4 hasičské auta 3x záchranka a viděl jsem vrtulník. Neví někdo o tom něco???
JJ UŽ RANO JSEM U TOHO BYL, smutny pohled na to jak vytahovali stařenku z baraku.
Jinak ted sem jel přes rozcesti domu a nějaky maly debilek s kšiltovkou jel v nějakem červenem kombiku od Zablati směr Rychvald a jak je ta velka křižovatka na rozcesti, tak do ni vlítl na plnej knedel, vyneslo ho to a čelně se srazil s favoritem. Favo celej předek KO a ten skurwenej debilni maly parchant tam kouřil a smal se........ co se kurwa posledni dobou na těch cestach děje???!!!
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
Josh píše:jj, videl jsem dopravaky jak jeli pres lutyn, tak jsem si rikal ze se nekde neco stalo....
Tomek: U ceho ty jsi kua nebyl
na Pearl Harbor a u bitvy u Nagasaki a dost mě to teda sere
JJ, štuby už u toho byly a i přesto se ten zmrd smal bokem s nejakym kamošem, tedka sem jel pro Peťulu do práce a Favo už je fuč, ale to červene auto tam ještě je, jinak je to červeny civic.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
Josh píše:jj, videl jsem dopravaky jak jeli pres lutyn, tak jsem si rikal ze se nekde neco stalo....
JJ, štuby už u toho byly a i přesto se ten zmrd smal bokem s nejakym kamošem, tedka sem jel pro Peťulu do práce a Favo už je fuč, ale to červene auto tam ještě je, jinak je to červeny civic.
kura bitva u Nagasaki ??? pokud shozeni jedne bomby nazyvas bitvou
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
bitva jedné bomby bych řekl
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Hříbek rulezzz
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Pěkná autonehoda ktere jsem byl svědkem když jsem si v parku vychutnával pivečko ....dolní lutyně střed naproti obec uřádu!
co jsme se vraceli domu,tak pry pan jel,a pani co měla male ditě na kole jela špatně a borec je sejmul.
PetulaGD píše: Pěkná autonehoda ktere jsem byl svědkem když jsem si v parku vychutnával pivečko ....dolní lutyně střed naproti obec uřádu!
co jsme se vraceli domu,tak pry pan jel,a pani co měla male ditě na kole jela špatně a borec je sejmul.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jakože pěkná....ne doslova...nikomu to nepřeju...ale jak sme se ptali těch kluku co tam byli řikali že se nikomu nic nestalo....jen radši zajeli do nemocnice kdyby nahodou,a odneslo to jen cyklo kolo....takže docela štěstí
eště aby ne,když jsem s vama seděl,ste se tam učili luštit japonštinu zapiskaly gumy....peněženky a mobily na stolech a všeci letěli se podívat co se děje