Moderátor: Dave0401
synku to kazdywesly.TDI píše:kua za 500 to jezdím od ledna do unora
chtelo by zapracovat na sebekazniBALI píše:já to tankování za 200 chápu... taky takhle tankujunatankuju a vim,že nemůžu nikam moc jezdit,bo za 200 je málo,tak pojezdim jenom to důležitý...kdyby tam bylo víc,tak si jedu támhle na kafe,támhle za kundama... to radši natankuju za míň a zbytečnosti oběham pěšky,udělam něco pro zdraví a ušetřim
já mám právě rád ten pocit, že tomu můžu šlápnout a nebo prostě někam jen tak jetDave0401 píše:Kazdy na to muze mit vlastni nazor...![]()
Ja jen uvadel duvody, proc tankuju plnou.
Duvody proc nekdo tankuje za 200,- nikomu neberu...![]()
... ale nesnazte se me presvedcovat, at taky tankuju za 200,-![]()
(kazdopadne chapu i to co jsi napsal, ze nekoho to muze lakat jezdit "jen tak" nebo tomu vice nakladat, ale je to jen o sebekazni... clovek dospeje a pak se dokaze ovladat, teda vetsinou...)
Dotaz, do hospody jdes taky jen se 100,- v kapse? ... aby sis nemohl dat vice jak 3 piva?
tož dohoď ze 100l špagetowesly.TDI píše:dave ja od 1.1 do 1.2 nalitano cca. 2000km a z kasičky zmizne 500![]()
![]()
dohazoval jsem tatovi a už měl PéDé 96kw na vyměnu trysekMotor píše:tož dohoď ze 100l špagetowesly.TDI píše:dave ja od 1.1 do 1.2 nalitano cca. 2000km a z kasičky zmizne 500![]()
![]()
filcka 1.9D je schopna jezdit fakt za 4 litry kratke drncacky?wesly.TDI píše:počítáš správně jen u mě je to 4l/100km, ale ...
jj souhlas naftu z OKD do PD eewesly.TDI píše:počítáš správně jen u mě je to 4l/100km, ale vice meně mi na 1000km stačí 20l nafty (viva OKD)
a 20l mi daruje kuchařka z fryťáku a 2l naturalu si občas ukradnu z garaže ze sekačky
, ale neberte si ze mě příklad to by vaše PD nedaly
nafta je tak kvalitní že i shell se může jít vysrat (CAT přímo okd nařizuje od koho a co mají brát pokud chtějí záruku a servis) a dělají se pravidelné odběry vzorku jak přijede cisterna atd., ale pak je problem že to borci zaprovozu přelévají v prachu a bordelu atd a než se ta nafta dostane "ven" tak vymění min. 2 kanystry a to je pak ten problémalean píše:jj souhlas naftu z OKD do PD eewesly.TDI píše:počítáš správně jen u mě je to 4l/100km, ale vice meně mi na 1000km stačí 20l nafty (viva OKD)
a 20l mi daruje kuchařka z fryťáku a 2l naturalu si občas ukradnu z garaže ze sekačky
, ale neberte si ze mě příklad to by vaše PD nedaly
jojoremix píše:Takze byl jsi to ty