Dneska kolem 15.hod v Albrechticích jsem viděl jeep v příkopu. Opírala se o něho mladá blonďatá kunda a někomu telefonovala.. Rovná široká cesta.. Některým babám strčit do ruky raději vařechu než auto (ovšem jsou i výjimky)
Diagnostika vozidel pomocí VAG-COM 14.10.0 HEX-CAN
Čtení/mazání závad, zjišťování závad, nastavování komfortních funkcí
(dojezd oken, denní svícení, alarm, bluetooth...).
GOLFINO píše:Dneska kolem 15.hod v Albrechticích jsem viděl jeep v příkopu. Opírala se o něho mladá blonďatá kunda a někomu telefonovala.. Rovná široká cesta.. Některým babám strčit do ruky raději vařechu než auto (ovšem jsou i výjimky)
Tak to mistni nebyla... babu z jeepem neznam ..kdybys ji fotnul,tak ti to reknu na 100%.. a kaj presne jsi na ni narazil, bo ta nase vesnice je dost velka(nejake orientacni body)
GOLFINO píše:Dneska kolem 15.hod v Albrechticích jsem viděl jeep v příkopu. Opírala se o něho mladá blonďatá kunda a někomu telefonovala.. Rovná široká cesta.. Některým babám strčit do ruky raději vařechu než auto (ovšem jsou i výjimky)
Tak to mistni nebyla... babu z jeepem neznam ..kdybys ji fotnul,tak ti to reknu na 100%.. a kaj presne jsi na ni narazil, bo ta nase vesnice je dost velka(nejake orientacni body)
Uvažoval jsem že ji fotnu ale při pohlednu na ni jak byla nešťastná jsem se na to vysral. A ja jsem ji neměl jak pomoct
Jo a narazil jsem na ni jak je ta velka rovinka a (myslím že tam jsou)jablečne sady. U takove velke křižovatky směr těrlicko.
Diagnostika vozidel pomocí VAG-COM 14.10.0 HEX-CAN
Čtení/mazání závad, zjišťování závad, nastavování komfortních funkcí
(dojezd oken, denní svícení, alarm, bluetooth...).
Uvažoval jsem že ji fotnu ale při pohlednu na ni jak byla nešťastná jsem se na to vysral. A ja jsem ji neměl jak pomoct
Jo a narazil jsem na ni jak je ta velka rovinka a (myslím že tam jsou)jablečne sady. U takove velke křižovatky směr těrlicko.
JJ.tak to vim kde.. upresnim.. jeste to je Havířov v těch sadech .. ale je to kousek od meho baraku.. cast te rovinky se sype a cast soli, pry kvuli prehrade. Tam uz skoncilo dost aut v prikope,takze nic zvlastniho
jj to znam,loni sem tam jednou taky malem zabruslil... jinak s tema auty nikdy nevis,z prikopu sem jednou vytahoval taky hezkou bloncku(ta mela oktavku 4x4)...
Tak dneska jsem měl taky prvni malou nehodu ale prozměnu na čtyřkolce, 3 hodiny v kuse na byvalem koupališti v lutyni paráda, ke konci promrzli jako blázen. No a jak jsme už na čtyřkolach odjižděli tak jsem přejel zajíce, vběhl tam z jakehosi křoku ale naštěsti běžel dal ale tekla mu krev tak doufam že bude v pořádku....
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
Tommek2604 píše:Tak dneska jsem měl taky prvni malou nehodu ale prozměnu na čtyřkolce, 3 hodiny v kuse na byvalem koupališti v lutyni paráda, ke konci promrzli jako blázen. No a jak jsme už na čtyřkolach odjižděli tak jsem přejel zajíce, vběhl tam z jakehosi křoku ale naštěsti běžel dal ale tekla mu krev tak doufam že bude v pořádku....
Tam jsem byl vcera taky, projel jsem snad celou Lutyn.....vecer kolem 10 jsem jezdil DRIFT SHOW DOLNI LUTYNE....byla to parada....
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Tommek2604 píše:Tak dneska jsem měl taky prvni malou nehodu ale prozměnu na čtyřkolce, 3 hodiny v kuse na byvalem koupališti v lutyni paráda, ke konci promrzli jako blázen. No a jak jsme už na čtyřkolach odjižděli tak jsem přejel zajíce, vběhl tam z jakehosi křoku ale naštěsti běžel dal ale tekla mu krev tak doufam že bude v pořádku....
Tam jsem byl vcera taky, projel jsem snad celou Lutyn.....vecer kolem 10 jsem jezdil DRIFT SHOW DOLNI LUTYNE....byla to parada....
nekdy zajezdime na čtyřkolach spolu
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
nekdy zajezdime na čtyřkolach spolu
po obede sedam na Polarise a vyjizdim na Detmarovicky prasan ... urco zabloudim i do Lutyne
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Ted je u VZP bouračka stejný passat jak mám já,a já to nejsem jen at víte.....karvináci ho možná znají ma značku nejak 2333 staval často u Tepichu,nedal mu přednost taxik černý superb(stojí přímo za ním v tom zabradlí),tak passat ma čumák k.o.
foto aspon mobilem
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad