Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
Dneska kolem 15.hod v Albrechticích jsem viděl jeep v příkopu. Opírala se o něho mladá blonďatá kunda a někomu telefonovala.. Rovná široká cesta..
Některým babám strčit do ruky raději vařechu než auto (ovšem jsou i výjimky) 
Diagnostika vozidel pomocí VAG-COM 14.10.0 HEX-CAN
Čtení/mazání závad, zjišťování závad, nastavování komfortních funkcí
(dojezd oken, denní svícení, alarm, bluetooth...).
Tak to mistni nebyla... babu z jeepem neznamGOLFINO píše:Dneska kolem 15.hod v Albrechticích jsem viděl jeep v příkopu. Opírala se o něho mladá blonďatá kunda a někomu telefonovala.. Rovná široká cesta..Některým babám strčit do ruky raději vařechu než auto (ovšem jsou i výjimky)
Uvažoval jsem že ji fotnu ale při pohlednu na ni jak byla nešťastná jsem se na to vysral. A ja jsem ji neměl jak pomoctHanuš píše:Tak to mistni nebyla... babu z jeepem neznamGOLFINO píše:Dneska kolem 15.hod v Albrechticích jsem viděl jeep v příkopu. Opírala se o něho mladá blonďatá kunda a někomu telefonovala.. Rovná široká cesta..Některým babám strčit do ruky raději vařechu než auto (ovšem jsou i výjimky)
..kdybys ji fotnul,tak ti to reknu na 100%.. a kaj presne jsi na ni narazil, bo ta nase vesnice je dost velka(nejake orientacni body)
Jo a narazil jsem na ni jak je ta velka rovinka a (myslím že tam jsou)jablečne sady. U takove velke křižovatky směr těrlicko.
JJ.tak to vim kde.. upresnim.. jeste to je Havířov v těch sadechGOLFINO píše:Uvažoval jsem že ji fotnu ale při pohlednu na ni jak byla nešťastná jsem se na to vysral. A ja jsem ji neměl jak pomoctHanuš píše:Tak to mistni nebyla... babu z jeepem neznamGOLFINO píše:Dneska kolem 15.hod v Albrechticích jsem viděl jeep v příkopu. Opírala se o něho mladá blonďatá kunda a někomu telefonovala.. Rovná široká cesta..Některým babám strčit do ruky raději vařechu než auto (ovšem jsou i výjimky)
..kdybys ji fotnul,tak ti to reknu na 100%.. a kaj presne jsi na ni narazil, bo ta nase vesnice je dost velka(nejake orientacni body)
Jo a narazil jsem na ni jak je ta velka rovinka a (myslím že tam jsou)jablečne sady. U takove velke křižovatky směr těrlicko.
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nehody....:(
jj to znam,loni sem tam jednou taky malem zabruslil... jinak s tema auty nikdy nevis,z prikopu sem jednou vytahoval taky hezkou bloncku(ta mela oktavku 4x4)...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem měl taky prvni malou nehodu ale prozměnu na čtyřkolce, 3 hodiny v kuse na byvalem koupališti v lutyni paráda, ke konci promrzli jako blázen. No a jak jsme už na čtyřkolach odjižděli tak jsem přejel zajíce, vběhl tam z jakehosi křoku ale naštěsti běžel dal ale tekla mu krev
tak doufam že bude v pořádku....
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
http://www.zahrady-wojcik.cz/
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tem připadě lidi ktere srazi auto tak ti maj taky blby osud.......

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
srovnávat člověka a zajíce je trošku mimo ne...denně se srazí tolik koček, zajíců, ježků...
jak se ti o přední sklo rozplacne moucha taky to není nehoda...nebo jo?
jak se ti o přední sklo rozplacne moucha taky to není nehoda...nebo jo?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo maš pravdu

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
Tam jsem byl vcera taky, projel jsem snad celou Lutyn.....vecer kolem 10 jsem jezdil DRIFT SHOW DOLNI LUTYNE....byla to parada....Tommek2604 píše:Tak dneska jsem měl taky prvni malou nehodu ale prozměnu na čtyřkolce, 3 hodiny v kuse na byvalem koupališti v lutyni paráda, ke konci promrzli jako blázen. No a jak jsme už na čtyřkolach odjižděli tak jsem přejel zajíce, vběhl tam z jakehosi křoku ale naštěsti běžel dal ale tekla mu krevtak doufam že bude v pořádku....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
nekdy zajezdime na čtyřkolach spoluJosh píše:Tam jsem byl vcera taky, projel jsem snad celou Lutyn.....vecer kolem 10 jsem jezdil DRIFT SHOW DOLNI LUTYNE....byla to parada....Tommek2604 píše:Tak dneska jsem měl taky prvni malou nehodu ale prozměnu na čtyřkolce, 3 hodiny v kuse na byvalem koupališti v lutyni paráda, ke konci promrzli jako blázen. No a jak jsme už na čtyřkolach odjižděli tak jsem přejel zajíce, vběhl tam z jakehosi křoku ale naštěsti běžel dal ale tekla mu krevtak doufam že bude v pořádku....
![]()
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
po obede sedam na Polarise a vyjizdim na Detmarovicky prasan ... urco zabloudim i do LutyneTommek2604 píše:nekdy zajezdime na čtyřkolach spoluJosh píše:Tam jsem byl vcera taky, projel jsem snad celou Lutyn.....vecer kolem 10 jsem jezdil DRIFT SHOW DOLNI LUTYNE....byla to parada....Tommek2604 píše:Tak dneska jsem měl taky prvni malou nehodu ale prozměnu na čtyřkolce, 3 hodiny v kuse na byvalem koupališti v lutyni paráda, ke konci promrzli jako blázen. No a jak jsme už na čtyřkolach odjižděli tak jsem přejel zajíce, vběhl tam z jakehosi křoku ale naštěsti běžel dal ale tekla mu krevtak doufam že bude v pořádku....
![]()
![]()
![]()
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Cesta český těšín - jablunkov, něco kolem 3ti hodiny
- Přílohy
-
- DSC01792.JPG (44.58 KiB) Zobrazeno 1223 x
-
- DSC01791.JPG (83.67 KiB) Zobrazeno 1223 x
Ted je u VZP bouračka stejný passat jak mám já,a já to nejsem jen at víte.....karvináci ho možná znají ma značku nejak 2333 staval často u Tepichu,nedal mu přednost taxik černý superb(stojí přímo za ním v tom zabradlí),tak passat ma čumák k.o.
foto aspon mobilem

foto aspon mobilem

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

nasere no !
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jj barry, ja to rikal, ze je mokro... a ze to ujizdi
.. dukaz misto slibu..
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj tančili jsme jak baletky s tím GOlfem

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
barry nejezdily ste s rudou tak kolem pul 4?byl sem na namesti parkuju si mercedesa a sem slyset sileny kraval tak me napadlo jestli to nejset vy.barry píše:jj tančili jsme jak baletky s tím GOlfem![]()
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
tak to byla Integra Type-R a v závěsu Swift GTi 
Bylo to přesně 15:30...já odjížděl od Alibi a Ukrajinec sjížděl od náměstí kolem stadionu a na světelné k Prioru,...byl to randál
Bylo to přesně 15:30...já odjížděl od Alibi a Ukrajinec sjížděl od náměstí kolem stadionu a na světelné k Prioru,...byl to randál
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jo byl no ja parkoval na namesti za septimou a bylo to slyset hodne.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
jo že? 
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
my nejeli ani jeden z náměstí...já byl u Notáře a Ukrajinec někde nevím kde...
Prostě Magnum
Prostě Magnum
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%