Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
Re: Nehody....:(
jj v sobotu večer to sejmul někdo ve formanu.....V neděli večer jak chcalo tam stálo asi 5 aut.Nevím jestli na ten ostrůvek najeli všichni. Já jel s plackama od lázní za modrým fáčkem a borec na ostrůvek vjel i když byl označený kuželama. Zastavil za dopraváckou dodávkou. Jmenovaný policista z dodávky vyskočil a podle výrazu v obličeji jsem myslel,že dá řidiči favoritu po tlamě
Zajímalo by mě, jak dlouho tam ještě byli a kolik aut do toho ostrůvku ještě najelo

VW Passat B3
Myslím, že ten lehce vytočení policista jsem byl já...bigi píše:jj v sobotu večer to sejmul někdo ve formanu.....V neděli večer jak chcalo tam stálo asi 5 aut.Nevím jestli na ten ostrůvek najeli všichni. Já jel s plackama od lázní za modrým fáčkem a borec na ostrůvek vjel i když byl označený kuželama. Zastavil za dopraváckou dodávkou. Jmenovaný policista z dodávky vyskočil a podle výrazu v obličeji jsem myslel,že dá řidiči favoritu po tlaměZajímalo by mě, jak dlouho tam ještě byli a kolik aut do toho ostrůvku ještě najelo

Nechápu co ti lidi za tím volantem dělají...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
- F.l.a.n.e.l.
Já jo
mě už dva vjeli do cesty
jeste jednou a jsem SEMIR na utvaru 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Lehce vytočený je slabé slovoDolph píše:Myslím, že ten lehce vytočení policista jsem byl já...![]()
Nechápu co ti lidi za tím volantem dělají...

VW Passat B3
dneska kolem druhe rano u zdravky bmw 1 to narval primo do semaforu jel smer od vzp.mel to pekne rozstrelene.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
zaslechl jsem že dneska v Lutyni na pumpě odjížděl někdo bez placení a srazil pumpařku
má někdo info 

tvl... fakt.. ???

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
nějaky kluk bila fela s flekama chtěl ujet,ale ta baba mu vlezla do auta a nechtěla ju pustit,tak ju nějak z auta vyhodil a přejel ji nohu zadním kolem,felina bez folii,jezdí po lutyni,ujel už několikrat
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
to mi mluv ....
Jinak rano jak sem jel do prace tak v Rychvalde na kruhaci skoncila Fabie primo uprostred

Jinak rano jak sem jel do prace tak v Rychvalde na kruhaci skoncila Fabie primo uprostred

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
borec s fabkou tam zaparloval slusne 

Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Dopravní nehoda : Karviná - Dnes v 17:48
Od 22.10.2010 17:48 do 21:48 v ulici Karvinská v obci Dolní Lutyně okres Karviná; na silnici I/67, poblíž benzínky a rest. TIR - nehoda; neprůjezdný pruh, 2 havarovaná vozidla; probíhají záchranné a vyprošťovací práce; - 2 x OA se zraněním, omezen provoz na komunikaci, bude sveden na vedlejší ulici Třanovského, provoz řízen policisty
Od 22.10.2010 17:48 do 21:48 v ulici Karvinská v obci Dolní Lutyně okres Karviná; na silnici I/67, poblíž benzínky a rest. TIR - nehoda; neprůjezdný pruh, 2 havarovaná vozidla; probíhají záchranné a vyprošťovací práce; - 2 x OA se zraněním, omezen provoz na komunikaci, bude sveden na vedlejší ulici Třanovského, provoz řízen policisty
Na moste u K&K sem videl kolem pul 7 vecer hasice a zachranku + nejake 3 auta. Tusim ze tam byla nejaka oktavka a BMW.
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
A taky byla havarka dvou aut u kriveho kostela v Karvine.. to je den 

v té Lutyni to ovšem bylo bohužel ve velkém stylu
Nikdo neví zda se ta paní dožije rána.

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
vsechno zde : http://karvinsky.denik.cz/cerna_kronika/" onclick="window.open(this.href);return false;
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
No musel to byt maras...

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Ta Dolni Lutyne.
Ridickou felicie byla mama meho svagra Alese z DL. Stalo se to cca 250 od jejich domu ....
Byl jsem na miste vecer kdyz jsem se vratil z Warszawy.
RR sel prez strechu. Felicie se nachazela cca 35-40 metru od mista narazu
Ridicka je na FN Poruba ve stavu umeleho spanku.
Udelal jsem par foto a zaznam na video.
http://www.youtube.com/watch?v=VVfGpmxEAkY" onclick="window.open(this.href);return false;

Ridickou felicie byla mama meho svagra Alese z DL. Stalo se to cca 250 od jejich domu ....
Byl jsem na miste vecer kdyz jsem se vratil z Warszawy.
RR sel prez strechu. Felicie se nachazela cca 35-40 metru od mista narazu
Ridicka je na FN Poruba ve stavu umeleho spanku.
Udelal jsem par foto a zaznam na video.
http://www.youtube.com/watch?v=VVfGpmxEAkY" onclick="window.open(this.href);return false;

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- F.l.a.n.e.l.
Potkat toho debila dříve tak mu zařídím zákaz činnosti za tu RZ. Připadá mi to jako samolepka
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

snad se z toho ta paní dostane a bude v pořádku no..
tomo ty máš toho stejného?
tomo ty máš toho stejného?
- F.l.a.n.e.l.
řekl bych že ano...

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsem cetl ze RR tak me napadlo ze to byl tomek ale moc mi to k nemu nesedelo ze by udelat takovou cipovinu!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
Mě taky napadl na sekundu tomek, ale jak jsem četl situaci po jaké se následně stala nehoda tak mi hned bylo jasné že to tomo nebyl 
Protože tohle je fakt do nebe volající prasárna a chtělo by to oko za oko...

Protože tohle je fakt do nebe volající prasárna a chtělo by to oko za oko...

je to můj kamarád , bohužel stalo se a určitě ani on to nechtěl a 100% si to nepřál a ani nikdo z vás neví co tu píšete jak mu je . a stát se to může každému . on tu paní ve felicii neviděl přes další auta co stála za ní, každopádně je vinný už jen proto že tam jel že sedl za volant a rozjel se a že udělal co udělal a následky si ponese , jaké o tom rozhodne soud , ale kecy si nechte od cesty o samolepkách místo značek atd . pokud se někoho dotknu tak se předem omlouvám.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Nikoho se zastavat ani odsuzovat nebudu... ale muzete mi nekdo rict presne, ve kterem smeru kdo odkud jel... ???
Mel jsme nejake info, ale podle foto mi to neprijde, ze mam pravdive info...
Lubo: Ten RR lital nizko ... proste nikdy jsem ho nevidel jet normalne...
Mel jsme nejake info, ale podle foto mi to neprijde, ze mam pravdive info...
Lubo: Ten RR lital nizko ... proste nikdy jsem ho nevidel jet normalne...

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
Lubo ohledně RZ ses mě určitě nedotkl. já si takové věci řeším v práci. to jsem jen prohodil.
Bylo to myšleno tak, že už dávno mohl mít zákaz řízení a nemusel čekat až někoho přizabije.
Co se týče blbých keců, tak když někdo předjíždí kde nemá, a skoro zabije babu, tak myslím že pak ty kecy jsou celkem pochopitelné. Možná proto tam je zákaz atd
Ano rozhodne soud, a doufám že spravedlivě. A co se týče jak mu je...? To je asi každému jedno. Myslím že většinu zajímá jak je té paní v umělém spánku
Když už takhle riskuju, tak musím počítat s nejhorším. Marné
Jinak to určitě není nic osobního, myslím, že je spousta velice podobných až stejných reakcí na události tohoto smutného typu
Bylo to myšleno tak, že už dávno mohl mít zákaz řízení a nemusel čekat až někoho přizabije.
Co se týče blbých keců, tak když někdo předjíždí kde nemá, a skoro zabije babu, tak myslím že pak ty kecy jsou celkem pochopitelné. Možná proto tam je zákaz atd

Ano rozhodne soud, a doufám že spravedlivě. A co se týče jak mu je...? To je asi každému jedno. Myslím že většinu zajímá jak je té paní v umělém spánku

Když už takhle riskuju, tak musím počítat s nejhorším. Marné
Jinak to určitě není nic osobního, myslím, že je spousta velice podobných až stejných reakcí na události tohoto smutného typu

Taky přesně nevím, jestli kolona byla v pohybu, nebo čekali na protijedoucí auta, nebo co se stalo? Zastávat se taky nikoho nechci, ale dokud se to asi někomu nestane, tak si to člověk asi ani moc neuvědomí, co by se stát mohlo a až se to stane, tak toho hodně lituje 

- F.l.a.n.e.l.
taky jezdím na výjezdy 158 od jisté doby podle předpisů a maják ani nezapínám. za to mi to nestojí 
(kromě toho když potkám dejva
)

(kromě toho když potkám dejva

samozřejmně je každému líto paní i jemu moc toho lituje, ale už na zčátku říkám jak je mohl předjíždět když jeli auta v protisměru ? , nemohl , začal předjíždět stojící kolonu 4 vozidel až žádné protijednoucí vozidlo nejelo ( tady začla ta chyba) než je předjel nabral tuhle rychlost kterou mu naměřili , přes předjížděné vozidla neviděl to první které začlo odbočovat levo a stalo se co stalo , zákaz předjíždění tam není ,je tam značka rychlost 70 km/h , paní jela od Karviné a chtěla odbočit před odbočkou na Tir na ten malý mostek který je vlevo před těma křákama.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
A neni to snad dokonce tak ze mu ta pani mela dat teoreticky prednost ? Jen me to tak napadlo, ilegalovi se stalo naprosto to stejne, ale nevim uz jak to dopadlo jestli 50/50 nebo jen chyba predjizdejiciho. Prece odbocujici nesmi ohrozit provoz ani pred sebou ani za sebou ne ? Nebo tak nejak to je .. vim ze uz se to tu resilo na TF nekde..
já měl tu stejnou havarii byl jsem na místě paní s felicií a výsledek mě šokoval , když vyšetřující policista se mě zeptal jestli při manévru odbočování jsem se podíval do zpětného zrcátka na to jsem mu odpověděl měl jsem zapnutou směrovku , díval se před sebe zároven kam jedu a to je vše , pak řekl paragrafy a zákony a jeslti jsem si vědom že jsem tu nehodu zavinil a na to jsem řekl že ten pán co do mě narazil jel podle mě rychle natolik že se mi nedokázal vyhnout jinak než přes levý pruh defakto do mě narazil tím jak jel rychle tak na to mi řekl že on mohl jet rychle jak chtěl a měřit mu brzdnou dráhu ani nebudou protože rychlost nebyla důsledek havarie ale to že já mu vjel do cesty a vjel do jeho pruhu v kterém on mě zrovna předjížděl . tak a to je můj poznatek a můj závěr který sem zažil . to že ten pán byl ředitel pobočky KB Ostrava je věc jiná možná ovlivnil závěr nehody nevím telefonoval pořád , každopádně nezapomenu jak před příjezdem policie se mi ten pán takřka smál do xichtu. já byl přesvědčen že když do mě někdo narazí tak že by měl být vinný.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg