Nehody....:(

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Wawra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wawra »

Ta cesta je pro motorkáře stejně smolná. Před časem tam můj soused s kolegou ze školy na motorce srazili na přechodu u gymplu chlapa, většina z vás asi pamatuje...
Jo 4 kola jsou 4 kola...
InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Wawra píše:Ta cesta je pro motorkáře stejně smolná. Před časem tam můj soused s kolegou ze školy na motorce srazili na přechodu u gymplu chlapa, většina z vás asi pamatuje...
Jo 4 kola jsou 4 kola...
no on je to tezke,na jednu stranu je auto bezpecnejsi,motorka ma zase obrovsou manevrovatelnost,takze se obcas da i z neceho vybruslit,ale kdyby nekam supl v aute tak ve 150, tak ten pohled a zdravotni stav taky neni nejhezci :wink: , kazdopadne nez se zacne jezdit na motorce investovat penize do kvalitni kombinezy,2 dilny je super a 1dilny jeste lepsi, jo a hlavne se naucit v telocvicne Judo pády :lol: :lol: :lol:

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

felda píše:těžko říct.... :wink:
Ne, ne Romane, Pokud tam je RZ tak samozřejmě jedou oni. Jakoby tam suplujou rychlou. Ale mimo to mají i své převozy a nejen Bohumínské. Kluci tam jsou opravdu dobří a hodně věcí zmáknou sami, když už je opravdu zle tak si volají rychlou, nebo vyjíždí společně a pokud není třeba, rychlá se odvolá. Je ale těžké to vysvětlovat lidem kteří tam jsou. Když jeli pro mojeho bráchu, taky se to zdá věčnost. V takových situacích je i minuta věčnost.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

felda

Příspěvek od felda »

Mr. Yaris píše:
felda píše:těžko říct.... :wink:
Ne, ne Romane, Pokud tam je RZ tak samozřejmě jedou oni. Jakoby tam suplujou rychlou. Ale mimo to mají i své převozy a nejen Bohumínské. Kluci tam jsou opravdu dobří a hodně věcí zmáknou sami, když už je opravdu zle tak si volají rychlou, nebo vyjíždí společně a pokud není třeba, rychlá se odvolá. Je ale těžké to vysvětlovat lidem kteří tam jsou. Když jeli pro mojeho bráchu, taky se to zdá věčnost. V takových situacích je i minuta věčnost.
to je pravě to,jak je potřebuješ tak to trvá jak cyp,zakon schvalnosti :(
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Verunka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verunka »

Když jeli pro Ondru tak tam byli do 10 minut a taky se mi zdálo, že jedou tak pul hodiny.........
Live4Ride Syndicate FAN

:mavani: NISSAN ALMERA 1.4 :mavani:

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

tak už změníme téma
dobrej střelec :o)
http://youtube.com/watch?v=AupooomYEzU& ... ed&search=

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehody....:(

Příspěvek od Uňak »

kámo tady házíme pouze nehody od nás z okolí
Audi A6

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Nech ho on je permanente trochu mimo
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

chtělo to něco pryč už ,od téma motorek ne :(

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

gti

Příspěvek od fakie vw »

No já ho taky znám. Jsem tam byl po té havarce. Musela to bý mela jak prase jak ta mašina byla no 100 kusů. Ale hlavně,že žije. Sice je dost polámaný,ale bude v pohodě. Motorky jsou a vždy budou na hovno. Nevím co na tom všichni vídí,hlavně,že se pak všichni pozabíjejí to je pak už ale pozdě. Stejně je tahle havarka zbytečná. Za pár dnů bude další. Motorkářům to je jedno. Připadá mi jako by je každá nehoda ještě povzbuzovala aby jeli ještě rychleji. Dneska jak jsem jel z chalupy mě takoví předjížděli v obci asi 150. Spokojení kluci :roll: A každým rokem takových přibývá. Ale tím,že si někdo pořídí kombinezu mu nepomůže jak sebou ve 150 plekne a třískne sebou do svodidel nebo to auta.

Takesi: Tady se mluví o nehodách pokud se ti nelíbí založ si téma Justin Timberlake
VW golf II GT 1.8Turbo

Camel

Příspěvek od Camel »

Wawra píše:Ta cesta je pro motorkáře stejně smolná. Před časem tam můj soused s kolegou ze školy na motorce srazili na přechodu u gymplu chlapa, většina z vás asi pamatuje...
Jo 4 kola jsou 4 kola...
Jo,ten chlapek byl kamosuv tatik...A moje mamina tam byla v ten okamzik taky jen se zastavila kousek od prechodu protoze cekala na kolegyni z prace a diky tomu tam neskoncila ona!At se pozabijeji vsichni ti debilove na motorkach co si mysli ze jsou nesmrtelni a litaji po meste na plny kotel...stacil mi tento vikend v karvine..mlada bydli kousek od nemocnice primo u hlavni cesty na Těšín a co chvili tam nejaky idiot proletel...ale zduraznuju PROLETEL a ne projel!Dobre jim tak! :x
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

kuchy

Příspěvek od kuchy »

Josh píše:Jo, taky mi bylo trapne vytahnout mobil.....byl jsem chvili u neho a nemel jsem mu jak pomost.....tak jsem se sel podivat na tu motorku......Chtel jsem ji jen vyfotit a mi to zaclo tocit atak uz jsem se s tim prosel, nechodil jsem s natahnutou rukou jak ocas a tocil.........Nechtel jsem to tady davat vubec, ale at si nekteri lidi uvedomi co se muze stat...
Když čtu některé vaše příspěvky, nedalo mi to a musím něco napsat.
Věty smrt všem motorkářům a další kecy vůbec nechápu.

Vzpomínám, když moje ženská jela CRXkema já zaní firemním autem přes Lutyň kolem Deny a odbočovala doleva na Rychvald. Klasicky směrovka a už odbočovola, když se kolem nás zprava prohnal čurák v tuningované golfu a z leva ještě větší dement v tmavě fialové Tigře. Min přes 120 zastavilo se mi srdce. Děti o kousek stáli na přechodu a měli co dělat aby uskočily. Vím že to bylo dávno a byl to někdo z vás. Díky bohu, že moje žena jezdí se mnou a já ji naučil trošku předvídat, porotože kdybys moji něco udělal - já tě z té Tigry vytáhnu a přivážu na lano a potáhnu tě až do Bohumína ty kurvo.

Tak a teď mi řekněte - smrt všem Tuningářům a všem, co mají rádi sporotvní auta???

Je to úplně stejné s motorkou. Jo, dám ji. Užiju si to zrychlení na 100 za 3 s, maximálku ke 280 ale tam, kde si to můžu dovolit. Né v obci v hodinu, kdy je tam největší frmol. To se plazím kolem 50 s přehřátou motorkou. Pokuď se chci projet, vstanu v 6 ráno a naložím ji na dálnici Frýdek.

Jinak jezdím jak posraný, prostě mám strach o sebe, mojí přítelku a strach, že někomu něco udělám.Vše je o lidech, všude se najdou kreténi tak to prostě je.
Mě někteří motorkáři taky serou. Když je vidím valit přes Závadu 130, mám chuť vzít 2 lopaty písku a hodit je do zatáčky - ať se zabijou - hlavně ať nikoho nevemou. Ale jsou motorkáři a motorkáři. Neházejte všechny do jednoho pytle.

A k tomu super videjku co jste natočili s omluvou, že jako ať si ostatní dají pozor nechápu. Přeju ti ať tam příště ležíš ty. Když můj kamarád před nějakým rokem ležel na cestě u Letňáku u nezaviněné nehody, kdy mu tam vjel plechovkář z vedlejší a lidi si ho točily na mobil jsem nevěřil, Ale už věřím. lidi jsou fakt hovada.

Znám vaše auta -líbí se mi. Jezděte hlavou. Myslete na ty ostatní. :roll:
Kuchy red CRX + FireBlade = snad Hayabusa

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

ani jedno auto nebylo nikoho od nás . a hod tu tvé foto rád bych se na tebe kuknul . at víme s kým máme tu čest .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

nebo že by jsi to byl ty z Karviné s tím CRX co má vzadu nějakej nápis ??? a která je tvoje bábovka blond nebo ta černovláska ??? pokud to jsi ty tak sem tě viděl taky jezdit no a myslím že o rychlosti auta bych raději pomlčel .
woman's car my Touareg

barry

Příspěvek od barry »

kuchy: Silná slova hned po ránu...nazývat kurvou někoho kdo nikdy tigru neměl ani neviděl...
každý se chová jak je zvyklý z domu a jestli tak doma normálně mluvíte tak to jo...ale i tak bych i příště radši 6x přečetl to co napíšu než to odešlu

chápu že si zřejmě zarytý fanda motorek tak proč lezeš na autařské forum abys napsal smrt tuningářům...taky nelezu na nějaké moto forum protože vím že by mě vypičovali
já uznám že je motorka rychlá a auto se jí nevyrovná...ale motorkář když slyší se autaře chlubit jak mu to jede se ironicku uchechtává a ještě říká, že si to s ním dá i o 10000,-

jsou to dva odlišné tábory které se nedokážou respektovat...oběktivně nedokážu říct kdo s tím má větší problémy, ale myslím si své...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Verunka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verunka »

luboT4 píše:ani jedno auto nebylo nikoho od nás . a hod tu tvé foto rád bych se na tebe kuknul . at víme s kým máme tu čest .
A já nepotřebuju fotku. My se známe. :D A Honza není z Karviné.....
Live4Ride Syndicate FAN

Verunka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verunka »

luboT4 píše:nebo že by jsi to byl ty z Karviné s tím CRX co má vzadu nějakej nápis ??? a která je tvoje bábovka blond nebo ta černovláska ??? pokud to jsi ty tak sem tě viděl taky jezdit no a myslím že o rychlosti auta bych raději pomlčel .
Ten s tim červeným CRX je taxikář a ten fakt jezdí po Karviné jako h*vado :( :twisted:
Live4Ride Syndicate FAN

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

kuchy: aut jezdi miliony, motorek jen tisice ne li stovky ..... pri tom pomeru bys mel potkat nehodu motorkare tak jednou za pul roku ..... skutecnost je jina .

Nikdo nepsal smrt vsem moorkarum, pokud nekdo chtel jejich smrt tak to bylo pod vlivem emoci ..... a urcite to nemyslel vazne, sam si psal, ze bys hodil do zatacky 2 lopaty pisku .....

ja bych tu diskuzi uz ukoncil pokud muzu protoze citim , ze nepovede k nicemu :roll:
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

jsem to četl a kuchy nepsal útočně na nikoho kromě toho, co točil tu nehodu.

No někdo je zase tak zarytý autíčkář že i když si přečte text, nepochopí o co v něm šlo :lol:

Když napíšu: Včera mi nedal přednost debil v BMW X5 a málem jsem to do něj narval, kdyby se to stalo, tak tě ty debile ještě domlátím pákou na volant...

Jasně, tak asi nadávám někomu, kdo to auto nikdy neměl :lol:
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Eiffel píše:jsem to četl a kuchy nepsal útočně na nikoho kromě toho, co točil tu nehodu.

No někdo je zase tak zarytý autíčkář že i když si přečte text, nepochopí o co v něm šlo :lol:

Když napíšu: Včera mi nedal přednost debil v BMW X5 a málem jsem to do něj narval, kdyby se to stalo, tak tě ty debile ještě domlátím pákou na volant...

Jasně, tak asi nadávám někomu, kdo to auto nikdy neměl :lol:
nekdy kdyz si prectu text nepochopim o co vnem slo ..... mas pravdu !
Z toho co jsi napsal jsem nepochopil nic ... hlavne ty 2 posledni vety ... vysvetlis mi prosim pointu ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Verunka píše:
luboT4 píše:nebo že by jsi to byl ty z Karviné s tím CRX co má vzadu nějakej nápis ??? a která je tvoje bábovka blond nebo ta černovláska ??? pokud to jsi ty tak sem tě viděl taky jezdit no a myslím že o rychlosti auta bych raději pomlčel .
Ten s tim červeným CRX je taxikář a ten fakt jezdí po Karviné jako h*vado :( :twisted:
tak to jsem se potom spletl .
woman's car my Touareg

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

pan tomoking je asi trošku ironický :lol:

Nebo hledám inteligenci i tam kde o ni nešlo? :lol:

Neber to že tě urážím, poslední dobou se divím těm přehnaným reakcím tady na fru, jako by všichni menstruovali, nebo co :lol:
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uňak »

tak si radši dej kamo vložku protože mi připadá že krámy máš asi ty :D
Audi A6

felda

Příspěvek od felda »

:smich:
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

kuchy píše:

Je to úplně stejné s motorkou. Jo, dám ji. Užiju si to zrychlení na 100 za 3 s, maximálku ke 280 ale tam, kde si to můžu dovolit. Né v obci v hodinu, kdy je tam největší frmol. To se plazím kolem 50 s přehřátou motorkou. Pokuď se chci projet, vstanu v 6 ráno a naložím ji na dálnici Frýdek.

Jinak jezdím jak posraný, prostě mám strach o sebe, mojí přítelku a strach, že někomu něco udělám.Vše je o lidech, všude se najdou kreténi tak to prostě je.
Mě někteří motorkáři taky serou. Když je vidím valit přes Závadu 130, mám chuť vzít 2 lopaty písku a hodit je do zatáčky - ať se zabijou - hlavně ať nikoho nevemou. Ale jsou motorkáři a motorkáři. Neházejte všechny do jednoho pytle.
Přesně tak 8) Hovada najdeš jak za volantem, tak za řidítkama 8)
Taky sem rok a něco jezdil na motorce ( a eště se k motorce vrátim ) ale dycky sem jezdil rychle jenom tam kde to šlo, joo přiznám se, jednou nějak dopoledne mi ruplo v bedně a v jedný vesnici sem jel 140, sem kokot, uznávám, ale jinak dycky po vesnici, městě tak max do 70ti km/h a užít si rychlost na nějaký volný okresce 8) Ale co mi nikdo nevymluví, tak ej to že motorkáři jsou jedna velká rodina ( aspoň teda ty normální motorkáři a ne ty co jezděj nebezpečně jak hovada)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Už toho nechte. :roll: Kdyby raději někdo nahodil fotky toho kaskadéra co skončil v té výloze. :D
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uňak »

kuva to nikdo nemá dobrý letec
Audi A6

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

jo jinak mi tady kamos co dela poldu v bohumine objasnil stav toho "sulina", ma jen zlomenou lytkovou kost a rozdrcenou cesku a par odrenin,pry bude v pohode,ale bylo mu nameren z krve skoro 2promile :roll:

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

:shock: :shock:
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

gti

Příspěvek od fakie vw »

Wesly zapoměl jsi na tu ruku. Měl prý otevřenou zlomeninu ruky říkal mi to jeho kámoš co mu tam pomáhal. 2promile v krvi????? :roll: No moc tomu nevěřím,protože je to řidič z povolaní a nepije. A tak náhodou není ten tvůj kamarad manžel té paní co do ní vletěl? :twisted:
VW golf II GT 1.8Turbo

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“