wesly.TDI píše:rakusak byl stary deda neco pred 80satkou, pravdepodobne ho stislo nebo omdlel a vjel do protivky no a byl masakr. dodavka predjizdela facko ktere se ji uhybalo za krajnici,a najednou to rencek strhl do protivky a trefil se mezi ne,facko zalisoval pod svodidla. ridic dodavky byl ok,ti z facka zraneni ale jsou ok. na to jaky je ten R21 lod tak so zmuchlal pekne,asi koroze
pokud mě mé oči nemílí tak ten renault je 25 a ne 21
Presne tenhle stejny je tady z karvine, martin gocal, ale myslim ze to je jen kurevska shoda jmen (doufam) dela v kovone, mel cervenou 120ku a ted ma fialoveho seata v kombiku..
Ted v Bohumíně havárka jak pes.......u Rybeny jak se jede do Polska se srazila motorka s P206. Auto rozbite dost a motorka lezela u cesty. Nevim co se stalo. Ale hnusny pohled
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Dnes v 9,30 hodin křižovatka u Rybeny v Bohumíně:
osobní automobil zn peugeot jedoucí od HP Bohumín nedal přednost motorce jedoucí od Ostravy... auto skončilo na střeše otočené o 90°, motorkář si stěžoval jenom na bolesti hrudníku, ale v autě to schytalo 5 leté dítě, které je v kritickém stavu v porubské nemocnici...
BLACK VW BORA VARIANT 161 HP - ex
BLACK VW GOLF V TDi
BLACK MAZDA MX5 140 HP
double píše:Dnes v 9,30 hodin křižovatka u Rybeny v Bohumíně:
osobní automobil zn peugeot jedoucí od HP Bohumín nedal přednost motorce jedoucí od Ostravy... auto skončilo na střeše otočené o 90°, motorkář si stěžoval jenom na bolesti hrudníku, ale v autě to schytalo 5 leté dítě, které je v kritickém stavu v porubské nemocnici...
jel jsem z PL kolem 13te a auto a motorka uz byly na odtahovce ... tipoval jsem to skoro stejne jako to popsal Double
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Před chvílí jsem projížděl přes Petřvald a v zatáčce před odbočkou na Šenov nová oktáva ve sloupě. Úplně na mraky a komplet vyhořelá. Nestihnul jsem to vyvotit protože jsem zrovna telefonoval Určitě někde fotky budou.
double píše:Dnes v 9,30 hodin křižovatka u Rybeny v Bohumíně:
tak to dite prej uz je mrtve...
borce po par dnech propustili z nemocnice a vcera ho zase privezli a hned sel pod nuz se strevama....
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Jj dneska jsme kolem toho jely...docela maras...komplet zhořená Octava ...eče se z ní dymylo...mám fotku v mobilu...tak jestli má někdo možnost to nějak stáhnout do compu a dát to sem tak tu dejte číslo na mobil a já pošlu MMS
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Další motorka v piči
Přímo na Hlavní (kousek pod Elanem - směr velký Rondel)
Astra nedala přednost mašině .... viděl jsem jen jak letěl ...tak nevím,jak dopadl....
Jinak Mašina má předek dost rozstřelený a vytekl benzín
v Karviné na vjezdu na most od Českého těšína stříbrné SAXO dostalo zřejmě smyk a švyhnul to předkem na svodidla...jako že na ně najel a potom se přetočil...předek solidně rozmrdaný...nikomu se asi nic nestalo...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Dnes jsme se vraceli z vyletu na Pamukkale autobusem a v Antalyi na rondlu do nas na.rdal rencek se 4 turky na palube . Ridici se na miste dohodli a policajty nevolali .... pry standardni postup
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:Dnes jsme se vraceli z vyletu na Pamukkale autobusem a v Antalyi na rondlu do nas na.rdal rencek se 4 turky na palube . Ridici se na miste dohodli a policajty nevolali .... pry standardni postup
jj videl jsem taky, jel jsem zrovna kolem z prace....
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
barry píše:v Karviné na vjezdu na most od Českého těšína stříbrné SAXO dostalo zřejmě smyk a švyhnul to předkem na svodidla...jako že na ně najel a potom se přetočil...předek solidně rozmrdaný...nikomu se asi nic nestalo...
jel jsem taky večer kolem.. 20:20 ... druhé auto bylo pod cestou ve škarpě.. (mezi cestou na stonavu a na těšín).. už tam byla odtahovka tak ho asi vytahli a odvezli..