Jo to já vim taky..na stránce http://tuneman.hyperlink.cz mi je taky udělaj, z duralu, jakákoliv rozteč a se středem, ale já nechci nové, chtěl bych starší, ať to není taková pálka:(
Me to je jedno jake, at to jsou litaky, asi tak 15tky ale nejdulezitejsi je, at jsou levne, ted chci jenom neco soupnout misto tech mojich plechu a pak az bude mozna nejaka robota, tak nasetrim na nejake fajnove 16tky, ted jen neco levneho, nejlepe starsiho s pneu..
ohh tak to diky to potesi,a kde si ho videl moc jsem snim nejezdil.Ja jedny kola mam v garazy ale ty jsem koupil moji holce na felicii.ale pokud neco sezenu tak se ti ozvu.Jo vlastne vim kdo ma kola. Pan Felda za 10 tisic i s gumama ale ty kola sou jako nove jsou uplne zrenovovane.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
No podivej, doufam ze se nezacnes smat, ale chtel bych sehnat tak at se vlezu do 6tis. i s podlozkama...ale jak rikam, podlozky se daj sehnat i do litru, ale chce to jen dobry kup;) takze kola tak do 4-5tis..ja nasel na netu kola, 15", roztec 4x108, 195/50 R15 za 4000,- ale nic moc vzhled(teoreticky je mi to jedno jak vypadají), a čekám jestli náhodou někdo neprodá něco lepšího:)
felda tam daval kola sice je predtim musel nechat vyrovnat a nechat vavari tam kde to bylo ustipnute a pak je dal tomu bibikovy a on je priprail a nastrikal a ted jsou jako nove.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
Mr. Favo píše:Tak ono daji se sehnat kola za dobrou cenu ale nejsou vzdy pekne.ale znam kluka co to renovuje a stoji to tak 1500 ale jsou pak jak nove
Nekoho takoveho budu casem potrebovat. Ta cena 1500Kc je za renovaci vsech 4 kol? Ma s nim nekdo z fora zkusenosti? Diky.
Jo, on to vozí do do jedné nejmenované(bude lepší, když ji nebudeme zmiňovat) fabriky, která teď propouštěla spousty lidí a dávala obrovské odstupné (snad víte, která to je). A tam mají origo linku na nástřik kol. Viděl jsem výsledek a opravdu jako nové.
No u tech mojich kol nejde tak ani o lak, jako spis o to, ze jsou celkem obite. Vyrovnat a vyvazit uz jsem si je nechal, pac to hodne bouchalo do volantu, ale po obvodu jsou okopane od obrubniku. Tohle by ten tipek taky zvladnul? pokud se mi to podari, hodim zde foto. Jdu kouknout, jak se to dela.
on neco udela ale nejake velko kopance treba ze ti tam chybi kousek hliniku to si musis nechat navarit a pak to dat na ten nastrik.Felda vi kdo to navaruje.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i