News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Já su taky pro.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jste nás s Madmanem předběhli. Měli jsme v plánu zorganizovat menší pokec místních VIP tunerů (Dolph, Yaris, Felda, D2D) u letního kina o víkendu...tak v tu neděli by to bylo super!! Já sice asi taky pěšky 
2Barry >> jo jo kola prodány...

2Barry >> jo jo kola prodány...
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Co furt máte stím V.I.P ??? To jste slyšeli kde.

Live4Ride Syndicate
Myslím že to někdo někde uvedl že srázek bude pro V.I.P. z TTK a kluky D2D, už nevím kde to bylo.Mr. Yaris píše:Co furt máte stím V.I.P ??? To jste slyšeli kde.![]()
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Nemate nekdo tip na dobre vyfukare? Dan mi dal cislo na nejake lidi z Ostravy. Pry pred vjezdem na Marianskohorskou od centra. Nejake reference?
Rad bych dobre udelany vyfuk - na vykon. Nejradeji bych to sveril lidem, kteri maji zkusenosti napriklad s auty do vrchu. Kdyz k tomu pridam ten konec, abych neco poznal..
Dik za tipy.
Rad bych dobre udelany vyfuk - na vykon. Nejradeji bych to sveril lidem, kteri maji zkusenosti napriklad s auty do vrchu. Kdyz k tomu pridam ten konec, abych neco poznal..
Dik za tipy.
Live4Ride Syndicate
Sly...No mě budou dělat kompletně celý výfuk v Bulldog-tuning. Svody 4-1 - potrubí a koncový díl. Vše bude nerez a propočítano a uděláno na max. výkon.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Zjistuju. Mam tip na borce z Tisnova. Bohuzel mi dal kolega spatne cislo, takze doufam, ze se jim vubec nekdy dovolam. Ja mel tu cest, prohodit par slov se spolumajitelem (nebo jakou tam zastava funkci) Bulldog-tuningu a to jsem si rek, ze jestli tuhle firmu vede takovy clovek, tak si u nich nenecham vymenit ani brzdovou kapalinu, natoz pocitat vyfuk. 

Live4Ride Syndicate
Hmm...já mám taky číslo na borce! Má bílé CRX...hodně brutální na sprinty. Jeho známy děla svody a výfuky, ale myslím, že se v tom tak nevyzná. Když se svody špatně propočitaji tak je to na pí.. Mají mi tam dělat i ostré vačky a chip...tak teď jsi mě dostal. Má tady ještě někdo zkušenosti s touto firmou???
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Kolegovi s crx tam delali potrubi a montovali svody. Vim, ze to nezvladli zrovna nejrychleji, ale to neni podstatne. Dulezity je asi vysledek. Mam pocit, ze nebyl nejak obzvlaste nespokojeny.. Muzou byt dobri. Kazdopadne na me velmi spatne zapusobil majitel. Urcite ho budes znat. Ma takovy tuzing kadet sedan pistaciove barvy s otresnyma dvema vyfuky. Kazdopadne mi par minut poslechu jeho "chytrosti" stacilo.
Live4Ride Syndicate
Znám... No asi se zkusim podívat po jiné firmě co by to zvládla, ale nevím jestli něco najdu. Kdyby jste o něčem někdo věděl,tak to sem hoďte.
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Dolph píše:Sly...No mě budou dělat kompletně celý výfuk v Bulldog-tuning. Svody 4-1 - potrubí a koncový díl. Vše bude nerez a propočítano a uděláno na max. výkon.
..... ja bych jim veril - pokud ti ukazou na jakem software pocitaji ten vyfuk .... zivot me naucil verit faktum ne slibum
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem