Jo tak ten sraz si pamatuji to jsem si přivezl červené opálení.Mr. Yaris píše:Jééééééééé, to jsem já. A zamnou je ten polák s 1,3. Chěl sem sním sprintovat, ale jelo se pojednom.
Ještě že tak, bo by mi natrhnul prdel

Moderátor: Dave0401
koho????nechápuF.l.a.n.e.l. píše:BARRY: už to nevydržím... Zabiješ ho ty nebo já???![]()
![]()
Sice jsou Vánoce, ale to je jenom detail
Barry ti to vysvětlí, nerad bych to tady rozpiplával kdyby to náhodou vyšlofelda píše:koho????nechápuF.l.a.n.e.l. píše:BARRY: už to nevydržím... Zabiješ ho ty nebo já???![]()
![]()
![]()
![]()
F.l.a.n.e.l. píše:BARRY: už to nevydržím... Zabiješ ho ty nebo já???![]()
![]()
![]()
barry píše:Mám mu napsat soukromou nebo ho tady zjebat před všema normálníma lidma...když mě někdo řekne že moc píšu co řeknou jemu???
Ja tomu houby rozumim, ale 20K je podle me jeste v norme. Sundas a uvidis lamelu. Ta ma byla sbrousena az na nyty.barry píše:Pístní kroužky! Věc se má takto...
nyní sháním prostory, kde bych mohl uschovat torzo mého interiéru...6 sedaček, koberec, tapecy, plasty, prostě všechno...abych mohl vytáhnout motor s převodovkou z auta, potom se na to vrhnu...trošku mě brzdí finance ale ta americká pusina si to zaslouží!
A propó...když budu měnit převodovku...musím měnit i spojku? Je na ní asi 20000km klidné jízdy...dík za rady...
s tou spojkou tezko rict..........pokud rikas ze nejsou finance, tak ji tam nech.barry píše:Pístní kroužky! Věc se má takto...
nyní sháním prostory, kde bych mohl uschovat torzo mého interiéru...6 sedaček, koberec, tapecy, plasty, prostě všechno...abych mohl vytáhnout motor s převodovkou z auta, potom se na to vrhnu...trošku mě brzdí finance ale ta americká pusina si to zaslouží!
A propó...když budu měnit převodovku...musím měnit i spojku? Je na ní asi 20000km klidné jízdy...dík za rady...
Chceš být taky spolupachatel???remix píše:F.l.a.n.e.l. píše:BARRY: už to nevydržím... Zabiješ ho ty nebo já???![]()
![]()
barry píše:Mám mu napsat soukromou nebo ho tady zjebat před všema normálníma lidma...když mě někdo řekne že moc píšu co řeknou jemu???![]()
strop
![]()
![]()
já to samozřejmě chápu
do pice ja vubec nechapu o co jde..........uniklo mi neco?F.l.a.n.e.l. píše:Chceš být taky spolupachatel???remix píše:F.l.a.n.e.l. píše:BARRY: už to nevydržím... Zabiješ ho ty nebo já???![]()
![]()
barry píše:Mám mu napsat soukromou nebo ho tady zjebat před všema normálníma lidma...když mě někdo řekne že moc píšu co řeknou jemu???![]()
strop
![]()
![]()
já to samozřejmě chápu
![]()
Zatím neDan píše:do pice ja vubec nechapu o co jde..........uniklo mi neco?F.l.a.n.e.l. píše:Chceš být taky spolupachatel???remix píše:![]()
strop
![]()
![]()
já to samozřejmě chápu
![]()
Za ten plat co beru nemůžou chtít abych pracoval... Musí jim stačit, že tu vysedávámDan píše:ja to vubec nestiham sledovat..........
vy kurwa nerobite nebo co?!
barry píše:Ne spíš jinak...jestli si někdo myslí, že musí do každého tématu poslat nějaký, i když silně debilní a infantilní, příspěvek tak se mýlí!!!![]()
Já jsem ze začátku vůbec nepsal...až jsem kluky s fóra poznal, tak píšu...a často píšu proto, že jsem kuwa nezaměstnaná pi*a, kterou nikdo nechce a i když o autech nic nevím, tak se snažím přispívat podle sebe, ale ty LUKAŠI TENERE P... se zamysli!
Jelikož jsem osoba silně vznětlivá, cholerická a agresivní, tak mě každý tvůj příspěvek vytačí! Každé téma, které založíš mi přijde zcela bezpředmětné a uchylné! Když si tak rád píšeš, tak choď na CHAT, a když už musíš zasírat tohle fórum, tak běž do sekce POKEC! Toť vše k tvé osobě a pokud se nechceš projevit jako normální kluk co se zajímá o auta, tak radši nepiš!
sníh, sníh... kde já ho sakra viděl? no ale každopádně kolem baráku skoro ani památka!!!!F.l.a.n.e.l. píše:WAWRA: ať tě nezáměstnáme... sníh padá pořád... a hrabel je dostatek
takove veci naprosto prehlizim a neresim je...........F.l.a.n.e.l. píše:barry píše:Ne spíš jinak...jestli si někdo myslí, že musí do každého tématu poslat nějaký, i když silně debilní a infantilní, příspěvek tak se mýlí!!!![]()
Já jsem ze začátku vůbec nepsal...až jsem kluky s fóra poznal, tak píšu...a často píšu proto, že jsem kuwa nezaměstnaná pi*a, kterou nikdo nechce a i když o autech nic nevím, tak se snažím přispívat podle sebe, ale ty LUKAŠI TENERE P... se zamysli!
Jelikož jsem osoba silně vznětlivá, cholerická a agresivní, tak mě každý tvůj příspěvek vytačí! Každé téma, které založíš mi přijde zcela bezpředmětné a uchylné! Když si tak rád píšeš, tak choď na CHAT, a když už musíš zasírat tohle fórum, tak běž do sekce POKEC! Toť vše k tvé osobě a pokud se nechceš projevit jako normální kluk co se zajímá o auta, tak radši nepiš!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
strop strop strop strop strop strop strop
![]()
![]()
![]()
![]()