News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Re: News Tuning Karviná
Nerozmyslel, ten chip platí...,ale on to tam má někde změřené. Chtěl bych taky změřit. Jinak doufám,že ta neděle platí...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Nedeli jeste potvrdim, az mi ji potvrdi Doupovec. Ten soft bude primo na tveho golfika. Kazdopadne ladeni na brzde dela taky. Ma smluvniho partnera v Nemecku. Ta cena je uz ale potom uplne nekde jinde. Tam ladi hlavne stand-alone systemy. Jsou to profici. Vsak jste meli moznost videt na Saxu VTS.
Pokud jsem neco popletl, tak me, Dusane, prosimte oprav..
Pokud jsem neco popletl, tak me, Dusane, prosimte oprav..
Live4Ride Syndicate
Už mám nový výfuk...
http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=1558
Doufám,že jsem vybral dobře...
http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=1558
Doufám,že jsem vybral dobře...
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Dolph> Co ze nakonec tenhle? Ukazoval jsi mi predevcirem jiny.
Live4Ride Syndicate
Myslím, že to je trochu jiná kvalita než jsou výfuky z PL. Ten výfuk mám za trochu jinou cenu...bez dph...
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Nerez jako nerez...Golf bude dříve ve šrotu a výfuk se ještě bude blískat!Dolph píše:Myslím, že to je trochu jiná kvalita než jsou výfuky z PL. Ten výfuk mám za trochu jinou cenu...bez dph...

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
No jo no...tak jsem zase za debila!Sly píše:Jde spis o vnitrni perforaci a pouzity material.

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Dolphe:v breznu jsem se rozhodl na vyfuk,tonovani skel a rozvody s dalsima drobnostma u meho kolegy Feldy....ja chci zas tento vyfuk http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=13384 

to bych nebral takhle vypadá dobře pod autem nic moc každý má ale jiný vkus záleží co se tobě líbí
Audi A6
¨bach na autobusáky taky už se nakazily mrkněte ne tady toho blázna http://videos.streetfire.net/Player.asp ... &t=top&p=0
Audi A6
Unak:ktery je dobry na Bravo?,tak aby nebyl jak pest na oko decentni ale jednoduchy?porad ze zkusenostiUňak píše:to bych nebral takhle vypadá dobře pod autem nic moc každý má ale jiný vkus záleží co se tobě líbí
Naposledy upravil(a) Vojtuch dne 21 led 2006 13:45, celkem upraveno 1 x.
určitě najdeš spoustu jiných. Já bych skusil duplex samozřejmě udělat cena origoše bude asi vysoká a když ne tak nejakou dvojkoncovku nějakou decentku potle tvého vkusu ale nemůžu ti do toho kecat je to tvoje kára já v ní jezdit nebudu
Audi A6
ja vim,ale chtel jsem slyset tvuj nazor....... 

Nevite někdo o nějakem čalounikovi, vim že už se to tu řešilo, ale potřeboval bych telefon jestli někdo mate tak diky moc.......
Opel tigra 1.6 16V
v Karviné je velice šikovná čalounice...číslo nemám ale kdybys měl vážný zájem podám bližší informace...čalounila známému koženou sedačku do velice příjemné tkaniny a za celou sedačku (rohová 2+3) 2 taburety a asi 6 polštářků si naúčtovala asi 13.000,-, nejsem si 100% jistý cenou, ale zjistím...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
remix...mě vůbec o zvuk nejde, jde mi o to aby něco vydržel a fungoval...
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Barry.....tak kdyby si mi treba mohl sehnat cislo tak bych byl rad, potreboval bych ty zadni "sedacky" hodit do kuze
Opel tigra 1.6 16V
dobre vyfuky ma ten Buldock,to musis uznat a kvalitni rucni prace.cena je trochu vyssiDolph píše:remix...mě vůbec o zvuk nejde, jde mi o to aby něco vydržel a fungoval...
Eeeeeeeeeeeeeee, BullDog nebrat. Kratky rozhovor s panem majitelem me presvedcil o faktu, ze v tehle "profi" firme bych si nenechal vymenit ani brzdovou kapalinu.
Live4Ride Syndicate
Nekde tady jeste bude muj mail ohledne zakazkove vyroby vyfukoveho potrubi vcetne svodu, adresovany prave teto firme. Pokud mate zajem, dohledam odpoved a osvezim brilantni cestinu a dokonale slovni finesy pana .... uz si nevzpomenu na jmeno.
Live4Ride Syndicate
Bocek TomášSly píše:Nekde tady jeste bude muj mail ohledne zakazkove vyroby vyfukoveho potrubi vcetne svodu, adresovany prave teto firme. Pokud mate zajem, dohledam odpoved a osvezim brilantni cestinu a dokonale slovni finesy pana .... uz si nevzpomenu na jmeno.
Jo, to je ten expert. Urcite znate jeho kadeta pistaciove barvy. Nechapu, jak muze majitel tuningove firmy jezdit v takovem votuzidle. 

Live4Ride Syndicate
jj pamatuji si to.....celkem sranda.Sly píše:Nekde tady jeste bude muj mail ohledne zakazkove vyroby vyfukoveho potrubi vcetne svodu, adresovany prave teto firme. Pokud mate zajem, dohledam odpoved a osvezim brilantni cestinu a dokonale slovni finesy pana .... uz si nevzpomenu na jmeno.
s panem Bockem jsem mel tu cest jen jednou....a to kdyz zorganizoval sraz na letisti v tosanovicich a po prijezdu starosty (nebo co to bylo zac) prchal jako prvni........