noreking píše:Uz konecne dorazily kola ....... ....vlezou tam jen tak tak
ted uz jedine nizzsi pneu, zvysit podvozek, zasahnout do lemu nebo 16"
oni mi tak jako vlezou jel jsem aji u garaze kde jsou dury jak cip a v pohode, ale jsou tam fakt milimetry.....gumy uz bych asi nizsi nesehnal nebo nevim jestli se delaji 205/35/17????Totiz puvodne mely byt ty Moma a oni byly 7.5 na 17 a ty Anzia jsou 7 na 17.......takze se tak nenatahne ta guma....
noreking píše:Uz konecne dorazily kola ....... ....vlezou tam jen tak tak
ted uz jedine nizzsi pneu, zvysit podvozek, zasahnout do lemu nebo 16"
oni mi tak jako vlezou jel jsem aji u garaze kde jsou dury jak cip a v pohode, ale jsou tam fakt milimetry.....gumy uz bych asi nizsi nesehnal nebo nevim jestli se delaji 205/35/17????Totiz puvodne mely byt ty Moma a oni byly 7.5 na 17 a ty Anzia jsou 7 na 17.......takze se tak nenatahne ta guma....
myslim ze by to vyresily pneu jako ma Yaris....195/40/17. navic to i sqele vypada na 7" disku
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
no a jestli mi zitra podlozky nevyresi problem ......tak uz tento rok s autem nic nepodnikam a kola prodam .....az pristi rok vykutim neco jineho na aute......videl bych to na 15 nebo 14 limce a hoodne dolu podvozek kvalitni a sundam kridlo
noreking píše:no a jestli mi zitra podlozky nevyresi problem ......tak uz tento rok s autem nic nepodnikam a kola prodam .....az pristi rok vykutim neco jineho na aute......videl bych to na 15 nebo 14 limce a hoodne dolu podvozek kvalitni a sundam kridlo
good idea....schvaleno
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
F.l.a.n.e.l. píše:Jak dlouho to trvá? A může to být na disku? nebo bez??? Cena luxusní... potřebuju jen vnitřní stranu, a pak mezi sebou prohodím ty pneu, takže budu jezdit po origo vzorku. prořezat to chci kvůli cajtům a dám to jako vnějšek, takže po tom jezdit nebudu
Kdyby si je měl sundané tak ti to zařídím v Havířově...A cena je asi tak stejná jak říkal Remix...
o víkendu je budu mít sundané, pak se domluvíme 8)8)8)
takova menis perlicka...vcera jsem se pokousel vsude ruzne shanet co nejlevnejsi kola znacky Brbet BS v 15 a ET20....maji je skoro vsude kde se elektrony prodavani ve vetsim mnozstvi....no a kdyz jsem narazil na jednu nejmenovanou www tak jsem poslal email aby mi dal info o cene tech kol a dobe dodani...noa frajer se porad se mnou hada ze ty Borbety se nedelaji a nikdy delat nebudou s ET20.....ale je zajimave ze vsude jinde je maji .....