News Tuning Karviná

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

netvrdím že nedorazí vícë lidí......jen se mnou je to takové špatné :( , ať chorvaty poskače a ten jejich chlast Pelinkovač taky :mad: asi dorazím ale s kíblem u huby savle

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

tak akcička se nám povedla na 1 8) 8) super, počasí,parta apod....troufám si říct že to byla asi poslední sešlost tphoto roku :?

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Souhlasím PÁDLO. Akcička vyšla. Sjelo se dost aut. Vůbec jsem s takovou účastí nepočítal, takže děkuji všem za účast. Příště by jsme měli vymyslet i nějakej program. 8) 8) 8)

felda

Příspěvek od felda »

TAKY DÍKY VŠEM ZA UČAST 8) AKCE BYLA SUPER?JEN TAK DÁL PŘÍŠTĚ TO BUDE URČITĚ JEŠTĚ LEPŠÍ 8) 8) 8)
Jak říká jeden náš kolega z MCTC byla to cool akce :D Škoda že nikdo z MCTC nedorazil...

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

jo jo mehli přijet alespon by viděli jak vypadá not oficial sraz u letního kina :lol: 8) ale i tak tam bylo plno tak uz by se nevesli :D

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

JO vcera to bylo docela fajn.Az na tech par zoufalcu s nalepkovym bilym rapidem co tam zkousel sprintova a udelat smyk.Jinak fajn akce. :)

felda

Příspěvek od felda »

Kdo tu konečně hodí nějaké fotečky???Já nechal foťák doma,takže fotku nemám žádnou :cry:

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

felda píše:TAKY DÍKY VŠEM ZA UČAST 8) AKCE BYLA SUPER?JEN TAK DÁL PŘÍŠTĚ TO BUDE URČITĚ JEŠTĚ LEPŠÍ 8) 8) 8)
Jak říká jeden náš kolega z MCTC byla to cool akce :D Škoda že nikdo z MCTC nedorazil...
Jo jo příště by se mohl ukázat i nějaký ten Tuna Brotha!

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

2Zelda: Vydrž prťka, vydrž. Až bude trochu času tak tu hodím nějakou fotečku. Pro tebe mám jednu speciální :D

felda

Příspěvek od felda »

2Mr.matiz:n...r ,nějak se vám v rodině pletou písmena :nono:
2Mr.favo:Doporučuji přejmenovat na Mr.pěšochod nebo Mr.tetacar :lol: našel jsem tvé foto :x Obrázek

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Akcicka v pohode. Jen bych priste rad nekde zasprintil.
Live4Ride Syndicate

felda

Příspěvek od felda »

Sprintíky by to určitě chtělo 8) ,ale v KA nevím kde :? Snad neco vymyslíme :roll:

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Já bych se nechal inspirovat tou další akcí, která vychází na Bohumín! Co hoši neuvažujete o tom?
:D (sprinty, děvky, chlast a chlebíčky). :D

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

felda píše:Sprintíky by to určitě chtělo 8) ,ale v KA nevím kde :? Snad neco vymyslíme :roll:
Ja bych navrhoval treba spanilou jizdu smer Mosnov a tam uz by se sprintovat urcite dalo. Jen nevim, jestli by se to nezdalo nekterym tunerum daleko. Ja bych kazdopadne jel.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

CCCO 1.8T píše:Já bych se nechal inspirovat tou další akcí, která vychází na Bohumín! Co hoši neuvažujete o tom?

No podobnou "neorganizovanou" akci zorganizovat muzeme. Promluvim s klukama a neco vymyslime. :wink: Vcera jsme se po Karvine s Martinem TDi, Dankem Golf II a Dominikem A4 tak zdratovali, ze jsme dokonce vymysleli genialni napad v podobe vytvoreni vlastniho klubu, do jehoz cela jsem se uz predem sam zvolil. :lol: :lol:
Kazdopadne za 4min mame dalsi sezeni (jsem zvedavy, kolik kluku po vcerejsku dorazi) a tam nejakou akcicku urcite navrhnu.
Live4Ride Syndicate

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Sly píše:
CCCO 1.8T píše:Já bych se nechal inspirovat tou další akcí, která vychází na Bohumín! Co hoši neuvažujete o tom?

No podobnou "neorganizovanou" akci zorganizovat muzeme. Promluvim s klukama a neco vymyslime. :wink: Vcera jsme se po Karvine s Martinem TDi, Dankem Golf II a Dominikem A4 tak zdratovali, ze jsme dokonce vymysleli genialni napad v podobe vytvoreni vlastniho klubu, do jehoz cela jsem se uz predem sam zvolil. :lol: :lol:
Kazdopadne za 4min mame dalsi sezeni (jsem zvedavy, kolik kluku po vcerejsku dorazi) a tam nejakou akcicku urcite navrhnu.
No a kdo taky jiný by mohl převzít tak zodpovědnou funkci jako je předseda tuning clubu :D po předchozích zkušenostech z pionyra kde jsi zastaval zodpovědnou a čestnou funkci vlajkonoše. Der Flaschkonosch RULEZ! 8) Určitě něco vymyslíte, ale jak už jsme osobně včera brobírali ten MOSCHNOW je malinko tankodrom :cry:
Dejte řídící jednotky dohromady a dejte vědět co a jak a kde!!! 8)
Naposledy upravil(a) CCCO 1.8T dne 03 říj 2004 18:43, celkem upraveno 1 x.

felda

Příspěvek od felda »

Hlavně rychle pánové než spadne sníh :) Rádi do Bohumína přijedem.Dalši akci v Ka plánujem na jaro,nemusíme se vidět jako v Havířově každý den :lol: Lepši jednou za čas ale pořádně 8)

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

Ahoj!
Včera mi to nějak nevyšlo, byl jsem pryč!
Další akce se už budu účastnit! Já bych byl taky pro ten Mošnov!!! 8)

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Tak jsme to na dnesnim sezeni Pratel klubu vice, ci mene modifikovanych vozidel probrali (Bylo udeleno 16 zlutych (za nemistne pripominky na predsedu) a jedna cervena karta (za neucast) - pro Martina TDi, kteremu vcerejsi chlastacka nestacila a musel jit chlastat opet dnes na svatbu. Martine, jsi hnusny alkoholik a pokud se nezacnes lecit, tak te asi vymenime!!).
Idea je takova, ze bychom mohli podniknout neco uz tuto sobotu (9.10) nebo pristi nedeli (17.10.). Jelikoz je ted ten Vyskov (na ktery Bohumin nejede), tak zalezi hlavne na vas, ktere datum by pro vas bylo lepsi (abychom se sjeli jako v Karvine ve vetsim poctu).
Nemame nic proti tomu sejit se primo na Mosnove a krome pratelskeho pokecu zablbnout a zasprintovat. Je to tam sice kapku rozbite, ale zas tak strasne pro par sprintu to neni. Opet zalezi hlavne na vas, jestli jste ochotni dojet az primo na Mosnov.
Druha varianta by byla nekde v Bohumine, ale bohuzel bez sprintu, protoze me nejak nenapada kde.

Tak kdyz tak dejte vedet, co si o tom myslite a jak to vidite. My jsme pro Mosnov. Urcite zkontaktujem i kluky ze Street cars a z Methanu. Eventuelne i z Ravenia tuning clubu (tam znam pouze jednoho).

Der Flaschkonosch
Live4Ride Syndicate

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

felda píše:2Mr.favo:Doporučuji přejmenovat na Mr.pěšochod nebo Mr.tetacar :lol:
Teď se musím zastat Mr.ExFavo protože na rozdíl od jiných účastníků tohoto fóra (mimořádně nemyslím teď nikoho koho bych osobně znal) alespoň to Fávo měl, tunil, jezdil. Troufám si říct, že tak 60-75% lidí mají v obrázku postavičky cizí auto a doma mají tak akorát h..no. :shock:
2 felda :vím, že si to myslel :D :wink: , ale až si to Mr.Favo přečte tak tě stejně :evil: kladivo

2 SLY: Kdybys jezdil se 120kou za 5 litrů nafty, tak bys taky mohl denně chlastat :D

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Havířov p**o :lol: :lol: hodtě sem potom nějaké to foto 8)
das Auto

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

A co tak sobota 16.10. :?: To bych mel volno. Jinak by se to muselo obejít bez mojí "maloobjemové" maličkosti :cry:

Teď si pořádně rozmyslete co napíšete :D :D :D

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

2CCCO 1.8T dik pane je prvda ze jsem mel ale uz nema autico ale zase bude a uz nasetrim na neco poradneho a to panu ZELDOVY NATRHNE PR DEL. :)

2felda na svou postavu riskujes... :D :lol:

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

A osobne si myslim ze mi bude stacit Zigulik ktery pojede na dva valce a predjede tu oranzovou plecku od pana Zeldy. :lol: :lol:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Mr. Yaris píše:A co tak sobota 16.10. :?: To bych mel volno. Jinak by se to muselo obejít bez mojí "maloobjemové" maličkosti :cry:

Teď si pořádně rozmyslete co napíšete :D :D :D
No takove skvostne vozidlo nesmi prece chybet na zadnem srazu. :D Pokud by nemohlo vice lidi, muzeme to samozrejme presunout na toho 16.10. (Snad to bude vyhovovat i kolegum z Bohumina. Zjistim.)
Kazdopadne by bylo dobre, kdyby jste se k tomu vsichni vyjadrili, at vime, kdy neco podniknout. Bez aut by to urcite nemelo cenu.

Puvodni navrh byla: SO 9.10. (Bohumin bez sprintu nebo Mosnov + sprinty)
: NE 17.10.(Bohumin bez sprintu nebo Mosnov + sprinty)
: popripade napiste, kdy by to vahovovalo vam
Live4Ride Syndicate

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

2SLY: Kdyby to bylo v sobotu (16.10) tak pojedu klidně i do Mošnova. Pokud v neděli (17.10) tak Bohumín. Mám totiž v práci pohotovost tak abych se do 20ti minut stačil vrátit do Karviné. Ale i tak ta neděle není na 100%. :twisted:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

:nono: já už být mimo :nono: dávám motor do kupy své pomocí takže budu mim asi 2 roky :? , jsem totiz "mechanik od FORDU" :lol: (čili nespravím alni tekoucí hajzl)
to zelda: pěkně ti Matizáci dali :lol: :lol: :) ,,
to Matizaci: ale zelda už má laděné svody,takže žigul budu mít na jaře co dělat zadek

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

2felda: chtěl si fotku, tak tady ji máš :D

Obrázek

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to zelda a matiz: heeeeeej roman, ty si ale čuně,taková špína za nechatama :( , :nono: a :x se neukazuje bohumile :lol: ...jo ten anonym jsem byl já,

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

To mi bylo jasné. Anonymní Pádlo :D

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“