Moderátor: Dave0401
CCCO 1.8T píše:Já bych se nechal inspirovat tou další akcí, která vychází na Bohumín! Co hoši neuvažujete o tom?
(sprinty, děvky, chlast a chlebíčky).
No a kdo taky jiný by mohl převzít tak zodpovědnou funkci jako je předseda tuning clubuSly píše:CCCO 1.8T píše:Já bych se nechal inspirovat tou další akcí, která vychází na Bohumín! Co hoši neuvažujete o tom?
(sprinty, děvky, chlast a chlebíčky).
No podobnou "neorganizovanou" akci zorganizovat muzeme. Promluvim s klukama a neco vymyslime.Vcera jsme se po Karvine s Martinem TDi, Dankem Golf II a Dominikem A4 tak zdratovali, ze jsme dokonce vymysleli genialni napad v podobe vytvoreni vlastniho klubu, do jehoz cela jsem se uz predem sam zvolil.
![]()
![]()
Kazdopadne za 4min mame dalsi sezeni (jsem zvedavy, kolik kluku po vcerejsku dorazi) a tam nejakou akcicku urcite navrhnu.
Teď se musím zastat Mr.ExFavo protože na rozdíl od jiných účastníků tohoto fóra (mimořádně nemyslím teď nikoho koho bych osobně znal) alespoň to Fávo měl, tunil, jezdil. Troufám si říct, že tak 60-75% lidí mají v obrázku postavičky cizí auto a doma mají tak akorát h..no.felda píše:2Mr.favo:Doporučuji přejmenovat na Mr.pěšochod nebo Mr.tetacar![]()
No takove skvostne vozidlo nesmi prece chybet na zadnem srazu.Mr. Yaris píše:A co tak sobota 16.10.To bych mel volno. Jinak by se to muselo obejít bez mojí "maloobjemové" maličkosti
![]()
Teď si pořádně rozmyslete co napíšete![]()
![]()