News Tuning Karviná

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2 Remix: skouknul jsem tvoje stránky www.skoda.aktualne.cz ,povedený 8)
das Auto

strawberry.gls

Příspěvek od strawberry.gls »

no jo,ale ta moje škudka ma LPG a ne NOS :D takže to žere výkonu jak k...a!!! to niet fér,navíc má v motoru kliku od dveří :lol:
to zelda: já na jahodě ani na gsi taky nemám vzadu misky :( ,

to švaic: prý chystáš taky nějaký vůz na zimu,doufám že taky škůdku 8)
kua hoď si už tu fotku nebo přijeď,já tě pofotím a něco ti tam hodím

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to žech byl jo :lol:
kua díval jsem se na stránky pana evo500...je to šílenství.......horší než v H+P autodemont, 8) myslím že si na jaře se svou ženou zahrají puzzle cellica :D
Obrázek

felda

Příspěvek od felda »

To už nedá do kupy nikdo :( ,ja jsem tak trochu mechanik,ale z toho bych měl strach :? .Evo je sebevrah :?: ,a brzo bude mít dalšího kolegu.Už se mu podařilo pobláznit pana 1.9 GTI :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) felda dne 04 lis 2004 20:25, celkem upraveno 1 x.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

kobzol,sebevrach se píše v češtině SEBEVRAH 8) , právě jsem s EVO500 na ICQ,tobě to ještě nejede
Obrázek

evo500
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evo500 »

Hosi...bez prace nejsou kolace ani konici :D

A navic...dyt je to jenom auto ne....a kdyz nejde o zivot..tak jde o hovno.

felda

Příspěvek od felda »

OK strawberry? :?: :x
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

strawberry.gls píše:no jo,ale ta moje škudka ma LPG a ne NOS :D takže to žere výkonu jak k...a!!! to niet fér,navíc má v motoru kliku od dveří :lol:
to zelda: já na jahodě ani na gsi taky nemám vzadu misky :( ,

to švaic: prý chystáš taky nějaký vůz na zimu,doufám že taky škůdku 8)
kua hoď si už tu fotku nebo přijeď,já tě pofotím a něco ti tam hodím
WESLY....jo chtel jsem kupovat skodovenku nebo malucha ale jsem chudy student takze nane lovky.........jo ja se stavim a neco vyfotime,zitra bych mel myt auto ready (nechal sem delat ten jeden prah a ty sportovni prahy....takze doufam ze to bude za neco stat) a kdo ti rikal ze jsem chtel neco kupovat......nechces udelat predni masku na skodovku :D :D :D uz mam v tom praxi delal jsem to kamosum taky na skodulu

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to švaic: ne ne škodulka je od marti,tam se tuning nekoná :nono:
tak mi pak zavolej kdy se staviš, domluvíme focení. ser na plastové pí.....y! raději už šetři na motor 2.0 16 V a řídíci jednotku :lol:
Obrázek

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

WESLY.gsi píše:to švaic: ne ne škodulka je od marti,tam se tuning nekoná :nono:
tak mi pak zavolej kdy se staviš, domluvíme focení. ser na plastové pí.....y! raději už šetři na motor 2.0 16 V a řídíci jednotku :lol:
WESLY...jo jo urcite zavolam....myslim ze to je dobry kup,na plyn to je jizda za pakatel......ten motor by to chtelo uz jsem se o tom bavik s VALKÉM a rikal ze neni problem

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

problém je....Válek je kokot,takže si připrav tak min 50 litrů, seženem komponenty a nějak to složíme,kdyžtak helfne Hogen
Obrázek

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

WESLY.gsi píše:problém je....Válek je kokot,takže si připrav tak min 50 litrů, seženem komponenty a nějak to složíme,kdyžtak helfne Hogen
Je,ale potřeboval jsem vědět jestli to vubec pujde...stejne potřebuji i zadni kotoučo takže to bude peněz jak prase

Sly
Kontaktovat uživatele:

Zazracna Skoda

Příspěvek od Sly »

Snad by vas mohlo zajimat par radku o kamosove skodarne. Potili jsme to ted snad 3 hodiny. Je to pro Tuning Magazine, takze si to muzete precist drive, nez vyjde cely clanek.

S130 1,9 TDi

Skoda 130GL, r.v. 1986
MOTOR:
vznetovy ctyrvalec OHC ulozeny vzadu podel, pohon zadnich kol
obsah: 1896 cm3
vykon: 81kW (110hp)/4150rpm
tocivy moment: 235 Nm/1900rpm

UPRAVY MOTORU:
mezikus mezi motor a prevodovku, lamela, setrvacnik, vystupni hridel z prevodovky, uchyty motoru, silenbloky, trubky, hadice, komplet vyfukove potrubi, chlazeni motoru, starter (ty jo, to byl masakr), kompletni elektroinstalace z Octavie po vlastni uprave (masakr c. 2), palivove potrubi.

PREVODOVKA:
5ti stupnova manual

PODVOZEK:
predni naprava: kompletne vystuzene ramena, chlazene kotouce vepredu, ctyrpistove brzdy

zadni naprava: kompletne vystuzene ramena, kotoucove brzdy, ctyrpistove brzdy, rucni hydraulicka brzda, nabojky + drzak na trmeny vlastni vyroby, prevarene uchyty ramen

podvozek vlastni vyroby - snizeny a pritvrzeny, brzdove potrubi protazene vnitrkem vozu

KOLA:
zavodni okruhove ze Skoda 130 RS, tridilne, moznost nastavit ET
predni 7" x 13"
zadni 7,5" x 13"
stredy kol v barve vozu, limce ve stribrne metalize

PNEUMATIKY:
185/60 R13" Barum Bravuris

KAROSERIE:
prevarene kliky z Felicie, central, zavarene zadni celo, nundane listy ze dveri, predni bocni blinkry z VW Polo, zpetne zrcatka - kapky, zadni naraznik z BMW 318 (rozpuleny, zkraceny a spojeny, umisteni spz), prizpusobene zadni blatniky pro naraznik, prahy ELRI + vlastni uprava, predni naraznik ELRI + vlastni uprava (umisteni mlhovek + rozrezani napul, zkraceni a dodelani boku z laminatu), stresni okno, striska nad zadnim oknem, zadni kridlo s tretim brzdovym svetlem, predni maska vlastni vyroby, cire predni blinkry, zadni lampy z casti tonovane do modre barvy, centralni sterac
puvodni karoserie po kompletni GO, lak modra metaliza, zadni kapota pouzita ze starsiho typu skodovky

INTERIER:
predni sedadla z casti potazene kuzi (usila maminka - prosim o toto zverejneni) - skorepiny, zadni sedadla - cast z VW Corada, sedaci plocha + boky usila maminka, ctyrbodove bezpecnostni pasy SCHROOT predelane uchyceni sedacek, calouneni podlahy - vlastni vyroba, calouneni strechy v kuzi, pokovene okna + elektrika, pristrojova deska z Octavie + vlastni uprava, plynovy pedal z Octavie, lukasy z Octavie, volant Victor 30mm, nabojka na volant vlastnorucni vyroby, hlinikova radici paka, hlinikova rucni brzda, hlinikove doplnky

AUDIO:
autoradio Sony CDXMP70, 6x repro Dexon

Nejvetsi problemy byly se zadnimi nabojkami kol, zadnimi brzdami, brzdovym potrubim, usazenim motoru, elektroinstalaci + imobilizer (komplikace mezi palubnim pocitacem a imobilizerem) a s navrhnutim mezikusu mezi motorem a prevodovkou (vlastni navrh), zhotovenim tisicihranu, ktery je vsazen do stredu lamely, usazenim starteru a s uchyty motoru.

Podekovani patri hlavne mamince, ktera mi pomahala, tatinkovi a bratrovi, kteri me po celou dobu uprav podporovali, Shakalovi za prvotridni provedeni laku a mym kamaradum.

PLANOVANE UPRAVY:
calouneni dveri, palubni deska, kola, prevodovka
Live4Ride Syndicate

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

SVANCIK píše:
WESLY.gsi píše:problém je....Válek je kokot,takže si připrav tak min 50 litrů, seženem komponenty a nějak to složíme,kdyžtak helfne Hogen
Je,ale potřeboval jsem vědět jestli to vubec pujde...stejne potřebuji i zadni kotoučo takže to bude peněz jak prase
ty kotouče se seženou za par šupů i s třmenama,to není moc pálka. počítej tak motor v dobrém stavu kolem 6-10 tis,ř.jednotka tak do 3.000,- a komplet eberspracher laďák i svody ti dám já,já už je asi nebudu potřebovat :cry:
Obrázek

felda

Příspěvek od felda »

Houska já na ropáky moc nejsem,držím se názoru že nafta patří do kamen :lol: Ale tadle škodovka mě opravdu dostala 8) Já bych pod tou kapotou sice radši viděl 1.8t :D Škodárna je opravdu super kus,což při takové konkurenci není jednoduché.....VYVÍ,Jahoda atd :D
2Pádel ICQ funcionless
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

2cerveno-oranzova S130 evo III. :D :D Ja taky uhlaky nemusim, ale tohle je fakt prasarna prvni kategorie. Navic to nikdo nema, takze Martin je unikat. I kvuli tomu to delal. A pak jezdi za hubicku, ze..

houska rulezzz
:alien:
Live4Ride Syndicate

felda

Příspěvek od felda »

2housek:Š136 :?: :x
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

felda píše:2housek:Š136 :?: :x
S136i

muhuhuhu
Live4Ride Syndicate

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

WESLY.gsi píše:
SVANCIK píše:
ty kotouče se seženou za par šupů i s třmenama,to není moc pálka. počítej tak motor v dobrém stavu kolem 6-10 tis,ř.jednotka tak do 3.000,- a komplet eberspracher laďák i svody ti dám já,já už je asi nebudu potřebovat :cry:
WESLY-nerikej ze kadetka poustis s kopce,nejaka spojka te prece nerozhodí!!!

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2Sly:Super konečně pořádný vůz v TM a navíc z kraje 8)
2Felda:heh konkurence-já to jo :smich:
2Wesly.gls :lol: a co s Kaďourem??
das Auto

remix

Příspěvek od remix »

V-Y-V-I píše:2 Remix: skouknul jsem tvoje stránky www.skoda.aktualne.cz ,povedený 8)
Díkes.....to jen když je venku hnusně a já se nudím u kopmu, tak pracuji na stránce :lol:

remix

Příspěvek od remix »

2V-Y-V-I >>> Když tak koukám, že tvé bydliště je Havířov, tak jsem si vzpomněl, že jsem někde četl, že prej je 17.11. u Kaufu v HA v 16:00 nějaký minituningsrazík... :?:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

remix píše:2V-Y-V-I >>> Když tak koukám, že tvé bydliště je Havířov, tak jsem si vzpomněl, že jsem někde četl, že prej je 17.11. u Kaufu v HA v 16:00 nějaký minituningsrazík... :?:
ono moc to neber vážně....ty si to četl na těch stánkách toho "nějakého" Havířovského clubu,taky jsem to tam viděl.....
No jenomže ten "club" má všehovšudy 2 členy a to (nějaká 120 a Mazda)pokud to dobře chápu ty jejich stránky :twisted:
No a přitom mi se scházíme už tak dlouho každodeně na parkingu a ni se tam nepříjdou podívat a td...raději založí jakýsi neznámý klub :twisted:
Každopádně to pozjišťuju a dám vědět..TADY 8)
das Auto

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2remix. mimochodem už tam byl 2x ten tvůj kámoš s tou šílenou škodárnou v té béžové barvě s xenonama,hlinikáčema a kotouče vzadu a má nějaké sání z 900 motorky (pokud si to dobře pamatuju) :D
das Auto

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to VYVI: káďa vypadá asi takto...a dlouho bude min 2 roky :(
Obrázek

to kobzol a Houska: nechte toho.nejlepší je JAHODA :D

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2 roky :shock: jakto??
das Auto

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tys to zmrvil :roll:

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

neni love neni tuning,navic přes zimu se na autě nedá ni dělat,takže do května se rozebírání odkládá,jestli už budu pracovat tak se bude šetřit na dovolenou a opět další zimu nic. no a na jaře už to začnu skládat apod(pokud budu stále pracovat) :D což tady v to z.......m regionu pochybuji :mad:
dneska jsem rozrbral komplet chlazení,výfukovou soustavu, svody by už taky chtěli do důchodu,hold 15 let je 15 let :D ,ale kvalitně je Eberspracher udělal

Obrázek
Obrázek

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to anonymous mikimous: kdo to zmrvil a co? píšeš nesmysly

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

2weslo: V první řadě bys měl začít šetřit na nové čelo. To staré vypadá hrozně a navíc jako bys ho vytáhl z moře :lol:
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“