Off Topic
Moderátor: Dave0401
Re: Off Topic
svetla z corrada me napadla uz kdysi, ale kazdopadne bych nechal origo narazniky.....menil bych jen svetla
sledu inzeraty na VW-clubu... občas se tam rally předek objeví... nedávno tam zrovna byl
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
urcite ano, ovsem nevim jak moc to bude pasovat
gti
Ty z corra jsou fakt pěkné jsem je chtěl kdysi na to svého stříbrného,ale pak se mi ho podařilo zrušit
A neměl náhodou origo G 60 světla z corrada?

VW golf II GT 1.8Turbo
já bych tam napral ty světla z Corrada
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
gti
jsem se ted díval na čiré z corrada a nenašel jsem. Jen angel aeys a to ještě černé také divné
Ale serie by stačila. No uvidíme časem. Zatím mám toho dost na vylepšování 

VW golf II GT 1.8Turbo
- F.l.a.n.e.l.
lubo: já bych koupil čtyřku golfaluboT4 píše:já bych tam napral ty světla z Corrada

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Tak dneska vecer = v 23 hod jsem byl svedkem udrzovani autority
Jsem stal u "hladoveho okna" pri dolnim gymplu v Havru a skupinka 3 lidi si delala prdel z "hip-hopera".. typek byl suchy(ale mel siroke hadry). Jak odchazel z jidlem(langos) tak hyril slovy ze jestli nechcou mit rozbity nos. Ze dostanou klidne tim langosem a pak pres "nos". Pak jsme se s temi borcemi dal na 5 minut do reci.Byla strasne dlouha chvile. Konecne prisla rada na me, objednal jsem si chalku a "hip-hoper" prisel s dalsimi 2 "synky v sirokych hadrech" srovnavat ucty. Nakonec borec upustil langos a jebnul do zeber tomu 1 z te skupinky. A pak zacla slovni prestrelka. Hip-hoperovi se nelibilo osloveni "PANE"... bral to jako urazku!! Typek mu rekl, ze ho bude oslovovat "George Bushi"... taky urazka... Opet slovni prestrelka
Pak uz jsem spechal na bus. Nevim jak to skoncilo, ale ti borci "hip-hop" to nemeli v hlave srovnane 

Jsem stal u "hladoveho okna" pri dolnim gymplu v Havru a skupinka 3 lidi si delala prdel z "hip-hopera".. typek byl suchy(ale mel siroke hadry). Jak odchazel z jidlem(langos) tak hyril slovy ze jestli nechcou mit rozbity nos. Ze dostanou klidne tim langosem a pak pres "nos". Pak jsme se s temi borcemi dal na 5 minut do reci.Byla strasne dlouha chvile. Konecne prisla rada na me, objednal jsem si chalku a "hip-hoper" prisel s dalsimi 2 "synky v sirokych hadrech" srovnavat ucty. Nakonec borec upustil langos a jebnul do zeber tomu 1 z te skupinky. A pak zacla slovni prestrelka. Hip-hoperovi se nelibilo osloveni "PANE"... bral to jako urazku!! Typek mu rekl, ze ho bude oslovovat "George Bushi"... taky urazka... Opet slovni prestrelka

Hladove okno je taky u dolniho gymplu... Jak mas hospodsky komplex: 3 Sedmy, Tuleň, Byťák... tak je zeadu = mezi Tuleňěm a ByťákemV-Y-V-I píše:Hladové okno je u Renety né..... a ne u gymlu,kde tam?

asi si zajdu do Veselky pro bezkonkurenční hambáč, jde někdo with me?
nebo resp. kdo mě tam hodí? 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- F.l.a.n.e.l.
Aladin: si trošku pózdní (ranní) odpověď, ale viděl bych to na MHD. 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

zajdi si na roh vedle kutilky ... stejne jsi v Karvine jako domaSly píše:Jsem z toho dostal uplne chut na langos..

jj, hamburgery tam jsou opravdu obrovske. I langos byl mega. Budu muset do KA opet avitat 

Live4Ride Syndicate
Kutilka byla nakreslena na te origos mapce s kasnou, ze??madman píše:zajdi si na roh vedle kutilky ... stejne jsi v Karvine jako domaSly píše:Jsem z toho dostal uplne chut na langos..
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
josh ma taky hlad?? 
kua.. asi pujdu uz na obed ... debata o jidle to je to nejhorsi s prazdnym zalude*, ehm tedy zaludkem

kua.. asi pujdu uz na obed ... debata o jidle to je to nejhorsi s prazdnym zalude*, ehm tedy zaludkem

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
tomu rikam dobra nabidka....

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Co ty v te robote robis, ze mas prazdny zalu*, ehm zaludek???Dave0401 píše:josh ma taky hlad??

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
ani se neptej... zalu* uz je od vcerejsiho vecera radne vyprazdnen
a zaludek je prazdny, bo dneska jeste nic nedostal na zpracovani 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
To máš pravdu. Jsou to nejlepší hamburgery široko dalekoSly píše:A ty burgery jsou fakt obrovske. Doporucuji