Off Topic
Moderátor: Dave0401
Re: Off Topic
jj dnes tam budou všichni....hlavně po obědě...starky budou čučet na seriály a filmy pro pamětníky a ty můžeš využít toho že chlapi "makají" v garáži 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
právě proto sem to nechal na víkend, tam bude nostalgistů.A ty garáže naproti stadionu, ty by měli být v pohodě ne? nokdo mi zatím neříkal že se tam vykrádá
kde myslíš?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
u toho autosalonu, bývalej navrátil na ulici Sv.4echa nebo jk se jmenuje
jjj u Italy...
teď je to Niklos...no ale nevím zda tam co je k pronájmu...zeptej se Rímixa...ten má velké kladivo (chápej jako že tam má garáž)
teď je to Niklos...no ale nevím zda tam co je k pronájmu...zeptej se Rímixa...ten má velké kladivo (chápej jako že tam má garáž)

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Termix se někde courá
, ale jak mi vyjde čas objedu to, musím udělat z VR6 garážovku, po půjčení bráchovi mám prasklej levej práh a blátník už taky nelícuje
a to potěší, před barákem to do kupy nedám

brácha má SUperBa ne? Co s tím dělal? Jezdil rally
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
on pučí mě já zas jemu, jenže já sem k autům šetrnej, takže mu superba hýčkám, ale když on si pučí moje tak je z něj ,, porsche killer '' .A vždycky mi ho vrátí a něco s ním je,práh,blatník,rozerval už i gumu,ten blátník i odřel jak měnil rezervu a já nevím co ještě.
Dony je šikula 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Hosi...
tipnete si velikost tech kalhotek??? pro srovnani mate moji ruku..

tipnete si velikost tech kalhotek??? pro srovnani mate moji ruku..

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Zmrd je lepší slovo, díky němu mám do sezony práce dost, ale doufám že jako bolestný mi zaplatí garáž 

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe to jsou nějake z pedofilní sbírky ne??

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben

ex Xclusivecars-............

pipo... pedofilni sbirka.. takovou velikost neznam ... 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
kamarádka nosí podobnou velikost
mladý pěkný a tak akorát, ale jen kamarádka 

Kamarád taky rádrostaVR6 píše:kamarádka nosí podobnou velikostmladý pěkný a tak akorát, ale jen kamarádka

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Aladin píše:Kamarád taky rádrostaVR6 píše:kamarádka nosí podobnou velikostmladý pěkný a tak akorát, ale jen kamarádka
kamarádku na lehátku

Kde se poděla červená Lancia? to byla kára....
prodaná...a moc nejela...na 1,6 T
Rudek mu dal...a to má 2,0 N/A
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
no tak jen abych doresil tu velikost kalhotek...

jeblo by me ...

... Kua co pak nosi tlustosky??? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL????

jeblo by me ...

... Kua co pak nosi tlustosky??? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL????

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
možná moc nejela, ale byla podařená, nebo na cestě k podařenosti. Před chvíly sem byl objet ty garáže jen tak na oko,moc těch garážistů venku nebylo, zatím teda nic, zítr znova.barry píše:prodaná...a moc nejela...na 1,6 T
voe jak se nekde couram, kdybys objizdel garaze tak sis me vsimnul, od rana jsem makal na aute az doted.rostaVR6 píše:Termix se někde courá, ale jak mi vyjde čas objedu to, musím udělat z VR6 garážovku, po půjčení bráchovi mám prasklej levej práh a blátník už taky nelícuje

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
barry ty vsechno srovnavas s rudkem, on ma proste toho dvoulitra nejakeho zazracneho, protoze to fakt jede jak zkurv*syn, ale jinak lancia jela taky moc pekne, nepsal bych ze moc nejelabarry píše:prodaná...a moc nejela...na 1,6 T

to špinavý bravo u Nyklose je tvoje?remix píše:voe jak se nekde couram, kdybys objizdel garaze tak sis me vsimnul, od rana jsem makal na aute az doted.rostaVR6 píše:Termix se někde courá, ale jak mi vyjde čas objedu to, musím udělat z VR6 garážovku, po půjčení bráchovi mám prasklej levej práh a blátník už taky nelícuje
![]()

bylo..a tam kde stalo tak tam mam garaz 

kuwa lidi....leze na me depka jak cip.....uz se chcu taky projet golfikem.....vsichni uz jezdi a ja furt nic 

ja nejezdim a auto mam rozebrane skoro cele do posledniho sroubku

v podstate cekam jen na kolesa.....pak jen sesroubovat a muzu se projet. ale nejak to na me dnes prislo kuwa fix