Off Topic
Moderátor: Dave0401
Re: Off Topic
jj pojedu se mrknou...ale ne GOlfem...ještě to není všechno vychytaný a nemám čas leštit ATS...ale pojedu na 100% hodit oko 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
miro vezmes navigatora? jeste nevim ale janka me nasrala hned z rana tak se asi najim a pudu. Chameleona bych nechal doma
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
pojedeme nějak hromadně nebo se potkáme až tam...chci jet na spotřebu...včera to bylo mocné ! Jaggr tekl proudem
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
Buď lepidlem na chladiče, topení a palivové nádrže, nebo nerezem. Dá se i CéÓčkem, ale musíš dávat bacha ať to nepropálíš 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
FELDA: málem jsem tě nepoznal díky špinavému autíčku. že se nestydíš jezdit "špinavý"
Dle stylu jízdy jsem se ale utvrdil o koho jde a začal tě následovat. Máš to pJeknééé

Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 30 bře 2007 19:11, celkem upraveno 2 x.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

HOSI???
Nemate ted nekdo cestu pres vsetin??? je to docela nutne... potrebuju neco dovezt...
Nemate ted nekdo cestu pres vsetin??? je to docela nutne... potrebuju neco dovezt...

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
remix máš SZ... pls odpověz 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Jedu v úterý Prahu...ajk zaplatíš tu odbočku skočím tam...podle toho pro coDave0401 píše:HOSI???
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Já na VW sraz nedojel, strávil jsem odpoledne na chýře. V zápase mi borec rozpáral obočí a víčko
Má někdo nějaké fotečky?

Má někdo nějaké fotečky?
das Auto
Jinak odeslal jsem nálepky Joshovi,Davevovi a Bigimu.
Pošlete mi ty adresy,já si je z prstu nevycucám

das Auto
Ale mozna ze si je vycucas z toho rozparaneho oblicejeV-Y-V-I píše:Jinak odeslal jsem nálepky Joshovi,Davevovi a Bigimu.

Já jsem byl a i foťák jsem vzal, ale udelal jsem jenom 6 fotek a jeste jsou spatne...V-Y-V-I píše:Já na VW sraz nedojel, strávil jsem odpoledne na chýře. V zápase mi borec rozpáral obočí a víčko![]()
Má někdo nějaké fotečky?

Golf V TDI 103Kw

synci kde jste vsichni???
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem vstal ale nerikejte to tem dvema to zas bude kecu. Jinak jedu do tesina tak kdyby nektera ze slecen potrebovala svezt 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Zítra jsem celý den na Báňské,tak jak tady budeš. Můžeme dát někde spicha.Hanuš píše:Ale mozna ze si je vycucas z toho rozparaneho oblicejeV-Y-V-I píše:Jinak odeslal jsem nálepky Joshovi,Davevovi a Bigimu.
Pošlete mi ty adresy,já si je z prstu nevycucám...a kdy se my 2 nekde sejdem?

das Auto
seš ocas pozdě vstane a pak jde ojebat babky do těšinaLuke_TDI píše:Ted jsem vstal ale nerikejte to tem dvema to zas bude kecu. Jinak jedu do tesina tak kdyby nektera ze slecen potrebovala svezt
Audi A6
kua co dela ten Luke_TDi???
ze porad jen vsude ojebava babky??
ze porad jen vsude ojebava babky??

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ty chuju jeden uz me neser s tema blbejma kecama! Pockej az budes potrebovat predelat vodu voe!!! 1800 kamo!Uňak píše:seš ocas pozdě vstane a pak jde ojebat babky do těšinaLuke_TDI píše:Ted jsem vstal ale nerikejte to tem dvema to zas bude kecu. Jinak jedu do tesina tak kdyby nektera ze slecen potrebovala svezt
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Nedelam nic sem na socce!
Kdyz se dari tak se dari.. ja jsem jutro cely den na Dr. Maleho.. takze streda nebo ctvrtekV-Y-V-I píše:Zítra jsem celý den na Báňské,tak jak tady budeš. Můžeme dát někde spicha.Hanuš píše:Ale mozna ze si je vycucas z toho rozparaneho oblicejeV-Y-V-I píše:Jinak odeslal jsem nálepky Joshovi,Davevovi a Bigimu.
Pošlete mi ty adresy,já si je z prstu nevycucám...a kdy se my 2 nekde sejdem?

jednou jsem potřeboval tak jsem si z toho čekání radši zavolal někoho jinéhoLuke_TDI píše:Ty chuju jeden uz me neser s tema blbejma kecama! Pockej az budes potrebovat predelat vodu voe!!! 1800 kamo!Uňak píše:seš ocas pozdě vstane a pak jde ojebat babky do těšinaLuke_TDI píše:Ted jsem vstal ale nerikejte to tem dvema to zas bude kecu. Jinak jedu do tesina tak kdyby nektera ze slecen potrebovala svezt

Audi A6