Off Topic
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Off Topic
jsi necetl v sobotu nebo kdy to bylo vyzvu ??? Vsichni Prison break theme 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
nečet
[quote="Luke_TDI"]Tak tady je moje kandidatka na miss SADA
kolik stojí něco takového ???

kolik stojí něco takového ???
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
4600
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ja minuly roku kupoval polovici kufrik LUX profi za 5k........ale zase vim ze to vydrzi
za 4k khamo jsem to kupoval s tebouwesly.TDI píše:ja minuly roku kupoval polovici kufrik LUX profi za 5k........ale zase vim ze to vydrzi

každopadně myslím že ta sada od luka by u mě v garaži byla do dvou let po smrti.....a ty ořechy jsou na pí,lepší klasika šestihran....
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
4900 khamofelda píše:za 4k khamo jsem to kupoval s tebouwesly.TDI píše:ja minuly roku kupoval polovici kufrik LUX profi za 5k........ale zase vim ze to vydrzi
každopadně myslím že ta sada od luka by u mě v garaži byla do dvou let po smrti.....a ty ořechy jsou na pí,lepší klasika šestihran....

čistě sada???pokud se nepletu tak sada 3900,a zbytek ty klíče a šrubovaky ne??wesly.TDI píše:4900 khamofelda píše:za 4k khamo jsem to kupoval s tebouwesly.TDI píše:ja minuly roku kupoval polovici kufrik LUX profi za 5k........ale zase vim ze to vydrzi
každopadně myslím že ta sada od luka by u mě v garaži byla do dvou let po smrti.....a ty ořechy jsou na pí,lepší klasika šestihran....ale u nekterych je to 4

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to se pocita i tim 

wesly.TDI píše:to se pocita i tim

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
To neznamena ze mas lepsi ! Kazdopadne uvidime co to vydrzi
to se Lukašku nehádám,a věřím že ti ta sada vydrží hoooodně dlouhoLuke_TDI píše:To neznamena ze mas lepsi ! Kazdopadne uvidime co to vydrzi

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Obcas ji vytahnu nahodou tu a tam povolit naky sroubecekfelda píše:to se Lukašku nehádám,a věřím že ti ta sada vydrží hoooodně dlouhoLuke_TDI píše:To neznamena ze mas lepsi ! Kazdopadne uvidime co to vydrzijelikož ty s ní moc pracovat určitě nebudeš
![]()
![]()

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no nic....jdu to prezout 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Zase tam maj nějaký svátky nebo co, že je tak dlouho pauza? a jak to, že teď vyšly dva najednou a minulý týden nic?
to nevim ale neco o tom psali na www.prison-break.czmax3rx píše:Zase tam maj nějaký svátky nebo co, že je tak dlouho pauza? a jak to, že teď vyšly dva najednou a minulý týden nic?
HONDA CIVIC 8G
ja jsem to se Susan uz dohnal konecne.. vcera jsme se podivali na 6-7 dil
(treti rady)

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Pauza ve vysílání, T-Bag v CSI Miami,..
17.12.2007 bude vysílán 12. nebo 13. díl třetí série. Poté bude následovat 4 měsíční pauza a 14.4.2008 se Prison Break vrátí na obrazovky a bude bez dalších přestávek odvysílán až do konce třetí série. O této přestávce poběží v Americe nový seriál Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Seriál založený na filmech o Terminátorovi. Takže od nového roku, přesněji od 14.1.2008, bude FOX vysílat hned dvě premiérové řady. Jednak již zmíněný Terminator: The Sarah Connor Chronicles, ale poté i 7.sérii seriálu 24.
2 nové trailery na 2x05 naleznete v trailerech.
Také mi došlo od asi 4 lidí upozornění, že v dalším díle CSI Miami na Nově bude hrát náš T-Bag. Proto si ho nenechte ujít.
21.10.2007 Autor: Coudy_no1, Kalimero
PODLE ME TED PAUZA NEBUDE....
17.12.2007 bude vysílán 12. nebo 13. díl třetí série. Poté bude následovat 4 měsíční pauza a 14.4.2008 se Prison Break vrátí na obrazovky a bude bez dalších přestávek odvysílán až do konce třetí série. O této přestávce poběží v Americe nový seriál Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Seriál založený na filmech o Terminátorovi. Takže od nového roku, přesněji od 14.1.2008, bude FOX vysílat hned dvě premiérové řady. Jednak již zmíněný Terminator: The Sarah Connor Chronicles, ale poté i 7.sérii seriálu 24.
2 nové trailery na 2x05 naleznete v trailerech.
Také mi došlo od asi 4 lidí upozornění, že v dalším díle CSI Miami na Nově bude hrát náš T-Bag. Proto si ho nenechte ujít.
21.10.2007 Autor: Coudy_no1, Kalimero
PODLE ME TED PAUZA NEBUDE....
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI