Moderátor: Dave0401
no,jo. ale v 14hod uz sedís doma. myslím, že kde kdo by s Tebou měnil..Dave0401 píše:stastlivec... ja vyjizdim 5:25 od baraku
Yarin sorry ale to je pekna jepka jak musis menit veci po 70tisicich na naprave.Mr. Yaris píše:Moje přestavba podvozku na zimní verzi se zatím osvěčila. A poznal jsem další výhodu malého auta, rychle se to dá oméstOvšem pro příští rok bych bral něco jako Toyota IQ, to by šlo ještě rychleji
Ovšem příští rok už opravdu vyměním to uložení stabíku, na těch zmrazkách to poklepává a mě to nervuje. Přes zimu to ještě dojebu a na jaro se to vymění spolu s podvozkem. Už se nemůžu dočkat, až zase budu "tjuningovat"
to jsem v práci užDave0401 píše:stastlivec... ja vyjizdim 5:25 od baraku
No tady jde pěkně vidět, že rádoby tjuningové úpravy nejsou pro originál věci to nejlepší. Víš jak, 9 let to auto bylo připláclé dole no a potom co jsem to zvedl nahoru, se ty gumy na tom stabíku trochu žvejkly.Luke_TDI píše:Yarin sorry ale to je pekna jepka jak musis menit veci po 70tisicich na naprave.Mr. Yaris píše:Moje přestavba podvozku na zimní verzi se zatím osvěčila. A poznal jsem další výhodu malého auta, rychle se to dá oméstOvšem pro příští rok bych bral něco jako Toyota IQ, to by šlo ještě rychleji
Ovšem příští rok už opravdu vyměním to uložení stabíku, na těch zmrazkách to poklepává a mě to nervuje. Přes zimu to ještě dojebu a na jaro se to vymění spolu s podvozkem. Už se nemůžu dočkat, až zase budu "tjuningovat"
ale potom v popisu zboží píše spojlerDenis.GTI píše:ZDERZAK je naraznik v prekladu. Tak je to dobre, je to predni naraznik, sice replika vyrobena z laminatu, ale jak se da dolu original lizo tak to bude v pohode snad, hlavne za ty prachy. Ted uz to jenom nejak dostat k nam
Jasne no, ale za stejne penize tam jsou jeste od jinych vyrobcu a tak je primo v popisu ze se jedna o naraznik akorat bez lizatka a vyztuhy. Ale asi pockam do jara a zajedu se mrknout do gliwic nebo nekam, jelikoz u nas nic neni.F.l.a.n.e.l. píše:ale potom v popisu zboží píše spojlerDenis.GTI píše:ZDERZAK je naraznik v prekladu. Tak je to dobre, je to predni naraznik, sice replika vyrobena z laminatu, ale jak se da dolu original lizo tak to bude v pohode snad, hlavne za ty prachy. Ted uz to jenom nejak dostat k namtakže proto jsem psal kdo ví co to je.
Já polsky umím a co je zdrerzak vimja jen at ti neprijde nejaka lista a ty necekas komplet bumber
wesly.TDI píše:Přejeme Radovanu Krejčířovi vše nej k svátku![]()
![]()
![]()