no zadek by chtěl na jedné straně o 1cm dolů...napravo bys tam ani nevsunul papír Pěkně jsi to složil Ještě pokuť ten motor...kosmetické vadičky...a bude to supr jo a napiš jurískovi do SZ pěknou cenovku
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
F.l.a.n.e.l.-ty si tam byl????no stabik budu muset nejak pokutiti pry je nejaky vetši fk tak uvidime nebo kosti nejak předelat
juris:neboj napišu
a zadek nevim proč je jedna strana vyš jestli neni ta pružina blb eotočena uvažuju že vyhodim ty zadni štelovaky mnelo by to o 2-3cm dolu ale zase budu muset vyhodit podložky nebo je nechat z menšit sou tam2,5cm ........jinak diky
EX:VW Golf mk4...............HellaFlush
Now: Audi TT in progres
diky všem no ze zvukem ješte ci neco potvořit kat pujde pryč a moooožna svody jinak o kolech uvažuju jinych libili by se mi rh co mnel ten kombik golfik nebo neco podobneho :Da ze zadkem zkusim ješte dolu vyhotim ty štelovaky necham jen pružinu
Naposledy upravil(a) _FLINTSTONE_ dne 25 dub 2010 22:24, celkem upraveno 1 x.
OZ Fittipaldi fitipaldi sou boooomba ale ani ty rhčka sem nejak na ne zatiženy škoda že to nejsou 18 bych moch gumy hodit z mojich jinak dotzy sou k mani pořad
_FLINTSTONE_ píše:ale prvni misim stejne vyřešit ten stabik nemužu stim tak jezdit trošku vice s eto zhoupne atřiskam o poloosu to je dobre ji tak ohnout
Kamos ted kupuje moje byvale toledo a cymbal mi rekl ze ty kola mu na tom aute moc nesedi, pritom tam padnou jak prdel na hrnec..... Kazdy mame jiny vkus , marne..... Zjistim jestli je teda bude davat pryc a dam vedet...
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
no no coment, kocourkov i s koucourem mikešem hadra , potkal jsem ted nedavno spolužáka a odsedel si v PL 6 měsíců za 40l vodky v kufru , tady zabiješ,okradeš dojebeš a si vysmátý
a ještě na to doplatí druzí ... hodnost dolů a důchod bez výslužky, to není dobrá prognóza ... životní hodnoty pohnuté a co si z takových hajzlů člověk veme, chlápek se při dalším zatčení raději odstřelí, jeho čubička dostane pár let vězení ... výsměch no
Jó a kdyby jen ve 4x100...pan gurmán je má i celoleštěné, a aby toho nebylo málo tak tam má pozlacené šroubky už ať jsou na autě sakra ehmm...teda na oplu...le pardon
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů